AlexanderK Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Καλημέρα σας, Άγορα την Τρίτη το βράδυ από ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας μία ηλεκτρονική συσκευή. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει την φήμη να ανοίγει τις συσκευασίες πριν φύγεις από το κατάστημα με την δικαιολογία να μην λείπει κάτι μέσα κλπ. Πηγαίνοντας σπίτι μου διαπιστώνω ότι η συσκευή αυτή δεν είναι συμβατή με τις υπόλοιπες που έχω και σκέφτομαι να την επιστρέψω. Δεν την έβαλα σε λειτουργία δεν άνοιξα τα σακουλάκια με τα καλώδια κλπ. Μόνο κομμένο σελοτέιπ της συσκευασίας που έγινε στο κατάστημα. Χθες - Πέμπτη απόγευμα την επιστρέφω στο κατάστημα. Αφού τους εξηγώ συνοπτικά τι και πως μου λένε δεν μπορούμε να την παραλάβουμε διότι είναι ανοιγμένη η συσκευασία. Τους λέω εσείς την ανοίξατε πριν φύγω από εδώ. Κολλάει λίγο ο πωλητής και μου λέει μισό λεπτό να μιλήσετε με τον υπεύθυνο. 'Ερχεται ένας άλλος τύπος και μου λέει πρέπει να πάτε στο σέρβις που είναι αλλού και είναι κλειστό αυτήν την ώρα να το δούμε και να το πάρουμε πίσω σε χαμηλότερη τιμή από την αγοράσατε. Του λέει δεν έχει λειτουργήσει μου λέει δεν με ενδιαφέρει. Είναι ανοιγμένη. Του λέω εσείς την ανοίξατε εδώ πριν φύγω. Ναι μου λέει μπροστά σας όμως. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; τι ισχύει; Η συσκευή είχε αξία 25 ευρώ - κοινώς δεν είναι να τρελαθώ απλά ρωτάω... Χθες είπα ξανά amazon και πάλι amazon.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, AlexanderK είπε τι ισχύει; Δεν είναι αγορά εξ' αποστάσεως οπότε κάλλιστα μπορούν να αρνηθούν την επιστροφή. Εκτός κι αν αναγράφει στην απόδειξη ότι δέχονται επιστροφές εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, AlexanderK said: Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει την φήμη να ανοίγει τις συσκευασίες πριν φύγεις από το κατάστημα με την δικαιολογία να μην λείπει κάτι μέσα κλπ. Άνοιξαν την συσκευασία της συσκευής πριν φύγεις από το κατάστημα και δέχθηκες να την παραλάβεις; Αλήθεια τώρα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderK Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Malthador είπε Άνοιξαν την συσκευασία της συσκευής πριν φύγεις από το κατάστημα και δέχθηκες να την παραλάβεις; Αλήθεια τώρα; μα είναι η πολιτική αυτού του καταστήματος....το κάνουν συνεχώς. κάποια στιγμή είχα πάρει ένα δώρο για τον πατέρα μου και είχαμε μαλώσει γιατί ήθελαν να το ανοίξουν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 18 minutes ago, AlexanderK said: μα είναι η πολιτική αυτού του καταστήματος....το κάνουν συνεχώς. κάποια στιγμή είχα πάρει ένα δώρο για τον πατέρα μου και είχαμε μαλώσει γιατί ήθελαν να το ανοίξουν και συ ξαναΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 hours ago, AlexanderK said: μα είναι η πολιτική αυτού του καταστήματος....το κάνουν συνεχώς. κάποια στιγμή είχα πάρει ένα δώρο για τον πατέρα μου και είχαμε μαλώσει γιατί ήθελαν να το ανοίξουν Μην ψωνίζετε από κάθε τελειωμένο μαγαζάκι, αυτές οι «πολιτικές» είναι αστειότητες. Το κουτί το ανοίγουν πριν ή αφού πληρώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderK Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, Malthador είπε Μην ψωνίζετε από κάθε τελειωμένο μαγαζάκι, αυτές οι «πολιτικές» είναι αστειότητες. Το κουτί το ανοίγουν πριν ή αφού πληρώσεις; Μόλις πληρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, AlexanderK είπε Μόλις πληρώσεις Και κάθεσαι και τον κοιτάς; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 32 minutes ago, AlexanderK said: Μόλις πληρώσεις Δηλαδή μόλις πληρώσεις πάει και ανοίγει μια συσκευασία που δεν του ανήκει; Εγώ παίζει να φώναζα την αστυνομία επιτόπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Δηλαδή μόλις πληρώσεις πάει και ανοίγει μια συσκευασία που δεν του ανήκει; Εγώ παίζει να φώναζα την αστυνομία επιτόπου. Βλεπω οτι το βρισκετε πολλοι πολυ στραβο αυτο. Γιατι? Εχει τυχει αρκετες φορες σε μικρα καταστηματα που δεν εχω ξαναψωνισει και ισως δε μου γεμιζουν το ματι να ζητησω να ανοιχτει μπροστα μου η συσκευασια με την πληρωμη (το χω κανει πχ σε αγορα κινητου) για να μην εχουμε παρεξηγησεις αργοτερα. Να την ανοιγει ο αλλος ντε και καλα με το ετσι θελω, οκ, ειναι λιγο extreme, αλλα κ παλι αν ηταν κατι για προσωπικη χρηση δε θα με πειραζε. Μπορει να σε γλυτωσει αν υπαρξει προβλημα απο γκρινιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 4 minutes ago, stcp said: Βλεπω οτι το βρισκετε πολλοι πολυ στραβο αυτο. Γιατι? Εχει τυχει αρκετες φορες σε μικρα καταστηματα που δεν εχω ξαναψωνισει και ισως δε μου γεμιζουν το ματι να ζητησω να ανοιχτει μπροστα μου η συσκευασια με την πληρωμη (το χω κανει πχ σε αγορα κινητου) για να μην εχουμε παρεξηγησεις αργοτερα. Να την ανοιγει ο αλλος ντε και καλα με το ετσι θελω, οκ, ειναι λιγο extreme, αλλα κ παλι αν ηταν κατι για προσωπικη χρηση δε θα με πειραζε. Μπορει να σε γλυτωσει αν υπαρξει προβλημα απο γκρινιες. Υποθετικό σενάριο: Πάω στο μαγαζί δίνω 1500 ευρώ και παίρνω iPhone 15 Pro. Το ανοίγει ο τύπος με το έτσι θέλω, του γλυστράει το κινητό από τα χέρια, πέφτει στο πάτωμα και ραγίζει η οθόνη. Πώς πιστεύεις ότι θα εξελιχθεί το πράγμα από εκεί και πέρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Είχα πάει να πάρω ένα cpu από αυτούς. Πριν πληρώσω του λέω μην να μην το ανοίξει, γνωρίζοντας την πολιτική τους. Μου λέει οκ, αλλά θα υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση πως το πήρες κλειστό από μας. Μεταβολή και έφυγα γελώντας 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 51 λεπτά πριν, Malthador είπε Υποθετικό σενάριο: Πάω στο μαγαζί δίνω 1500 ευρώ και παίρνω iPhone 15 Pro. Το ανοίγει ο τύπος με το έτσι θέλω, του γλυστράει το κινητό από τα χέρια, πέφτει στο πάτωμα και ραγίζει η οθόνη. Πώς πιστεύεις ότι θα εξελιχθεί το πράγμα από εκεί και πέρα; Δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι αυτο, αλλα νομιζω ολοι μας εχουμε βρεθει στην κατασταση να βρουμε ελαττωμα, χτυπημα, γρατζουνια κλπ ανοιγοντας τη συσκευασια μιας συσκευης και μετα να πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. 13 λεπτά πριν, dazed&confused είπε Είχα πάει να πάρω ένα cpu από αυτούς. Πριν πληρώσω του λέω μην να μην το ανοίξει, γνωρίζοντας την πολιτική τους. Μου λέει οκ, αλλά θα υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση πως το πήρες κλειστό από μας. Μεταβολή και έφυγα γελώντας 😂😂 Μα ποιο ειναι επιτελους αυτο το μαγαζι που ολοι το ξερετε? Τα περιξ πλατειας Ομονοιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, stcp είπε Μα ποιο ειναι επιτελους αυτο το μαγαζι που ολοι το ξερετε? Τα περιξ πλατειας Ομονοιας? Θα δώσω ένα χιντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Δεν είναι αγορά εξ' αποστάσεως οπότε κάλλιστα μπορούν να αρνηθούν την επιστροφή. σοβαρά??? νέος νόμος είναι αυτός? https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm .... Μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε αγορά εντός 14 ημερών χωρίς αιτιολόγηση (βλ. 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης)..... Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Kthulhou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα