poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 minute ago, SAnathema said: Μερικοί που υπερασπίζονται το remote τάχα για το καλό του κόσμου και του περιβάλλοντος και των μετακινήσεων και των καυσαερίων. Ναι οκ καλά Γκρέτες Τούνμπεργκ μη σκίσετε κανά καλσόν. Από το σπίτι γουστάρετε για τα προσωπικά οφέλη και πλεονέκτηματα. Θεμιτό και σωστό. Καλά κάνετε. Και εμένα με βολεύει και το γουστάρω. ΑΛΛΑ, δεν σας αναγκάζει κανείς να πάτε για δουλειά σε εταιρία που ζητάει τη φυσική παρουσία σας. ΜΗ ΠΑΤΕ. Κανένα πρόβλημα. Πάτε δουλέψτε σε εταιρίες που θέλουν remote. Με το ζόρι να μας πείσετε πως είμαστε στενόμυαλοι και πως με τηλεργασία θα πάει ο κόσμος μπροστά. Σε λίγο θα μας πείτε πως είναι και woke η τηλεργασία και πως είμαστε ρατσιστές επειδή σεβόμαστε το δικαίωμα της εταιρίας να αποφασίζει που θα δουλέψει ο υπάλληλος. ΥΣ: υπάλληλος είμαι. α.δεν δουλευω remote.υποστηριζω remote b.πολλοι θα παραιτηθουν οπως εχει γινει.και μετα η εταιρεια αναρωτιεται τι δεν παει καλα και ο κοσμος φευγει και κανουν exit interview και ψαχνουν ατομα και δεν ερχεται κανεις. true cases. επισης δεν ειπε κανεις οτι η τηλεργασια θα σωσει τα παντα. αλλα για μα την προτιμαει και ο κοσμος κατι σημαινει. και το αναποδο.επειδη.μια εταιρεια ειναι μπαχαλο λεει οτι το μονο της προβλημα ειναι το remote. ειδαμε.και χωρις remote και ναι θα θελα ενα πιο καθαρο περιβαλλον prestige μεγαλης εταιρειας που δεν πληρωνει σεμιναρια για εκπαιδευση υπαλληλων.. οκ το remote φταιει για ολα ασχετα που για 2 χρονια δεν εφταιγε teleperformance για παραδειγμα.γαματα κτιρια και κοσμος να φευγει συνεχεια.ωραιο prestige. πλαισιο το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, SAnathema said: ΑΛΛΑ, δεν σας αναγκάζει κανείς να πάτε για δουλειά σε εταιρία που ζητάει τη φυσική παρουσία σας. ΜΗ ΠΑΤΕ. Δεν πάμε. Για αυτό έχουν λυσσαξει όλοι οι ελληναραδες εργοδότες. 7 σελίδες και ακόμα ένα σοβαρό επιχείρημα δεν έχω διαβάσει. Ο ένας λέει "τελειώνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει και μετά κάθεται" ο άλλος λέει "τα κτήρια προσδίδουν κύρος" . Πάρτε το χαμπάρι όλοι, οι σοβαροί επαγγελματίες στον κλάδο της πληροφορικής (ειδικά οι senior) δουλεύουν remote, σε εταιρείες εξωτερικού με μισθούς 2πλασιους και 3πλασιους από αυτούς που δίνουν οι εδώ εργοδότες. Οοοοοοταν το καταλάβουν αυτό, τότε θα καταλάβουν και γιατί το προϊόν τους μόνιμα έχει πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου έλεος όχι άλλο κάρβουνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 4 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Αυτό που όλοι νομίζουν ότι είναι πιο παραγωγικοί από το σπίτι έχει τρελό γέλιο. Άμα η εταιρία είναι σοβαρή έχει δείκτες παραγωγικοτητας. Στη δική μου εταιρία τα στατιστικά μου είναι ξεκάθαρα πολύ μεγαλύτερα όταν δουλεύω από το σπίτι. Άσχετα αν πηγαίνω γραφείο διότι με βολεύει επειδή είναι κοντά και όταν τελειώνω από εκεί είμαι μέσα στο κέντρο της πόλης και μπορώ να μετά να κάνω τη βόλτα μου, το γυμναστήριο κτλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο εργάζομαι από το σπίτι και δεν εδώ να κινούμαι μέσα στο γραφείο για να μιλάω με συναδέλφους, να βοηθάω νέους, να έρχεται σε εμένα ο κάθε ένας που θέλει μια εικόνα ή λύση για το Χ πρόβλημα ο χρόνος αυτός να μετατρέπεται σε νούμερα παραγωγής για εμένα. Πριν ένα μήνα είχα covid και δούλεψα μια εβδομάδα από το σπίτι συνεχόμενα. Παρόλο που ήμουν ράκος και η παραγωγικοτητα μου δεν ήταν στα καλύτερα της είχα 33% υψηλότερη απόδοση από όσο η καλύτερη μου μέρα εντός γραφείου. Με νορμάλ υγεία έχω γράψει νούμερα της τάξης του 220% παραπάνω από το σπίτι σε σχέση με το γραφείο. Ναι εννοείται ότι πολλά ωραία πράγματα υπάρχουν δια ζώσης αλλά το να μου λέει κάποιος ότι "κωλοβαρας" σπίτι είναι τουλάχιστον αστείο και δείχνει ότι δουλεύετε για τσίρκο και όχι επιχείρηση που θέλει να έχει σοβαρή παρουσία. Ουστ και στον αγύριστο για όσους σκέφτονται έτσι. Φτιάξτε μαντρί και καθηστε μέσα μανατζαραιοι της κακιάς ώρας. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ενδιαφέρον thread. Οι υπέρμαχοι του remote φαίνονται πολύ militant, οπότε μάλλον κέρδισαν σημαντικά οφέλη που δε θέλουν να χάσουν. Οι εταιρείες από την άλλη προφανώς τους θέλουν πίσω γιατί έχουν παρατηρήσει ότι κάτι δε βγαίνει σ´ αυτή την εξίσωση (και βάζω μέσα και ένα ποσοστό από αυτούς που θέλουν να κάνουν stealth απολύσεις). Δεν αναφέρομαι σε Ελληνικές επιχειρήσεις (για τις οποίες βγάζουν τα εσώψυχά τους αρκετοί εδώ) αλλά μεγάλα ψάρια, όπως Amazon, Google, UPS, JP Morgan και πολλές άλλες. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 hours ago, Tasos19s said: Καθίστε ρε παιδιά βλέπω ότι όλοι διαφωνείτε Καλα κάνουν αυτό είναι το σωστό Ποιος ο λόγος δηλαδή τόσος ντόρος; Εκεί είναι η εταιρεία εκεί πρέπει να είναι και οι υπάλληλοι Οποίος θέλει να δουλέψει από το σπίτι του ας καθίσει σπίτι του που είναι το κακό; Τους χάλασε την βόλεψη απλά εκεί που ξυπνούσαν ότι ώρα ήθελαν και έβγαζαν την δουλειά όποτε ήθελαν τώρα αναγκαστικά πρέπει να πηγαίνουν στην δουλειά Καμια σχέση δεν έχει η παραγωγή στην δουλειά από την παραγωγή στο σπίτι Θα αποδειχθεί κιόλας αν και αυτές οι μεγάλες εταιρείες με τον κορονοϊού σίγουρα θα το βρήκαν μπροστά τους Ξεκάθαρα δεν εχεις δουλέψει εξ αποστάσεως, μην σου πω και γενικά δεν πρέπει να εχεις δουλέψει στη ζωη σου .. Αν νομίζεις ότι οσοι δουλεύουμε απο σπίτι ξυπνάμε οτι ώρα θέλουμε και δουλεύουμε οσο θέλουμε ή κοιμάσαι όρθιος ή τρως τα λεφτα της οικογένειάς σου. 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Απο τα σχολια βλεπω οτι το 99% του forum "δουλευει" απο το σπιτι και θα εκανε ανταρσια αν του ελεγαν να παει στο γραφειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Άμα η εταιρία είναι σοβαρή έχει δείκτες παραγωγικοτητας. Στη δική μου εταιρία τα στατιστικά μου είναι ξεκάθαρα πολύ μεγαλύτερα όταν δουλεύω από το σπίτι. Άσχετα αν πηγαίνω γραφείο διότι με βολεύει επειδή είναι κοντά και όταν τελειώνω από εκεί είμαι μέσα στο κέντρο της πόλης και μπορώ να μετά να κάνω τη βόλτα μου, το γυμναστήριο κτλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο εργάζομαι από το σπίτι και δεν εδώ να κινούμαι μέσα στο γραφείο για να μιλάω με συναδέλφους, να βοηθάω νέους, να έρχεται σε εμένα ο κάθε ένας που θέλει μια εικόνα ή λύση για το Χ πρόβλημα ο χρόνος αυτός να μετατρέπεται σε νούμερα παραγωγής για εμένα. Πριν ένα μήνα είχα covid και δούλεψα μια εβδομάδα από το σπίτι συνεχόμενα. Παρόλο που ήμουν ράκος και η παραγωγικοτητα μου δεν ήταν στα καλύτερα της είχα 33% υψηλότερη απόδοση από όσο η καλύτερη μου μέρα εντός γραφείου. Με νορμάλ υγεία έχω γράψει νούμερα της τάξης του 220% παραπάνω από το σπίτι σε σχέση με το γραφείο. Ναι εννοείται ότι πολλά ωραία πράγματα υπάρχουν δια ζώσης αλλά το να μου λέει κάποιος ότι "κωλοβαρας" σπίτι είναι τουλάχιστον αστείο και δείχνει ότι δουλεύετε για τσίρκο και όχι επιχείρηση που θέλει να έχει σοβαρή παρουσία. Ουστ και στον αγύριστο για όσους σκέφτονται έτσι. Φτιάξτε μαντρί και καθηστε μέσα μανατζαραιοι της κακιάς ώρας. Φουλ τοξικό αυτό. "Αγαπητέ υπάλληλε, σήμερα ήσασταν 220% παραγωγικός"... "αγαπητέ υπάλληλε, σήμερα ήσουνα μόλις 33% παραγωγικός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, ikaruga24 said: Άμα η εταιρία είναι σοβαρή έχει δείκτες παραγωγικοτητας. Στη δική μου εταιρία τα στατιστικά μου είναι ξεκάθαρα πολύ μεγαλύτερα όταν δουλεύω από το σπίτι. Άσχετα αν πηγαίνω γραφείο διότι με βολεύει επειδή είναι κοντά και όταν τελειώνω από εκεί είμαι μέσα στο κέντρο της πόλης και μπορώ να μετά να κάνω τη βόλτα μου, το γυμναστήριο κτλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο εργάζομαι από το σπίτι και δεν εδώ να κινούμαι μέσα στο γραφείο για να μιλάω με συναδέλφους, να βοηθάω νέους, να έρχεται σε εμένα ο κάθε ένας που θέλει μια εικόνα ή λύση για το Χ πρόβλημα ο χρόνος αυτός να μετατρέπεται σε νούμερα παραγωγής για εμένα. Πριν ένα μήνα είχα covid και δούλεψα μια εβδομάδα από το σπίτι συνεχόμενα. Παρόλο που ήμουν ράκος και η παραγωγικοτητα μου δεν ήταν στα καλύτερα της είχα 33% υψηλότερη απόδοση από όσο η καλύτερη μου μέρα εντός γραφείου. Με νορμάλ υγεία έχω γράψει νούμερα της τάξης του 220% παραπάνω από το σπίτι σε σχέση με το γραφείο. Ναι εννοείται ότι πολλά ωραία πράγματα υπάρχουν δια ζώσης αλλά το να μου λέει κάποιος ότι "κωλοβαρας" σπίτι είναι τουλάχιστον αστείο και δείχνει ότι δουλεύετε για τσίρκο και όχι επιχείρηση που θέλει να έχει σοβαρή παρουσία. Ουστ και στον αγύριστο για όσους σκέφτονται έτσι. Φτιάξτε μαντρί και καθηστε μέσα μανατζαραιοι της κακιάς ώρας. θα συμφωνησω.ειτε παω 8ωρο ειτε παω 6 ωρο ειτε με βλεπουν ειτε οχι το τι εχω κανει στο τελος της ημερας, μηνα ,βδομαδας θα φανει απο τα στατιστικα.δεν χρειαζομαι μπαμπουλα ειτε να ειναι ο αλλος πανω απο το κεφαλι μου.ομαδα εμπιστοσυνης 6 minutes ago, b-boy_steve said: Απο τα σχολια βλεπω οτι το 99% του forum "δουλευει" απο το σπιτι και θα εκανε ανταρσια αν του ελεγαν να παει στο γραφειο! το remote ελλαδα οχι hybrid ειναι πολυ μικρο 4 minutes ago, atypicalcoder said: Φουλ τοξικό αυτό. "Αγαπητέ υπάλληλε, σήμερα ήσασταν 220% παραγωγικός"... "αγαπητέ υπάλληλε, σήμερα ήσουνα μόλις 33% παραγωγικός". δεν χρειαζεται να στο πει.αν κανεις δουλεια ή οχι το ξερεις.οσοι πετανε χαρταετο το ξερουν οτι το κανουν.σν εγω βγαλω το ενα τριτο απο τον συναδελφο μου το ξερω πριν προλαβει να μου το πει καποιος. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harispao Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Κοίτα να δεις κάτι πράγματα και εγώ από το σπίτι ήθελα στην οικοδομή αλλά δεν...φτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 24 minutes ago, majunior said: Ενδιαφέρον thread. Οι υπέρμαχοι του remote φαίνονται πολύ militant, οπότε μάλλον κέρδισαν σημαντικά οφέλη που δε θέλουν να χάσουν. Οι εταιρείες από την άλλη προφανώς τους θέλουν πίσω γιατί έχουν παρατηρήσει ότι κάτι δε βγαίνει σ´ αυτή την εξίσωση (και βάζω μέσα και ένα ποσοστό από αυτούς που θέλουν να κάνουν stealth απολύσεις). Δεν αναφέρομαι σε Ελληνικές επιχειρήσεις (για τις οποίες βγάζουν τα εσώψυχά τους αρκετοί εδώ) αλλά μεγάλα ψάρια, όπως Amazon, Google, UPS, JP Morgan και πολλές άλλες. ενα απο τα βασικα που σκιζει τον κοσμο ειναι το πηγαινε ελα δυστυχως.πας πχ με ηλεκτρικο μια ωρα να πας.μια ωρα να γυρισεις.καλοκαιρι βγαζεις καρκινο απο την ζεστη και απο την βρωμα στον ελληνικο ηλεκτρικο με αραια δρομολογια.και τα λεωφορεια δωρεαν αρωμα μασχαλιλας 3 minutes ago, harispao said: Κοίτα να δεις κάτι πράγματα και εγώ από το σπίτι ήθελα στην οικοδομή αλλά δεν...φτου... και εγω δεν μπορω remote λογω φυσης δουλειας αλλα δεν σημαινει οτι θελω να ψοφισει η κατσικα του γειτονα. σκεψου οτι πας πιο γρηγορα στην δουλεια σου και ενα πιο καθαρο περιβαλλον πολης οσο γινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlxDoom Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, panossar95 είπε Ξεκάθαρα δεν εχεις δουλέψει εξ αποστάσεως, μην σου πω και γενικά δεν πρέπει να εχεις δουλέψει στη ζωη σου .. Αν νομίζεις ότι οσοι δουλεύουμε απο σπίτι ξυπνάμε οτι ώρα θέλουμε και δουλεύουμε οσο θέλουμε ή κοιμάσαι όρθιος ή τρως τα λεφτα της οικογένειάς σου. Εγώ πάντως τουλάχιστον από παραδείγματα που έχω στο φιλικό μου περιβάλλον, κοιμούνται εν ώρα εργασίας / βγαίνουν για καφέ / ξυπνάνε μόνο για να λογκάρουν και μετά ξανακοιμούνται / μαγειρεύουν / τρώνε / καθαρίζουν .... όση ώρα δουλεύουν έτσι. Και να πεις ότι είναι ένας, είναι 4 και δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες πληροφορικής και έχουν mid senior θέση. Αυτοί δεν αποτελούν βάρος σε μια επιχείρηση δηλαδή? Ας μην σκεφτόμαστε μόνο από την πλευρά του εργαζόμενου, γιατί έτσι δικαιολογούμε και αυτούς που τα ξύνουν ... 1 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, AlxDoom said: Εγώ πάντως τουλάχιστον από παραδείγματα που έχω στο φιλικό μου περιβάλλον, κοιμούνται εν ώρα εργασίας / βγαίνουν για καφέ / ξυπνάνε μόνο για να λογκάρουν και μετά ξανακοιμούνται / μαγειρεύουν / τρώνε / καθαρίζουν .... όση ώρα δουλεύουν έτσι. Και να πεις ότι είναι ένας, είναι 4 και δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες πληροφορικής και έχουν mid senior θέση. Αυτοί δεν αποτελούν βάρος σε μια επιχείρηση δηλαδή? Ας μην σκεφτόμαστε μόνο από την πλευρά του εργαζόμενου, γιατί έτσι δικαιολογούμε και αυτούς που τα ξύνουν ... εκει βλεπεις τα στατιστικα αν ο team leader δεν ειναι διακοσμητικος και ριχνεις warning και μετα τον πουλο αν δεν βελτιωθει ο αλλος.αν η επιχειρηση τους κραταει ή δεν τα βλεπει τοτε κατι παει στραβα στην εταιρεια. δηλαδη εγω εβγαζα απο κοντα την δουλεια μου και τωρα που οπως λες δεν την βγαζω η εταιρεια απλα δεν λεει τιποτα?????απλα θελει να χανει χρηματα και να μη βγαινει η δουλεια??μαλλον δεν φταιει ο υπαλληλος ή κατι δεν σου λενε καλα. πχ ο αλλος κανει τις δουλειες αλλη ωρα πχ βραδυ δηλαδη εγω εβγαζα 10 projects τωρα βγαζω 3 και η εταιρεια απλα κοιμαται? Επεξ/σία 23 Αυγούστου από poulinos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι ο άνθρωπος γινεται παραγωγικός μετα τις 8 ωρες εργασιας μαζι με ενα αφεντικο πανω απ το κεφαλι του εννοειται,δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ξυπνας 1 μιση ωρα πριν το ωραριο σου να τρως,να πλενεσαι,να σε χτυπαει το κρυο(σφιγγει το δερμα) η η ζεστη(φευγουν οι τοξινες)στην σταση του λεωφορειου η εαν εχεις αμαξι να δινεις λεφτα σου στην βενζινη,να τρως 2 ωρες στο να πας κ να γυρισεις,δεν καταλαβα φιλε μου ετσι ειναι η ζωη κ αν σ'αρεσει... Τεμπεληδες,χαραμοφαιδες που θελετε να εχετε λιγες εξτρα ωρες για την προσωπικη σας ζωη η για την οικογενεια σας,ντροπη σας. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα