Προς το περιεχόμενο

Αγορά CPU σήμερα (δεν περιμένω μέχρι τις 17/10) , intel i7-14700K

marag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Φίλε μου,έχεις αποφασίσει από την αρχή να αγοράσεις τον 14700,ότι και να σου λέγανε τα παιδιά,γνώμη δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξεις.Βασικα δεν κατάλαβα ακόμα τον λόγο που άνοιξες το θέμα,ρώτησες τι επεξεργαστή να πάρεις,είπες ότι σκέφτεσαι να πάρεις τον 14700,σου έγραψαν 4-5 άτομα να πάρεις amd μιας και την περίοδο που διανύουμε intel δεν ακουμπάς ούτε για πλάκα, πόσο μάλλον 14ης γενιάς και στο τέλος λες αποφάσισα να πάρω τον 14700kf.Οτι να ναι δλδ.

Οι amd δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα,ούτε stutter ούτε μπλε οθόνες ουτε τίποτα άλλο φανταστικό πρόβλημα από αυτά που νομίζεις.Τα βίντεο δεν τα σχολιάζω καν αλλά για τους φίλους σου, ή σου λένε ψέματα ή δεν έχουν ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα στον υπολογιστή τους.Παντως ο amd επεξεργαστής τους δεν είναι.

Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση και ούτε δημιούργησα κάποια σύγχυση όπως φαίνεται να λες , έχω μία άποψη και ίσως μία άγνοια όσο αφορά τους AMD γιατί δεν έχω ασχοληθεί με δαύτους από την εποχή των FX , γι αυτό και στο τελείωμα του αρχικού post έγραψα "θα ήθελα να διαβάσω απόψεις" προφανώς γιατί εκτιμώ την εμπειρία κάποιων συμforumιτών και θα ήθελα να ενημερωθώ , τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο ... και το "ότι να ναι δλδ" σου το επιστρέφω με εκτίμηση ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 25/08/2024 at 07:04, marag said:

.... ίσως μία άγνοια όσο αφορά τους AMD γιατί δεν έχω ασχοληθεί με δαύτους από την εποχή των FX ,....

Είχα να βάλω σε μηχάνημά μου AMD από τον DX4@160Mhz, 30 σχεδόν χρόνια πριν. Πλέον όσο και να το ζύγιζα, δεν έβρισκα λόγο (για gaming) να μην πάω σε 7800X3D.

Τα όσα προβλήματα είχαν μετά τους μπουλντόζερ, λίγο πολύ έχουν ξεπεραστεί... Και μόνο το ότι στο χώρο του ΙΤ (servers) πλέον δεν σκέφτεται ο κόσμος "κανένας δεν απολύθηκε επειδή διάλεξε intel", λέει πολλά. Δεν ήταν έτσι ~2 χρόνια πριν.

Και οι δυο εταιρίες όμως κάνουν τελευταία μεγάλα fail... όμως απείρως πιο σοβαρό είναι το θέμα microcode της intel, παρά η marketing σούπα που φάγαμε με τη σειρά 9 της AMD.

Από εκεί και πέρα, αφού δεν υπάρχει υπομονή, καλορίζικος ο 14700ΚΦ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...