johnhatvol Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας όποιος γνωρίζει. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που μου είχε κάνει δώρο η Cosmote μαζί με τον αποκωδικοποιητη. Σε αυτόν έχω κάνει εγγραφή αρκετές σειρές και ταινίες με την χρήση του αποκωδικοποιητη. Όμως ο αποκωδικοποιητής χάλασε και μου τον αντικατέστησαν με καινούργιο. Το πρόβλημα είναι ότι ο νέος δεν τον αναγνωρίζει και πρέπει να κάνω εκ νέου διαμόρφωση του δίσκου και να χαθούν όλες οι εγγραφές. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω τον σκληρό στον νέο αποκωδικοποιητη χωρίς να χαθούν τα αρχεία που έχει μέσα και να είναι και πάλι λειτουργικά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter2000 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Μήπως να δοκίμαζες να τα κάνεις αντιγραφή σε έναν υπολογιστή και μετά την διαμόρφωση να τα βάλεις ξανά πίσω. Αλλά υπάρχει και η περίπτωση να έχει γράψει κάτι ο παλιός αποκωδικοποιητής και να μην μπορεί να τα διαβάσει ο καινούργιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erihil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 22/8/2024 στις 9:45 ΜΜ, johnhatvol είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας όποιος γνωρίζει. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που μου είχε κάνει δώρο η Cosmote μαζί με τον αποκωδικοποιητη. Σε αυτόν έχω κάνει εγγραφή αρκετές σειρές και ταινίες με την χρήση του αποκωδικοποιητη. Όμως ο αποκωδικοποιητής χάλασε και μου τον αντικατέστησαν με καινούργιο. Το πρόβλημα είναι ότι ο νέος δεν τον αναγνωρίζει και πρέπει να κάνω εκ νέου διαμόρφωση του δίσκου και να χαθούν όλες οι εγγραφές. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω τον σκληρό στον νέο αποκωδικοποιητη χωρίς να χαθούν τα αρχεία που έχει μέσα και να είναι και πάλι λειτουργικά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://big-bamboo-free.com/ Γεια σου! Δυστυχώς, αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα με τους αποκωδικοποιητές και τους εξωτερικούς δίσκους που έχουν εγγραφές. Οι εγγραφές κρυπτογραφούνται ή κλειδώνονται με τρόπο που τις καθιστά προσβάσιμες μόνο μέσω του συγκεκριμένου αποκωδικοποιητή που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή. Αν ο νέος αποκωδικοποιητής δεν είναι συμβατός ή αν έχει διαφορετικό σύστημα, μπορεί να μην αναγνωρίζει τα αρχεία. Ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις να συνδέσεις τον σκληρό σε υπολογιστή για να δεις αν μπορείς να κάνεις back-up τα αρχεία πριν διαμορφώσεις τον δίσκο. Όμως, θα χρειαστείς ένα ειδικό πρόγραμμα για να διαβάσεις τα κρυπτογραφημένα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα