dystopic_insomnia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος προπτυχιακού σε Διοίκηση Επιχειρησεων και κάτοχος μεταπτυχιακού στα Ναυτιλιακά (όπου και εργαζομαι 6 χρόνια τώρα) Κοιτάω να κάνω ένα μεταπτυχιακό σε χρηματοοικονομικά και για εξέλιξη στη δουλειά αλλά και για μεταπήδηση στα χρηματοοικονομικά και έχω καταλήξει στα εξής: ΕΚΠΑ - MSc in Fintech // Μαθήματα 1 ΠΣΚ το μήνα // 4850 Ευρώ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - ΜΒΑ σε Χρηματοοικονομικα // Ασύγχρονη εκπαίδευση // 6184 Ευρώ ΠΑΜΑΚ - ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοοικονομική // μαθήματα καθημερινές // 4050 Ευρώ ΠΑΜΑΚ - ΠΜΣ στη Λογιστική Φορολογία και Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Finance concentration) // μαθήματα ΠΣ // 4950 Ευρώ ΠΑΔΥΜΑ - ΠΜΣ στη Τραπεζικη, Ασφαλιστικη και Χρηματοοικονομική // Μαθήματα καθημερινές (3 φορες) και επιλογή μερικής φοιτησης // 2900 Ευρώ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - ΜSc in Accounting and Finance (Finance concentration) // Μαθήματα ΣΚ και επιλογή μερικής φοίτησης // 3000 Ευρώ Γενικά όλα τα παραπάνω είναι ευέλικτα ως ενα βαθμό και εξ' αποστάσεως. Θα ήθελα να μου πείτε μια γνώμη/άποψη για το ποια αξίζουν πιο πολύ;
dystopic_insomnia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Καμια ψυχη; Να απαντήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα