Psyber Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Άνοιξα σήμερα το Kingston SSD Manager και είδα ότι υπάρχει διαθέσιμο νέο firmware για τον KC3000. Προχωράμε άφοβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Firmware Rev. EIFK31.7 (07-08-2024) • Improved decoding flow to prevent excessive latency found on certain platforms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ναι αυτό είναι σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου εγώ το έχω περάσει σε λάπτοπ και όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το εκανα και εγω μολις(σε 2tb kc3000), κομπλε πηγε-> Επεξ/σία 24 Αυγούστου από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Υψηλά νούμερα σου βγάζει! Τον έχεις στο σύστημα της υπογραφης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 11 hours ago, Psyber said: Υψηλά νούμερα σου βγάζει! Τον έχεις στο σύστημα της υπογραφης; Nαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής τα RDN4K πάντα μου φαινόντουσαν σχετικά χαμηλά σε αυτό τον δίσκο. Τώρα εάν ο δικός σου πιάνει πιο χαμηλά read/write μάλλον είναι θέμα χωρητικότητας(εάν είναι πρακτικά μικρότερος των 2tb πιθανότατα να είναι χειρότερα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 11 hours ago, @topos said: Nαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής τα RDN4K πάντα μου φαινόντουσαν σχετικά χαμηλά σε αυτό τον δίσκο. Τώρα εάν ο δικός σου πιάνει πιο χαμηλά read/write μάλλον είναι θέμα χωρητικότητας(εάν είναι πρακτικά μικρότερος των 2tb πιθανότατα να είναι χειρότερα) Αν έπαιρνε τώρα nvme ποιον θα διάλεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Psyber said: Αν έπαιρνε τώρα nvme ποιον θα διάλεγες; Εάν ήταν οι διαφορές τιμής από άλλους αξιόλογους(με dram) στο 30ευρω+ παλι τον ίδιο.Εαν ήταν πλέον ~ίδιες τιμές θα δοκίμαζα τον wd sn850x η τον crucial t500 π.χ. Καπελο για τους Samsung σίγουρα δεν θα εδινα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από @topos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα