seithan Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ψάχνω για κουτί για επερχόμενη αναβάθμιση (λογικά 15900k). Ψάχνω για ποιοτικό, full tower κουτί, που να μην ξεπερνάει τα 200€. Στο παρελθόν, αγόρασα και χρησιμοποίησα το Phanteks Enthoo Lux, το οποίο το βρήκα στιβαρό, ευρύχωρο, με θέσεις για τα πάντα, από racks για μηχανικούς δίσκους μέχρι θεσειςγια ανάρτηση ssd στο σχετικά ευρύχωρο κομμάτι, κάτω από την m/b. Εννοείται έχει κ φίλτρα αέρος. Εν τέλη, πολύ ευχαριστημένος και σκέφτομαι να ξαναπάω στην ίδια εταιρεία, αν και το συγκεκριμένο κουτί δεν κυκλοφορεί πια - δεν ξέρω εαν θα υπάρξουν ασυμβατότητες με τους νέους επεξεργαστές. Υπάρχει κάτι αντικειμενικά "καλύτερο" σε αυτό το price-range; Επεξ/σία 23 Αυγούστου από seithan
sakis han Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Ολα εξαρτωνται απο το αν χρησιμοποιεις optical drive και ποσους HDD 3'5 εχεις. Σε αυτη την κατηγορια κουτιων δεν υπαρχει κατι που να αγγιζει ουτε στο ελαχιστο την ποιοτητα του PHANTEKS κατω απο 200 ευρω. Μπορεις να βρεις κουτι με καλυτερο airflow π.χ. αυτο https://www.skroutz.gr/s/48084404/Be-Quiet-Dark-Base-701-Gaming-Full-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-kai-RGB-Fotismo-Mayro.html αλλα το optical drive και τους πολλους HDD (πανω απο 4) ξεχνατα!
seithan Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου Μηδέν 3,5'' κ οπτικούς οδηγούς. Αλλά κ εγώ εκεί καταλήγω, λίγο δύσκολο κάτι άλλο στην τιμή αυτή εκτός από Phanteks.
@topos Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Εάν δεν έχεις μηχανικούς τα κουτιά που υποστηρίζουν πολλούς 3,5αρηδες έχουν μειονεκτήματα.Κοβουν το airflow. Ακόμα και εάν είναι αφαιρούμενα οι ανεμιστήρες πρεπει να δουλέψουν περισσότερο για να κυκλοφορήσουν τον αέρα. Γενικά bigger is not better πάντα. Αλλά αφού συζητάς για μελλοντική αγορά, καλύτερα θα ήταν να ανοίξεις ένα topic όταν έχεις καταλήξει και στο τι θα βάλεις μέσα. 1
LouCi4er Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Στις 23/8/2024 στις 4:11 ΜΜ, seithan είπε Μηδέν 3,5'' κ οπτικούς οδηγούς. Αλλά κ εγώ εκεί καταλήγω, λίγο δύσκολο κάτι άλλο στην τιμή αυτή εκτός από Phanteks. Υπαρχουν πολύ καλά midi κουτιά που χωράνε τα πάντα μέσα,δεν υπάρχει λόγος να πας σε τέτοια μαουνα.Το Lian li lancool iii είναι φοβερό κουτί,σε καλή τιμή και με ποιότητα κατασκευής φοβερή και airflow πολυ καλο.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πας παραπάνω άσε που παίρνει και 420 ψυγείο κάτι ούτε μερικά full tower δεν παίρνουν. 2
kinitos Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Δεν ξέρω το κουτί το συγκεκριμένο αλλά πρόσφατα έστησα ένα σε lian li Lan cool που λέει ο φίλος πάνω Φοβερό δεν περίμενα τόσα καλούδια. Και καλό airflow χωρίς να έχω βάλει υδροψυξη αλλά την μαμά και χωρίς ανεμιστήρες πάνω είναι μπομπα σε amd ryzen 9 3900x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα