Δημοφιλής ανάρτηση Zengar Zombolt Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δωρεάν για μια εβδομάδα στο EPIC games store ! The Callisto Protocol και Gigantic: Rampage Edition steam links The Callisto Protocol Gigantic Επεξ/σία 22 Αυγούστου από Zengar Zombolt 15 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zogler1987 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2 1 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Γιουριααααα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Callisto Protocol. Επιτέλους ένα καλό παιχνιδι. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από bonorov 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 ώρες πριν, bonorov είπε Callisto Protocol. Επιτέλους ένα καλό παιχνιδι. Νομίζω τι έχει ξαναδώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 15 hours ago, Barbattilas said: Νομίζω τι έχει ξαναδώσει. Μπαα, τα παιρνω ολα και δεν το ειχα στον λογαριασμο μου, ειναι και σχετικα νεο παιχνιδι, δεν το εχει ξαναδωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x69pr Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Στις 22/8/2024 στις 6:44 ΜΜ, bonorov είπε Callisto Protocol. Επιτέλους ένα καλό παιχνιδι. Είχα πολλές ελπίδες όταν ανακοινώθηκε, αλλά δυστυχώς στην πράξη είναι βαρετό, κλισέ και προβλέψιμο. Αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Εντάξει καλούλι είναι. Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο κράξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα