tkat Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) @Ukforthemoment κι εγώ εξηγώ την περίσταση για να γίνει φανερό ότι δεν είναι τόσο παράλογο/περίεργο να πέσει κανείς θύμα μιας τέτοιας απάτης. Τώρα ρώτησα κάποιον ειδικό και μου είπε κάποια πράγματα και κάποια βήματα να κάνω που με καθησύχασαν κάπως. Το λογισμικό του κινητού μου είχε επικαιροποιηθεί αρκετά πρόσφατα οπότε δύσκολο να εγκαταστάθηκε malware θεωρεί και μάλλον θα το καταλάβαινα σύντομα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης μου είπε να κάνω log out από κάθε site που είχα ανοιχτό με το browser του κινητού (όχι εφαρμογή) και με password ήδη καταχωρημένο, με την επιλογή να γίνει log out σε όλες τις συσκευές και μετά να αλλάξω αυτά τα password από άλλη συσκευή. Αυτά και καλή τύχη σε όλους. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2024 από tkat 1
Hot_Wolf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Πού μπορεί να βρίσκουν τον αριθμό κάποιου και στέλνουν τέτοια μηνύματα; Εμένα πχ είναι προσωπικός αριθμός χωρίς να έχω εταιρία ή να είναι κάπου στο ίντερνετ αναρτημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα