Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Καλημέρα, οπως λεει ο τιτλος υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνει ενα αλλο app και για να ανοιξει να θελει καποιο κωδικο ή πιν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο απλό χρήστη και να βάλεις κωδικό στον δικό σου λογαριασμό. Έτσι αν η εφαρμογή θέλει διαχειριστικά δικαιώματα για να τρέξει, θα ζητάει κωδικό όταν τρέχει από τον απλό χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Υποθέτω με τον όρο app εννοείς κλασικά προγράμματα και όχι εφαρμογές του Store. Χρειάζεσαι εξωτερική εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 4 ώρες πριν, BadBoy είπε Υποθέτω με τον όρο app εννοείς κλασικά προγράμματα και όχι εφαρμογές του Store. Χρειάζεσαι εξωτερική εφαρμογή. ναι κάτι τέτοιο ψάχνω ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Στις 23/8/2024 στις 12:53 ΜΜ, micos000 είπε Πες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο απλό χρήστη και να βάλεις κωδικό στον δικό σου λογαριασμό. Έτσι αν η εφαρμογή θέλει διαχειριστικά δικαιώματα για να τρέξει, θα ζητάει κωδικό όταν τρέχει από τον απλό χρήστη. ναι αυτό το ξέρω απλά δεν θέλω να υπάρχει user και admin θέλω σε κοινόχρηστο πισι να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάποιες εφαρμογές από τρίτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου ΟΚ. Δες αυτό που προτείνει ο badboy, δεν το ξέρω και δεν ξέρω πως δουλεύει. Αν όμως προκειτε για κοινόχρηστο PC και όλοι μπαίνουν σαν admin, τι εμποδίζει τον καθένα να ξαναεγκαταστησει την εφαρμογή ή να κάνει απεγκατασταση την εφαρμογή και να στα κάνει μαντάρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα