ChrisKato Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Καλημέρα σε όλους, εδώ και κάνα μήνα περίπου δεν μπορώ ούτε να λάβω, ούτε να στείλω rcs μυνήματα, ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά. Σε συσκευή android Xiaomi Redmi 9A, με Google messages και what's up cosmote εταιρεία. Δεν μπορεί να συνδεθεί στην υπηρεσία rcs μένει στο "γίνεται ρύθμιση" ή συνδέεται σπανια, όπως φαίνεται στην φωτογραφία από κάτω. Ακόμα και όταν συνδεθεί στην Rcs υπηρεσία, πάλι δεν μπορώ ούτε να στείλω, ούτε να λάβω rcs. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Νομίζω το πρόβλημα άρχισε μετά από κάποιο update του Google messages. Τώρα το έχω updated στην σημερινή έκδοση. Δεν δίνει καν την επιλογή να στείλω rcs όπως έδινε παλιότερα. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έχει κάποιος κάποια λύση? Υποπτευομαι ότι είναι θέμα παρόχου, είτε συσκευής, ειτε google messages Το χειρότερο είναι ότι μου στέλνουν rcs, φαίνεται ότι παραδόθηκαν και εγώ δεν τα παίρνω ποτέ! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Χρήστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Έχεις πειράξει τίποτα στο λογισμικό του τηλεφώνου, ROM ή root; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisKato Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Οχι απο όσο ξερω. Δεν εγινε καποιο update τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Αν θυμάμαι καλά είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα απλά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και το πήρε. Δοκίμασε να κάνεις και ένα restart ενδιάμεσα για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisKato Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Εκανα restart, δεν βοηθησε. Ευχαριστω παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, ChrisKato είπε Εκανα restart, δεν βοηθησε. Ευχαριστω παντως! Δοκιμασε να κανεις επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisKato Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Ευχαριστω πολυ, αλλα ουτε αυτο το ελυσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα