Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, εδώ και κάνα μήνα περίπου δεν μπορώ ούτε να λάβω, ούτε να στείλω rcs μυνήματα, ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά. Σε συσκευή android Xiaomi Redmi 9A, με Google messages και what's up cosmote εταιρεία. Δεν μπορεί να συνδεθεί στην υπηρεσία rcs μένει στο "γίνεται ρύθμιση" ή συνδέεται σπανια, όπως φαίνεται στην φωτογραφία από κάτω. Ακόμα και όταν συνδεθεί στην Rcs υπηρεσία, πάλι δεν μπορώ ούτε να στείλω, ούτε να λάβω rcs. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

Νομίζω το πρόβλημα άρχισε μετά από κάποιο update του Google messages. Τώρα το έχω updated στην σημερινή έκδοση. Δεν δίνει καν την επιλογή να στείλω rcs όπως έδινε παλιότερα.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έχει κάποιος κάποια λύση?

Υποπτευομαι ότι είναι θέμα παρόχου, είτε συσκευής, ειτε google messages

Το χειρότερο είναι ότι μου στέλνουν rcs, φαίνεται ότι παραδόθηκαν και εγώ δεν τα παίρνω ποτέ!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Χρήστος

WhatsApp Image 2024-08-23 at 11.07.43_01ee73ed.jpg

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα απλά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και το πήρε. Δοκίμασε να κάνεις και ένα restart ενδιάμεσα για σιγουριά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 07/09/2024 at 10:38, ChrisKato said:

Ευχαριστω πολυ, αλλα ουτε αυτο το ελυσε.

Καλησπέρα.
Μήπως τυχόν βρήκες λύση σε αυτο;
Σήμερα μετέβην από Cosmote σε Vodafone και έχω αυτό το θέμα, ενώ με Cosmote δούλευε μια χαρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, stark είπε

Να ενημερώσω ότι δούλεψε η τελευταία λύση

https://www.t-mobile.com/community/discussions/android/google-chat-featuresrcs-status-stuck-at-setting-up-trying-to-verify-my-phone-num/109754

Έκλεισα το διακόπτη των RCS για 10 μέρες. Την επόμενη τον άνοιξα και συνδέθηκε.

Το ίδιο πρόβλημα με Nova , θα το αφήσω στο off για 10 μέρες και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit.....

λοιπόν έκανα αυτό που λέει εδώ ...

Hello, I had the same issue and this method worked for me. I opened messages.google.com/web on my laptop web browser, then tried to pair device so that my messages could be displayed on my laptop. RCS was set up immediately after I did this. The issue never happened again. I'm also using a Samsung phone.

μετά clear storage>GoogleMessages & σε 2' έλαβα sms από JibeRCS: Your Messenger verification code is G-xxxxxx κι ήδη είχε ενεργοποιηθεί ,τέλος καλό γλυτώσαμε και την αναμονή των 10 ημερών έτσι για το γαμwτο ..

Επεξ/σία από nimik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...