poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 hours ago, Tetrabitos said: Αυτά τα "επιχειρήματα" που έκατσες και έγραψες προς εμένα που κολλάνε με το θέμα; Δηλαδή όσο δουλεύουν remote είναι στο οκτάωρο και τώρα τους φωνάζει πίσω για 14ωρο; οταν εγινε το remote το δεχτηκες και πηγες remote και τωρα σου λενε το αναποδο.ποιος σου λεει οτι αφου τα ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ μετα δεν θα αρχισεις να βλεπεις και αλλα περιεργα στην συμβαση.που ηδη πολλα παραξενα βλεπεις σε συμβασεις.σκεψου το πιο σφαιρικα οπως ειπα. παντα λιγα λιγα τα περνανε για να λεμε ναι.οπως ειπα σε αλλες χωρες κοιτανε για 4ημερο και εμεις.λεμε για δυο δουλειες νομιμα για εξαημερα κτλ. αφου ο κωστας τα δεχεται ολα και ο καθε κωστας πεστου οτι θα δουλεψει και υπερωρια χωρις να πληρωθει.τυχαιο παραδειγμα.η εταιρεια κοιταει την παρτυ της οχι εμας. 4 minutes ago, akiskar123 said: Ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι ο άνθρωπος γινεται παραγωγικός μετα τις 8 ωρες εργασιας μαζι με ενα αφεντικο πανω απ το κεφαλι του εννοειται,δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ξυπνας 1 μιση ωρα πριν το ωραριο σου να τρως,να πλενεσαι,να σε χτυπαει το κρυο(σφιγγει το δερμα) η η ζεστη(φευγουν οι τοξινες)στην σταση του λεωφορειου η εαν εχεις αμαξι να δινεις λεφτα σου στην βενζινη,να τρως 2 ωρες στο να πας κ να γυρισεις,δεν καταλαβα φιλε μου ετσι ειναι η ζωη κ αν σ'αρεσει... Τεμπεληδες,χαραμοφαιδες που θελετε να εχετε λιγες εξτρα ωρες για την προσωπικη σας ζωη η για την οικογενεια σας,ντροπη σας. σε πολλους αρεσει να βλεπουν τα παιδια τους να μεγαλωνουν με την γιαγια και να ειναι στο γραφειο να πινουν καφε χαλαροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, AlxDoom said: Εγώ πάντως τουλάχιστον από παραδείγματα που έχω στο φιλικό μου περιβάλλον, κοιμούνται εν ώρα εργασίας / βγαίνουν για καφέ / ξυπνάνε μόνο για να λογκάρουν και μετά ξανακοιμούνται / μαγειρεύουν / τρώνε / καθαρίζουν .... όση ώρα δουλεύουν έτσι. Και να πεις ότι είναι ένας, είναι 4 και δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες πληροφορικής και έχουν mid senior θέση. Αυτοί δεν αποτελούν βάρος σε μια επιχείρηση δηλαδή? Ας μην σκεφτόμαστε μόνο από την πλευρά του εργαζόμενου, γιατί έτσι δικαιολογούμε και αυτούς που τα ξύνουν ... Οτι δηλαδή οι άνθρωπο αυτοί οσο ηταν στην εταιρεία δούλευαν φανταστικά και ηταν πρώτοι και τώρα που πηγαν σπίτι κοιμούνται και κανείς δεν τους λέει κάτι. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι ο άνθρωπος γινεται παραγωγικός μετα τις 8 ωρες εργασιας μαζι με ενα αφεντικο πανω απ το κεφαλι του εννοειται,δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ξυπνας 1 μιση ωρα πριν το ωραριο σου να τρως,να πλενεσαι,να σε χτυπαει το κρυο(σφιγγει το δερμα) η η ζεστη(φευγουν οι τοξινες)στην σταση του λεωφορειου η εαν εχεις αμαξι να δινεις λεφτα σου στην βενζινη,να τρως 2 ωρες στο να πας κ να γυρισεις,δεν καταλαβα φιλε μου ετσι ειναι η ζωη κ αν σ'αρεσει... Μας πρηξατε τα συκωτια πληροφορικαριοι. Για την συντριπτική πλειοψηφία εργαζομένων ισχύει το παραπάνω. Αλλάξτε πλευρό τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 35 minutes ago, panossar95 said: Οτι δηλαδή οι άνθρωπο αυτοί οσο ηταν στην εταιρεία δούλευαν φανταστικά και ηταν πρώτοι και τώρα που πηγαν σπίτι κοιμούνται και κανείς δεν τους λέει κάτι. αυτο που υποψιαζομαι ειναι. α δουλευουν ακυρες ωρες.εχω μιλησει με ατομα που εν ωρα εργασιας ειχαν παει πχ να παρουν το παιδι απο το σχολειο αλλα το ιδιο ατομο ηταν κανονικα και δουλευε στις 18.00 που θα πρεπε να εχει σχολασει.κοινως εβγαζαν την δουλεια απλα αλλες ωρες. σε πολλες εταιρειες δεν τους νοιαζει ποσο θα δουλεψεις ή ποτε.αρκει να τσουλαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Να μας πουν οι work from home υπερμαχοι ποσες ωρες της ημερας τους τρωνε σε teams/zoom κλπ συναντησεις για να συνενοηθουν με τους προισταμενους/υφισταμενους, την ιδια ωρα που θα μπορουσαν να σηκωσουν το κεφαλι τους και να λυσουν το ζητημα σε 3 λεπτα. Και εν τελει μετα απο 3 4 5 διαδικτυακα meeting να μην εχει καταλαβει κανεις τιποτα. σπουδαια παραγωγικοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Παρότι δεν έχω δουλέψει ποτέ μου remote,πραγματικά χαίρομαι που κάποιοι μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι γιατι γλυτώνουν έξοδα κι έχουν χρόνο για την οικογένεια τους.Καποτε δούλεψα σε τηλεφωνικό κέντρο και παρόλο που υπήρχε η επιλογή για remote οι υπεύθυνοι δε σε άφηναν επειδή σε ήθελαν εκεί για να σε γκαζωνουν και να βγάζουν το κόμπλεξ τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί είναι ενάντια σε αυτό και το κατηγορούν μιλώντας για κωλοβαρεμα από τη στιγμή που η πρόοδος ενός υπαλλήλου είτε δια ζώσης είτε απομακρυσμένα αποτυπώνεται σε έγγραφα ή μεταφράζεται σε ποσοστό εργασίας. Οι περισσότερες δουλειές που έκανα ήταν δια ζώσης και μια από αυτές κυριολεκτικά πήγε να με διαλύσει ψυχολογικά.Δουλευα σεκιούριτι σε μεγάλο εμπορικό της Αττικής στο οποίο αν δεν είχες όχημα,το οποίο χρειαζόταν κανονικά,έπρεπε να πας με το ένα και μοναδικό λεοφωρειο που πήγαινε εκεί και πολλές φορές αργούσε.Για να μην αναφέρω τα δρομολόγια που πνίγονταν με το κλειστό gps.Τεσσερις με πεντε ώρες ήταν το πήγαινε έλα μου συν τις οχτώ που δούλευα.Γυρνουσα σπίτι έτρωγα έκανα μπάνιο και κοιμόμουν για να φύγω την άλλη μέρα για δουλειά.Εννοειται ότι τα ελάχιστα ρεπό μου τα περνούσα ξάπλα σαν να ήμουν σε νοσοκομείο. Κάθε τέλος του μήνα έδινα το μερίδιο μου στο σπίτι και πολλές φορές παραπάνω επειδή η μητέρα μου έχει προβλήματα υγείας και χρειαζόταν κάποια επιπλέον πράγματα.Συν ότι κάθε μήνα ήμουν 35€ μείον για την κάρτα των ΜΜΜ.Υπηρξαν μήνες που τους πέρασα με 100€ και πολλές έκλαιγα κρυφά γιατί δεν είχα να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια που χρειαζόμουν γιατί αυτά που είχα είχαν λιώσει και μου έκαναν πληγές στα πόδια. Οπότε ναι αν μπορεί κάποιος να δουλέψει από το σπίτι του το εύχομαι με όλη μου την καρδιά γιατί δεν είμαι σκατοψυχος και κομπλεξικος να θέλω να «αρρωσταινουν» οι άλλοι οπότε εγώ είμαι άρρωστος ή επειδή δεν μπορώ να ακολουθήσω ένα τρόπο ζωής που θα με κρατάει υγιή.Τι να κάνουμε κάποιοι δεν είμαστε τυχεροί όσο κάποιοι άλλοι,το να τους βγει το μάτι όμως επειδή εμείς έχουμε μυωπία είναι καθαρή κακία και δεν βοηθάει κανέναν.Ολοι έχουμε μια ζωή αδέρφια και κάθε λεπτό είναι μοναδικό,το ότι κάποιοι δεν έχετε κάνει οικογένεια ή δεν θέλετε και προτιμάτε τη δουλειά δεν σημαίνει ότι αυτοί που έχουν πρέπει να ακολουθήσουν εσάς.Βεβαια μπορεί να μην έχετε και το θάρρος να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν,και πάλι όμως αυτό είναι δικό σας θέμα και πρέπει να βρείτε θάρρος αντί να επιθυμείτε και την πτώση του διπλανου σας. Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά ένιωθα την ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μας πρηξατε τα συκωτια πληροφορικαριοι. Για την συντριπτική πλειοψηφία εργαζομένων ισχύει το παραπάνω. Αλλάξτε πλευρό τώρα. Aν κ τελειωσα computer science δεν εργαζομαι στον τομέα αυτο δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα που βλεπουν οτι υπαρχει η επιλογη για την διευκόλυνση του υπαλλήλου και να ειναι εναντια σε αυτο κ να ειναι κολλημενοι... Επισης σορρυ που θα στο πω αλλα το σχολιο σου βγαζει εναν φθονο... ""αφου δεν εχω την επιλογη να μην την εχεις ουτε εσυ ο πληροφορικαριος"" Ο πολιτισμος κ η αναπτυξη μιας χωρας ερχεται απο το ποσο ελευθερο χρονο εχει ο μεσος ανθρωπος στην κοινωνια,οι πιο πολιτισμένες χωρες πλην ελαχιστων εξαιρέσεων ειναι αυτες που διευκολύνουν τον μεσο πολίτη ειτε στην εργασια του ειτε σε αλλους τομεις του κοινωνικου ιστου. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από akiskar123 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Νεοφυης εταιρεία με 450 εργαζομενους στο Λονδίνο που φτιάχνει κινητά, δηλαδή οι μηχανικοί έχουν να κάνουν με συσκευές και λογισμικό, κατα πασα πιθανότητα διαπίστωσε υστέρηση, αποφάσισε να καλέσει τους εργαζόμενους πίσω στις θέσεις τους μήπως και δουν προκοπή σαν εταιρεία. και σου βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος Έλληνας και τον λοιδωρεί. Ρε πάτε καλα? Δεν περνάνε στοιχεία όλοι οι εργαζόμενοι ούτε ρετουσαρουν φωτογραφίες. Δυο μηχανικούς που ξέρω εγω πανε στον τελικό πελάτη για να τον υποστηρίξουν για λογαριασμό εταιρείας και χρεώνουν 250 ευρώ την ώρα. Το 90% των εργασιών μπορούν να το κάνουν από το γραφειο τους αλλά δεν το σκέφτονται καν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 minutes ago, dtk-386 said: Μας πρηξατε τα συκωτια πληροφορικαριοι. Για την συντριπτική πλειοψηφία εργαζομένων ισχύει το παραπάνω. Αλλάξτε πλευρό τώρα. Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων πληρώνεται με κάτω από 1200€/μήνα, πως τολμάνε οι "πληροφορικάριοι" να παίρνουν παραπάνω?! Εσείς αλλάξτε πλευρό και κοιτάξτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία στην αγορά εργασίας, ώστε να απολαμβάνετε και εσείς περισσότερα προνόμια (όπως το εταιρικό αυτοκίνητο που είπε ο φίλος πιο πριν 😆) αντί να βγάζετε πίκρα γι' αυτά που έχουν δίκαια αποκτήσει άλλοι. Or don't, δεν θα αλλάξει και κάτι στη ζωή μας. Και όχι, δεν δουλεύουν μόνο της πληροφορικής remote. Είναι αρκετά διαδεδομένο και στη λογιστική, στους μηχανικούς, στους designers, στους μαρκετίστες, στους αναλυτές δεδομένων, στους writers, στο customer support, στις πωλήσεις και σε αμέτρητες άλλες δουλειές γραφείου. Ειδικά σε επαγγέλματα με έντονο freelancing, το remote ήταν πάντα βασιλιάς, δεν είναι κάτι που εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά λόγω Covid και θα εξαφανιστεί και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 hours ago, thanasis00 said: Μια χαρά τα έλεγα και τότε, και μια χαρά δούλευα και τότε remotely όποτε ήθελα. Και αυτά όχι γιατί το αφεντικό χάριζε, αλλά γιατί απέδειξα με το σπαθί μου ότι η ίδια δουλειά βγαίνει και από το σπίτι, και όχι μόνο από το γραφείο. Και εκεί φαίνεται το σωστό αφεντικό που αναγνωρίζει αυτό το γεγονός, και αντί να το ποινικοποιεί, το επιβραβεύει κιόλας. Αλλά τέτοιες νοοτροπίες όχι απλά σπανίζουν σε αυτή τη χώρα, αλλά είναι και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φαίνεται. Εσύ λοιπόν που είσαι υπερκαταναλωτικός και ψωνίζεσαι με τα δωράκια που κερνάει η εταιρεία, πάρε και εταιρικο αυτοκινητο και ολα πληρωμενα, business class, και bonus, και άσε μας εμάς με το wfh να χαιρόμαστε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας στα μικρά διαλείμματα της ημέρας, και με το ανύπαρκτο καθημερινό commute. Αντι να λες απεδειξα με το σπαθι μου οτι ειμαι καλος εργαζομενος και διεκδικησα αυξηση ξερω γω, ή διεκδικησα εξοδα μετακινησης, λες διεκδικησα και κερδισα να δουλευω απο το σπιτι. Και αυτο γιατι ειναι τοσο χαμηλος ο μισθος σου, που δεν βγαινεις(οπως ολοι μας) και λες ΟΚ θα γλιτωσω 200 € απο τα πηγαινελα. και τα πληρωνεις εν τελει σε ρευμα. Και για να σε ρωτησω κατι, οταν πεσεις και σπασεις το ποδαρι σου στο σπιτι λογιζεται εργατικο ατυχημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 minutes ago, tzotzo said: Να μας πουν οι work from home υπερμαχοι ποσες ωρες της ημερας τους τρωνε σε teams/zoom κλπ συναντησεις για να συνενοηθουν με τους προισταμενους/υφισταμενους, την ιδια ωρα που θα μπορουσαν να σηκωσουν το κεφαλι τους και να λυσουν το ζητημα σε 3 λεπτα. Και εν τελει μετα απο 3 4 5 διαδικτυακα meeting να μην εχει καταλαβει κανεις τιποτα. σπουδαια παραγωγικοτητα Θα σου πω. 15 λεπτά call 2-3 φορές την εβδομάδα. Όταν δούλευα σε γραφείο τα meetings κρατούσαν περισσότερη ώρα και ήταν πολύ συχνότερα. Γενικά κατηγορείτε το remote για πράγματα που είναι αποτελέσματα λάθος διαχείρησης της εκάστοτε εταιρείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Aν κ τελειωσα computer science δεν εργαζομαι στον τομέα αυτο δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα που βλεπουν οτι υπαρχει η επιλογη για την διευκόλυνση του υπαλλήλου και να ειναι εναντια σε αυτο κ να ειναι κολλημενοι... Επισης σορρυ που θα στο πω αλλα το σχολιο σου βγαζει εναν φθονο... ""αφου δεν εχω την επιλογη να μην την εχεις ουτε εσυ ο πληροφορικαριος"" Ο πολιτισμος κ η αναπτυξη μιας χωρας ερχεται απο το ποσο ελευθερο χρονο εχει ο μεσος ανθρωπος στην κοινωνια,οι πιο πολιτισμένες χωρες πλην ελαχιστων εξαιρέσεων ειναι αυτες που διευκολύνουν τον μεσο πολίτη ειτε στην εργασια του ειτε σε αλλους τομεις του κοινωνικου ιστου. Το σχόλιο μου απαντά στο τύπο που κουοταρα που το περιγράφει λες και είναι το Άουσβιτς και εμείς οι υπόλοιποι που το κάνουμε καθημερινά είμαστε ηλίθι@ι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, poulinos είπε οταν εγινε το remote το δεχτηκες και πηγες remote και τωρα σου λενε το αναποδο.ποιος σου λεει οτι αφου τα ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ μετα δεν θα αρχισεις να βλεπεις και αλλα περιεργα στην συμβαση.που ηδη πολλα παραξενα βλεπεις σε συμβασεις.σκεψου το πιο σφαιρικα οπως ειπα. παντα λιγα λιγα τα περνανε για να λεμε ναι.οπως ειπα σε αλλες χωρες κοιτανε για 4ημερο και εμεις.λεμε για δυο δουλειες νομιμα για εξαημερα κτλ. αφου ο κωστας τα δεχεται ολα και ο καθε κωστας πεστου οτι θα δουλεψει και υπερωρια χωρις να πληρωθει.τυχαιο παραδειγμα.η εταιρεια κοιταει την παρτυ της οχι εμας. Είπαν ξεειπαν φίλε μου. Αυτοί το εφηύραν αυτό, αυτοί το παίρνουν πίσω. Το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να το δεχτείς ή να αποχωρήσεις. Όσο για τις 2 δουλειές, απλήρωτες υπερωρίες κτλπ τα αξίζουν όσοι τα παθαίνουν και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό γιατί το ζητούν κατά βάθος. Σε εμένα πχ 5νθημερο 8ωρο με ή χωρίς υπερωρίες πάω στο χιλιάρικο ή χιλιάρικο +. Δεν θα γίνω και Τζεφ Μπέζος αλλά πιο κάτω δεν πέφτω. Ούτε πουλάω τον εαυτό μου για λιγότερο. Κάνω και μια δουλειά χειρωνακτική και δεν υπάρχει remote βέβαια εκεί. Έτσι να κάνετε όλοι. Όσοι σας ρίχνουν, λες ευχαριστώ, αποχωρώ όμως. Θα βρεις δουλειά, θα απαιτήσεις στον επόμενο να είναι καλύτερος από τον ανταγωνιστή του. Επίσης Φίλοι φίλοι, business όμως business. Αν μπλέξεις ποτέ με φιλαράκια σε επιχείρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων πληρώνεται με κάτω από 1200€/μήνα, πως τολμάνε οι "πληροφορικάριοι" να παίρνουν παραπάνω?! Εσείς αλλάξτε πλευρό και κοιτάξτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία στην αγορά εργασίας, ώστε να απολαμβάνετε και εσείς περισσότερα προνόμια (όπως το εταιρικό αυτοκίνητο που είπε ο φίλος πιο πριν 😆) αντί να βγάζετε πίκρα γι' αυτά που έχουν δίκαια αποκτήσει άλλοι. Or don't, δεν θα αλλάξει και κάτι στη ζωή μας. Και όχι, δεν δουλεύουν μόνο της πληροφορικής remote. Είναι αρκετά διαδεδομένο και στη λογιστική, στους μηχανικούς, στους designers, στους μαρκετίστες, στους αναλυτές δεδομένων, στους writers, στο customer support, στις πωλήσεις και σε αμέτρητες άλλες δουλειές γραφείου. Ειδικά σε επαγγέλματα με έντονο freelancing, το remote ήταν πάντα βασιλιάς, δεν είναι κάτι που εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά λόγω Covid και θα εξαφανιστεί και πάλι. Μπράβο σας. Αρκετά μας πρηξατε όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 3 minutes ago, tzotzo said: Αντι να λες απεδειξα με το σπαθι μου οτι ειμαι καλος εργαζομενος και διεκδικησα αυξηση ξερω γω, ή διεκδικησα εξοδα μετακινησης, λες διεκδικησα και κερδισα να δουλευω απο το σπιτι. 1. Γιατί να διεκδικήσεις έξοδα μετακίνησης όταν μπορείς εξαρχής να γλιτώσεις την μετακίνηση; 2. Ποιος είπε πως η επιλογή είναι ανάμεσα σε WFH και αύξηση; Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. 5 minutes ago, tzotzo said: Και αυτο γιατι ειναι τοσο χαμηλος ο μισθος σου, που δεν βγαινεις(οπως ολοι μας) και λες ΟΚ θα γλιτωσω 200 € απο τα πηγαινελα. και τα πληρωνεις εν τελει σε ρευμα. 200€ αύξηση στο ρεύμα στο υπογράφω δεν είδε ποτέ κανείς και οι senior devs πληρώνονται στο 99% των περιπτώσεων περισσότερα από τους middle managers. Άμα δεν είστε του χώρου δεν είναι ντροπή, αλλά τουλάχιστον πείτε το ώστε να μην σχολιάζουμε ανούσια πράγματα. 7 minutes ago, tzotzo said: Και για να σε ρωτησω κατι, οταν πεσεις και σπασεις το ποδαρι σου στο σπιτι λογιζεται εργατικο ατυχημα; Δεν ήξερα πως κάνοντας δουλειά γραφείου κινδύνευα να σπάσω το πόδι μου, με έβαλες σε σκέψη τώρα. 2 minutes ago, dtk-386 said: Μπράβο σας. Αρκετά μας πρηξατε όμως. Είσαι ελεύθερος να σταματήσεις να διαβάζεις τη συζήτηση όποτε θες, δεν σε υποχρεώνει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα