Fanistop Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Παιδιά καλησπέρα, έχω ενα Samsung S10+ το οποίο είχε κάποια θέματα με την φορτίση και δυστυχώς μετά από αρκετή χρήση σταμάτησε να φορτίζει πάρα μόνο με wireless charger, συγκριτικά με 2ο S10+ που έχω καταλαβαίνω ότι το βύσμα πλέον έχει μεγάλο κενό πάνω κάτω και θέλει αλλαγή, Η ερώτηση μου είναι που θα προτείνατε να το πάω για αλλαγή στην Αθήνα; κάποια γνώμη για iRepair; επειδή ξέρω την διαδικασία και την έχω κάνει και εγώ παλαιότερα σε κατάστημα που εργαζόμουν θα ήθελα να το αναλάβει κάποιος με εμπειρία γιατί μπορεί πολύ εύκολα να μην γίνει σωστή δουλειά ή και ζημιά στην μητρική. Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Στις 23/8/2024 στις 3:51 ΠΜ, Fanistop είπε Παιδιά καλησπέρα, έχω ενα Samsung S10+ το οποίο είχε κάποια θέματα με την φορτίση και δυστυχώς μετά από αρκετή χρήση σταμάτησε να φορτίζει πάρα μόνο με wireless charger, συγκριτικά με 2ο S10+ που έχω καταλαβαίνω ότι το βύσμα πλέον έχει μεγάλο κενό πάνω κάτω και θέλει αλλαγή, Η ερώτηση μου είναι που θα προτείνατε να το πάω για αλλαγή στην Αθήνα; κάποια γνώμη για iRepair; επειδή ξέρω την διαδικασία και την έχω κάνει και εγώ παλαιότερα σε κατάστημα που εργαζόμουν θα ήθελα να το αναλάβει κάποιος με εμπειρία γιατί μπορεί πολύ εύκολα να μην γίνει σωστή δουλειά ή και ζημιά στην μητρική. Ευχαριστώ! Η Smartec που είναι και επίσημο service και κάνουν και καλή δουλειά. https://smartec.gr/gr.php#mobile_repairs 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Παρεμπιπτοντως η Smartec πραγματι τα σπαει, οσες φορες την εχω χρειαστει, ηταν αψογη. Απλα να πω πως πηγε ο αδερφος μου πριν καμια δεκαρια μερες το Note 20 Ultra του για αλλαγη μπαταριας στο (εξουσιοδοτημενο) της Samsung στην Κηφισια και εμεινε απολυτα ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση. Απλα το αναφερω μηπως βολευει περισσοτερο σαν περιοχη. Ειναι αυτο https://www.vrisko.gr/details/004d5j702353c04a064i7g_621ak4542
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα