Προς το περιεχόμενο

Πειραζει αν μπλεκεις διαφορετικης Κατηγοριας καλωδια Ethernet?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κανει δικτυωση σπιτι με Καλωδια CAT6 που ειχα παρει πριν χρονια απο καυκα. Πειραζει για παραδειγμα Αν σε καποια σημεια τα συνεχισω με CAT5e. Δηλαδη πχ απο Router φευγουν CAT6 προς διαφορα σημεια. Αν σε ενα Access Point που λαμβανει με CAT6 απο το Router του συνεχισω νεα διαδρομη με CAT5e?

Αντιθετως αν ειναι και μεγαλυτερης κλασσξης? Σημρα πηρα ugreen 6a αρκετα μετρα, Και CAT7 coupler για να επεκτεινω καποια διαδρομες στα προηγουμενα καλωδια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο σπίτι μου που πρόσφατα πέρασα ethernet κάτω απο τη γυψοσανίδα, στα σημεια που θα είναι απαιτητικές οι συνδέσεις ( για μεταφορά δεδομένων ), έχω βάλει CAT6. Σε άλλα σημεία, έχω βάλει CAT5 ( π.χ. στο υπνοδωμάτιο που δεν πρόκειται να ξεπεράσω το 1Gbps ούτως ή άλλως, ενώ σε κάποια σημεία έχω περάσει και απο τα δύο με διπλή πρίζα, μια γραμμή για μεταφορά δεδομένων και μια γραμμή cat5 για διαχείριση του server ). 

κανενα προβλημα. αλλα η πιστοποιηση σου θα ειναι για την κατωτερη κλαση ανεξαρτητα εαν υπαρχουν και ανωτερης κλασης. δες το σαν μια αλυσιδα. η αλυσιδα ειναι τοσο ισχυρη οσο ισχυρος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος της. 

• Like 1

Επίσης αν το Ethernet καταλήξει σε usb2, έχει πέρα από τις ταχύτητες δικτύου δημιουργεί κάποιο θέμα με την ποιότητα του ίντερνετ?

Έχω ένα usb3 Ethernet adapter το οποίο συνδέω σε dock που έχει usb2. Οκ ναι προφανώς αν θέλω να μεταφέρω αρχεία μέσω δικτύου δε θα πιάσω gigabit ταχύτητες αλλά ότι υποστηρίζει το usb2 μέγιστο θεωρητικό 480mboe που στην πράξη είναι αρκετά πιο κάτω. Αλλά στο ίντερνετ θα χω θέμα με ping θορύβους κτλ?

Το θέλω για να σύνδεση μια συσκευή για stramarisma και να μην συνδέεται μέσω wifi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...