xristakos95 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Καλησπερα σας, εχω το εξης συστημα: Ryzen 2600,b450m msi pro-vdh,16gb ram 3200hz aegis,1650super msi ,2 crucial mx500 ssd 500gb,550 watt τροφοδοτικο που μου εκανε κατι νερα αλλα γενικα ειναι τιμιο. Εχει αρχισει και ζοριζεται λιγο και ετσι παρηγγειλα τον 5600 και ενα νεο τροφοδοτικο 750 watt της be quiet!(με σκεπτικο οτι θα αλλαξω και καρτα σε λιγο καιρο) Για καρτα θα διαθεσω γυρω στα 300-350 μεχρι τα χριστουγεννα, κοιταω για 7600xt,6700xt,6750xt(κυριως τις 2 τελευταιες , ενδεχομενως και μεταχειρισμενες σε μια καλη ευκαιρια),θα ηθελα την συμβουλη σας και σε αυτο. Απο παιχνιδια παιζω αρκετα 3A και διαφορα Online comp που εκει δεν εχω θεμα ιδιαιτερα. Τωρα το θεμα μου ειναι το εξης.Ελεγα να κρατησω επεξεργαστη και τροφοδοτικο και την παλια καρτα οταν αλλαξω και να ξαναστησω το μηχανημα με μερικα φθηνα πραγματακια,αλλα λιγο που κοιταζα με 50 ευρω διαφορα χτιζω το νεο συστημα και κραταω το παλιο οπως εχει. Ενδεικτικα τα πραγματα που κοιταζα ειναι αυτα στη φωτογραφια. Αξιζει ομως η απλα να το αφησω και να μαζεψω λεφτα ας πουμε για am5? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου εγω θα κρατουσα το συστημα για δευτερο οπως το εχεις και θα μαζευα λεφτα σιγα σιγα για νεο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Να ζορίζεται ο 2600 τουλάχιστον σε παιχνίδια από την 1650 Super μοιάζει απίθανο. Εφόσον έκανες την μετάβαση σε 5600 έχεις πλέον το "νέο" σύστημα που γράφεις. Τα κομμάτια που παραθέτεις δεν θα κάνουν κάποια σοβαρή διαφορά* με το ήδη υπάρχον σύστημά σου αφού παραμένεις με τον 5600. Θα συμφωνήσω με τον ougxar να μαζέψεις λεφτά για νέο. Αν είναι να αγοράσεις νέα μητρική και μνήμη (χωρίς ιδιαίτερο κέρδος σε επιδόσεις), καλύτερα μάζεψε λεφτά για ολική αναβάθμιση. Στην κάρτα γραφικών μπορείς να πας και με το υπάρχον σύστημα βέβαια γιατί θα μπορεί να μπει και στο καινούριο σύστημα. * Η μετάβαση από τον απλό SATA SSD (τον Crucial MX500 που έχεις) σε κάποιον M.2 pci-e/nvme θα σου δείξει μια σβελτάδα στην απόκριση του συστήματος. Τυχαίνει να το γνωρίζω διότι πριν χρόνια σε Ryzen 5 3600 + MSI B450M Pro-VDH Max η μετάβαση από (SATA) Crucial MX500 (με κλωνοποίηση) σε (nvme) Kingston A2000 μου έδειξε διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakos95 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Ο 5600 μπαίνει με το σκεπτικό και της νέας κάρτας για αυτό και το νέο τροφοδοτικό μεταξυ άλλων.και απλά με αυτα που θα περίσσευαν θα έφτιαχνα αλλά ένα πσ για να το πάω στο σπίτι της κοπέλας μου. Αλλά νομιζα καλύτερα να πάρω νέα κομμάτια να φτιάξω το πσ όπως το βλέπω και να κρατήσω το δικό μου ως έχει. Για κάρτα στα λεφτά που είπα έχεις κάτι να προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα