Προς το περιεχόμενο

Κλείσιμο εισόδου σπιτιού

Kikiniap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το σπίτι που αγόρασα πέρυσι. 

Μπροστά ακριβώς στον δρόμο είναι ανοιχτός ο δρόμος που έχει σαν αποτέλεσμα να χωράει 2 αυτοκίνητα να παρκάρουν. Το πρόβλημα μου είναι ότι μου κλείνουν την είσοδο του σπιτιού και της αυλής που έχω. Επειδή περνάει το λεωφορείο τα κολλάνε στον τοίχο μου και στις πόρτες εισόδου. Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει ίχνος πεζοδρομίου είναι η είσοδος και ο δρόμος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα οταν δεν υπαρχει παρκινγ ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα  , για αρχη βγαλε μερικες φωτογραφιες και κανε ενα αιτημα  στο δημο σου και ζητα να βαλεις κορινες , μιλα με τον υπεύθυνο αντιδημαρχο για τους δρομους , βαλε και λιγη σαλτσα οτι εχεις και  άνθρωπο με προβλημα και πρεπει η εισοδος να ειναι ανοιχτη και βλεπεις. .

• Like 4

43 minutes ago, darkman said:

Καλησπερα οταν δεν υπαρχει παρκινγ ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα  , για αρχη βγαλε μερικες φωτογραφιες και κανε ενα αιτημα  στο δημο σου και ζητα να βαλεις κορινες , μιλα με τον υπεύθυνο αντιδημαρχο για τους δρομους , βαλε και λιγη σαλτσα οτι εχεις και  άνθρωπο με προβλημα και πρεπει η εισοδος να ειναι ανοιχτη και βλεπεις. .

οπως σωστα εγραψε απλως να προσθεσω τη διαδικασια.

στο άρθρο 34, με τίτλο «Στάση και Στάθμευση», του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, Στην παράγραφο 2β, επισημαίνεται ότι η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται«μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παροδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος έξοδος οχημάτων εξ αυτής». Προφανως το ιδιο ισχυει απο το νομοθετη για εισοδο εξοδο ανθρωπων.

Το προστιμο απο τη τροχαια δεν ειναι μεγαλο (20ε) αλλα επιφερει απλωλεια  πινακιδα και διπλωμα για 10 ημερες!

Καλο ειναι να ειναι ενημερη η τροχαια και επιβολη προστιμου. Εσυ μπορεις να βγαλεις φωτο απο το προβλημα και παρουσια τροχαιας.

Απο εκει και περα πας στο δημο να αιτηθεις εγκατασταση εμποδιων ή/και ταμπελας απαγορευση σταθμευσης στο σημειο. Αν σε καλεσουν σε δημ συμβουλιο ή αν εσυ ενημερωθεις ποτε θα σηζητηθει το αιτημα σου (ειναι υποχρεωτικο να συζητηθει) μπορεις να παραστεις και να τους παρουσιασεις φωτο ή αλλο βοηθητικο στοιχειο,.

Εναλλακτικα....βρες βυσμα στο δημο να αποφυγεις αυτη τη διαδικασια.

3 minutes ago, micos000 said:

Μήπως ο φράχτης είναι πιο μπροστά από το οικόπεδο (υπέρβαση}; Δες τα σχέδια και σιγουρέψου πρώτα ότι είσαι νόμιμος εσύ. 

που διαβασες για φραχτη;

Εγω εχω αυτο το πρόβλημα σε νομιμο παρκινγ καθε φορα παει και ενας αλλος και παρκαρει , και που εχω ταμπελες πανω στην πορτα παλι τιποτα , οταν τους βλεπω και τους λεω να μην το βαλουν συνηθως μου απαντανε "γιατι απαγορεύτε ? " και πρεπει εγω να σπασω τα νευρα μου για να τους εξηγήσω , και που περνω την τροχαια μεχρι να ερθουν που κανουν πανω απο δυο ωρες το εχουν παρει . 
Το μονο που με σώνει ειναι να πεσω σε κανενα καλο παλικαρι στο τηλεφωνικο να του δώσω πινακιδα και να προσπαθήσουν να τον βρουν , η εγω  απο τα τηλεφωνα στο  πλαισιο πινακιδας απο κει που το πηραν η που κανουν sevice .  

5 ώρες πριν, darkman είπε

Αυτό ακριβώς έκανα 

5 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αν θυμαμαι καλα ο κοκ λεει οτι πρεπει  να αφηνεις κενο αρκετο χωρο αν δεν υπαρχει πεζοδρομιο.

Πόσο ακριβώς είναι αυτό δεν μπορώ να βρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Kikiniap said:

Μπροστά ακριβώς στον δρόμο είναι ανοιχτός ο δρόμος που έχει σαν αποτέλεσμα να χωράει 2 αυτοκίνητα να παρκάρουν. Το πρόβλημα μου είναι ότι μου κλείνουν την είσοδο του σπιτιού και της αυλής που έχω. Επειδή περνάει το λεωφορείο τα κολλάνε στον τοίχο μου και στις πόρτες εισόδου. Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει ίχνος πεζοδρομίου είναι η είσοδος και ο δρόμος. 

βαλε 2 γλαστες η ζαρτινιερες με λουλουδια καθετα αριστερα και δεξια στην εισοδο σου

ακυρο επειδη ειπες οτι εισαι ακριβως πανω στον δρομο 

Επεξ/σία από alx301

ξεκινα απο τα φτηνα για αρχη !
με κανενα σημα parking η (εισοδος πολυκατοικιας παρακαλω μην παρκαρετε) δεν ξερω κατα ποσο θα συγκινειται βεβαια ο κοσμος Ελλαδα ειμαστε!

13 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

οπως σωστα εγραψε απλως να προσθεσω τη διαδικασια.

στο άρθρο 34, με τίτλο «Στάση και Στάθμευση», του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, Στην παράγραφο 2β, επισημαίνεται ότι η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται«μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παροδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος έξοδος οχημάτων εξ αυτής». Προφανως το ιδιο ισχυει απο το νομοθετη για εισοδο εξοδο ανθρωπων.

Το προστιμο απο τη τροχαια δεν ειναι μεγαλο (20ε) αλλα επιφερει απλωλεια  πινακιδα και διπλωμα για 10 ημερες!

Καλο ειναι να ειναι ενημερη η τροχαια και επιβολη προστιμου. Εσυ μπορεις να βγαλεις φωτο απο το προβλημα και παρουσια τροχαιας.

Απο εκει και περα πας στο δημο να αιτηθεις εγκατασταση εμποδιων ή/και ταμπελας απαγορευση σταθμευσης στο σημειο. Αν σε καλεσουν σε δημ συμβουλιο ή αν εσυ ενημερωθεις ποτε θα σηζητηθει το αιτημα σου (ειναι υποχρεωτικο να συζητηθει) μπορεις να παραστεις και να τους παρουσιασεις φωτο ή αλλο βοηθητικο στοιχειο,.

Εναλλακτικα....βρες βυσμα στο δημο να αποφυγεις αυτη τη διαδικασια.

που διαβασες για φραχτη;

Αυτό αφορά είσοδο-έξοδο οχήματων.

Εγώ καταλαβαίνω οτι ο TS αναφέρεται στην είσοδο του σπιτιού/πολυκατοικίας.

• Like 1

Στις 23/8/2024 στις 12:33 ΜΜ, Kikiniap είπε

Παράνομη διατάραξη νομής

...είτε με παρεμπόδιση πράξεως του νομέα (δυσχεραίνει τον νομέα να εισέλθει στην ιδιοκτησία του με την τοποθέτηση αντικειμένων που φράζουν ή παρεμποδίζουν ή παρακωλύουν την είσοδο και έξοδο απ’ αυτήν)....

21 ώρες πριν, stel106 είπε

ξεκινα απο τα φτηνα για αρχη !
με κανενα σημα parking η (εισοδος πολυκατοικιας παρακαλω μην παρκαρετε) δεν ξερω κατα ποσο θα συγκινειται βεβαια ο κοσμος Ελλαδα ειμαστε!

Αν ήταν τόσο απλό θα το έκανα από την αρχή. 

19 ώρες πριν, garrett156 είπε

ναι γιατί δεν βλέπουν ολόκληρη πόρτα πρέπει να τους δείξει ο φίλος και με πινακίδα το προφανές.

Ετσι μάθανε όλα τα χρόνια να κάνουνε και τους κακοφαινεται τώρα 

15 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Αυτό αφορά είσοδο-έξοδο οχήματων.

Εγώ καταλαβαίνω οτι ο TS αναφέρεται στην είσοδο του σπιτιού/πολυκατοικίας.

Είσοδο σπιτιού το σπίτι κ ο δρόμος δεν υπάρχει πεζοδρομίο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...