Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω παραγγελια προιοντα απο καταστημα eshop με φυσικη εδρα εντος αττικης, εγινε ενα μπλεξιμο με τους μεταφορεις (κλασικα παντα κατι γινεται) και αντι να φερουν τα δυο δεματα την ιδια ημερα τα εφεραν σε δυο ημερες με δυο διαφορετικα δρομολογια.
Παραλαμβανω τα προιοντα (στρωματα για καμπινγκ) και τα πακεταρω για το αυτοκινητο, πεταω τα κουτια.
Δεν κοιταξα διαστασεις γιατι δεν περιμενα οτι θα κανουν τετοιο λαθος.
Παω να τα φουσκωσω και διαπιστωνω οτι μου εχουν στειλει το μεγαλυτερο μεγεθος, ακριβοτερο μεν αλλα δεν μου κανει γιατι δεν χωραει στην σκηνη.
Μιλαω με καταστημα και μου λενε να στειλουν διανομενα να μου φερει τα σωστα και να παρει αυτα, τους ξαναλεω οτι δεν εχω πλεον τα κουτια και τοτε μου απαντανε οτι τοτε δεν γινεται να γινει αλλαγη χωρις κουτια.

Ποιος φταιει;
Το καταστημα που εστειλε λαθος προιοντα;
Εγω που παρελαβα ενα προιον που ηταν αυτο που αγορασα αλλα οχι η διασταση που αγορασα;
Τι θα μου απαντησει η ενωση καταναλωτων για αυτο;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για αυτό δεν πετάμε τα κουτιά αμέσως.

Δεν περιμενα οτι μπορει να γινει τετοιου ειδους λαθος, τα κουτια οντως δειχναν το προιον που παραγγειλα και ενω τα αλλα πραγματα τα ανοιξα να τα δω τα στρωματα δεν το εκανα γιατι δεν ειχα τρομπα ευκαιρη, τωρα που ηρθα εδω που πρεπει εκανα την δοκιμη και διαπιστωσα το προβλημα.

Πρακτικα εαν ειχα κανει αγορα απο Decathlon το ιδιο προιον και ειχαν κανει αυτοι το λαθος ακομη και λερωμενο προιον να τους γυρνουσα θα μου λεγανε συγνωμη και θα το επερναν πισω.
Οπως εγραψα και στο αλλο θεμα με το ΙΚΕΑ, εχουμε αυτο που μας αξιζει. Μαλλον εγω φταιω που δεν εκανα αγορα απο το μεγαλο καταστημα που αναλαμβανει παντα τα λαθη του και ας πανε να κλεισουν ολα τα μικρα μαγαζια, εαν δεν τους αρεσει να ειναι ιδιοκτητες ας ειναι υπαλληλοι στο μεγαλο.
Μαλιστα εψαξα και εκανα αγορα απο καταστημα που πουλαει μονο τετοια προιοντα και οχι ενα τυχαιο σκρουτζομαγαζο που πουλαει τα παντα. Και καλα να ζησουν και αυτα τα καταστηματα που περιμενουν να πουλησουν ειδη καμπινγκ μονο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 minutes ago, safridia said:

Μαλλον εγω φταιω που δεν εκανα αγορα απο το μεγαλο καταστημα που αναλαμβανει παντα τα λαθη του και ας πανε να κλεισουν ολα τα μικρα μαγαζια, εαν δεν τους αρεσει να ειναι ιδιοκτητες ας ειναι υπαλληλοι στο μεγαλο.

Καλά μην ορκίζεσαι ότι το "μεγάλο κατάστημα" θα αναλάμβανε τα λάθη του. Για πήγαινε κότσο, να επιστρέψεις προϊόν χωρίς τη συσκευασία να δεις τι θα γίνει..!

Το ποσο επαγγελματίας είναι κάποιος, δεν έχει σχέση με το πόσο μεγάλο είναι το κατάστημα του. 

Δεν ποσταρεις εδώ και σε κανένα φόρουμ με άτομα που κάνουν κάμπινγκ, μπας και το έχει αγοράσει κανένας πρόσφατα, να του αγοράσεις το κουτί; Η Βαλ το για πούλημα 10-15 ευρώ πιο κάτω... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, safridia είπε

Κανω παραγγελια προιοντα απο καταστημα eshop με φυσικη εδρα εντος αττικης, εγινε ενα μπλεξιμο με τους μεταφορεις (κλασικα παντα κατι γινεται) και αντι να φερουν τα δυο δεματα την ιδια ημερα τα εφεραν σε δυο ημερες με δυο διαφορετικα δρομολογια.
Παραλαμβανω τα προιοντα (στρωματα για καμπινγκ) και τα πακεταρω για το αυτοκινητο, πεταω τα κουτια.
Δεν κοιταξα διαστασεις γιατι δεν περιμενα οτι θα κανουν τετοιο λαθος.
Παω να τα φουσκωσω και διαπιστωνω οτι μου εχουν στειλει το μεγαλυτερο μεγεθος, ακριβοτερο μεν αλλα δεν μου κανει γιατι δεν χωραει στην σκηνη.
Μιλαω με καταστημα και μου λενε να στειλουν διανομενα να μου φερει τα σωστα και να παρει αυτα, τους ξαναλεω οτι δεν εχω πλεον τα κουτια και τοτε μου απαντανε οτι τοτε δεν γινεται να γινει αλλαγη χωρις κουτια.

Ποιος φταιει;
Το καταστημα που εστειλε λαθος προιοντα;
Εγω που παρελαβα ενα προιον που ηταν αυτο που αγορασα αλλα οχι η διασταση που αγορασα;
Τι θα μου απαντησει η ενωση καταναλωτων για αυτο;

Χωρίς την αρχική συσκευασία δεν μπορεί να γίνει κάποια επιστροφή είδους.

Η άμεση λύση είναι να κάνεις αγορά το σωστό επιθυμητό προϊόν και να το μεταπουλήσεις μόνος σου αυτό. Ωφελημένος θα βγεις εφόσον λες είναι το ακριβότερο ή να τους θέσεις την εξής ερώτηση:

Αν είναι εφικτό να το παραλάβουν με μειωμένη τιμή εφόσον δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Καλά μην ορκίζεσαι ότι το "μεγάλο κατάστημα" θα αναλάμβανε τα λάθη του. Για πήγαινε κότσο, να επιστρέψεις προϊόν χωρίς τη συσκευασία να δεις τι θα γίνει..!

Το ποσο επαγγελματίας είναι κάποιος, δεν έχει σχέση με το πόσο μεγάλο είναι το κατάστημα του. 

Δεν ποσταρεις εδώ και σε κανένα φόρουμ με άτομα που κάνουν κάμπινγκ, μπας και το έχει αγοράσει κανένας πρόσφατα, να του αγοράσεις το κουτί; Η Βαλ το για πούλημα 10-15 ευρώ πιο κάτω... 

Οκ εδω γελασα, βρηκες το πιο σωστο παραδειγμα μεγαλου καταστηματος που δεν βγαζεις ποτε ακρη.
Το Decathlon ειναι σαν το Lidl εχει ακομη αλλη νοοτροπια, δεν ξερω εαν θα το κρατησουν για χρονια οπως κανει το Lidl η θα το χασουν οπως κανει το ΙΚΕΑ. Αλλα ναι εκει εαν κανουν λαθος το μαζευουν αμεσως και δεν το παιζουν τρελιτσα.

Μόλις τώρα, verylife78 είπε

Και σου αντριστρεφω την ερωτηση σου...
Θα αγοραζες ενα προιον χωρις συσκευασια απο ενα καταστημα?

Μα το καταστημα αποδεχεται το λαθος του, το προιον ειτε θα το δωσει χαμηλοτερη τιμη, ειτε θα το βαλει στον ....
Δικια του λαθος ειναι. 4 πραγματα ολα και ολα, δεν ειπα οτι αγορασα 100 βιδες και μου εκανε λαθος στο μετρημα.
Τελως παντως σε καθε περιπτωση η επιχειρηση εχει τα ρισκα της, θα βγαλεις κερδος αλλα καποιες λιγες φορες θα χασεις (η μαλλον δεν θα κερδισεις).
Εαν ερθει ενας μαστορας σπιτι σου και κανει μια τρυπα για το κλιματιστικο και σου τρυπησει τους σωληνες του νερου δεν πρεπει να στο αποκαταστησει; Η θα σε αφησει ετσι; Την συγκεκριμενη δουλεια την εχει καψει, δεν θα βγει κερδος, συμβαινει καποιες φορες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, safridia είπε

Μα το καταστημα αποδεχεται το λαθος του, το προιον ειτε θα το δωσει χαμηλοτερη τιμη, ειτε θα το βαλει στον ....
Δικια του λαθος ειναι. 4 πραγματα ολα και ολα, δεν ειπα οτι αγορασα 100 βιδες και μου εκανε λαθος στο μετρημα.
Τελως παντως σε καθε περιπτωση η επιχειρηση εχει τα ρισκα της, θα βγαλεις κερδος αλλα καποιες λιγες φορες θα χασεις (η μαλλον δεν θα κερδισεις).
Εαν ερθει ενας μαστορας σπιτι σου και κανει μια τρυπα για το κλιματιστικο και σου τρυπησει τους σωληνες του νερου δεν πρεπει να στο αποκαταστησει; Η θα σε αφησει ετσι; Την συγκεκριμενη δουλεια την εχει καψει, δεν θα βγει κερδος, συμβαινει καποιες φορες.

Σε ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο και εσυ επιλεξες να απαντησεις οπως σε βολευει. Και καλα κάνεις, δικαιωμα σου σαν καταναλωτης να ζητας αυτο που θες. Δικαιωμα του καταστηματος να τηρει τους ορους που συμφωνησεις κανοντας την αγορα.
Ναι εκανε λαθος το μαγαζι
ΕΣΥ ομως δεν ελεγξες και πεταξες την αρχικη συσκευασια.
Οποτε σε ξαναρωταω ... θα αγοραζες κατι απο καταστημα χωρις την αρχικη του συσκευασια??

• Like 3
Δημοσ.

Αν τα κουτιά ειναι ίδια ρώτα το κατάστημα αν γίνεται μπορούν και θέλουν να στείλεις το προϊόν πίσω πρώτα και να κρατήσουν το κουτί από το σωστό προϊόν και να σου στειλουν το σωστό πίσω χωρίς συσκευασία.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, verylife78 είπε

Σε ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο και εσυ επιλεξες να απαντησεις οπως σε βολευει. Και καλα κάνεις, δικαιωμα σου σαν καταναλωτης να ζητας αυτο που θες. Δικαιωμα του καταστηματος να τηρει τους ορους που συμφωνησεις κανοντας την αγορα.
Ναι εκανε λαθος το μαγαζι
ΕΣΥ ομως δεν ελεγξες και πεταξες την αρχικη συσκευασια.
Οποτε σε ξαναρωταω ... θα αγοραζες κατι απο καταστημα χωρις την αρχικη του συσκευασια??

Σου ξαναπανταω οτι το καταστημα πουλαει καποια προιοντα που ειτε χτυπηθηκαν κατα την μεταφορα ειτε εγινε βλακεια οπως αυτη εδω σε τιμη κοστους (με εκπτωση 50% προς τον πελατη).
Δεν ειμαστε στο δικαστηριο να αγορευεις, χαλαρωσε λιγο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, safridia είπε

Σου ξαναπανταω οτι το καταστημα πουλαει καποια προιοντα που ειτε χτυπηθηκαν κατα την μεταφορα ειτε εγινε βλακεια οπως αυτη εδω σε τιμη κοστους (με εκπτωση 50% προς τον πελατη).
Δεν ειμαστε στο δικαστηριο να αγορευεις, χαλαρωσε λιγο.

50% κατω τα πηρες τα (λαθος) στρωματα;

Δημοσ.

Πληρωσα την τιμη που ζητουσε το καταστημα για την διασταση που επελεξα. Μου εστειλαν ομως τα πιο ακριβα, δεν εχει καμια τρομερη διαφορα στην τιμη αντι για 12,5€ ειναι 17€

Δημοσ.

εγω δεν ασχολουμαι αλλο ... καλη συνεχεια με τα στρωματα σου των 17€ ή 12,5€
Υγ και δεν αγορευω, αναφερω καποια δεδομενα που μπορει να αγνοεις.

Δημοσ.

χωρίς κουτί δεν έχουν άδικο να μην δεχτούν την επιστροφή.Αν τα κουτιά ειναι ίδια πες τους να βάλεις το στρώμα στο κουτί που θα παραλάβεις και να αλλάξουν τις διαστάσεις.

Αν και για 12,5€ δεν ξέρω αν αξίζει η όλη ταλαιπωρία.Εγώ μάλλον θα κράταγα το μεγάλο και θα παραγγελνα και ένα μικρότερο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...