anax111 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Από εχθές το μεσημέρι από τις 20 σχεδόν φορές που προσπάθησα να μπω στο σύστημα της ALPHA BANK κατάφερα να μπω μόλις 3 . Σήμερα η κάρτα μου από την τράπεζα απορρίφθηκε από το Skroutz.gr ενώ το Σάββατο είχα ειδοποιηθεί από την Amazon ότι δεν μπορεί να χρεώσει την κάρτα μου. Στις 3 φορές που κατάφερα να μπω είδα ότι τα χρήματά μου είναι ανέπαφα. Προσπάθησα σήμερα το πρωί να πάρω το κεντρικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας και επί 30 λεπτά μου έβγαινε μήνυμα από την Cosmote ότι το νούμερο δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή! Μιλάω για το 2103260000 και πήρα και από σταθερό και από κινητό! Στο άχρηστο chat bot του έλεγα ότι o τηλεφωνικός σας αριθμός δεν λειτουργεί και με παρέπεμπε στον ίδιο τηλ. αριθμό! Δηλαδή καμία απολύτως δυνατότητα επικοινωνίας με την τράπεζα! Τελικά μετά από 30 λεπτά κατάφερα να πάρω τηλέφωνο και ζήτησα να μάθω γιατί δεν λειτουργεί η κάρτα μου. Μου απάντησαν ότι λόγο τεχνικού προβλήματος δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα για να δούνε τι συμβαίνει και να ξαναπάρω το απόγευμα! Είναι τελικά τόσο άχρηστη η τεχνική τους υποστήριξη που διέλυσε τα πάντα από τηλέφωνα μέχρι web banking ή μήπως δέχονται χοντρή διαδικτυακή επίθεση και προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό; Ξέρει κανένας τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε AlphaBank: θεωρώ την εφαρμογή πολύ εύχρηστη και έχεις σχεδόν όλες τις επιλογές που έχει και η web από PC. Προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που είναι δομημένη (το παράθυρο που ανοίγει στο πλάι κυρίως, αν και όντως εμφανισιακά θα σήκωνε ένα "remaster"). Το κακό είναι ότι από καιρό τώρα καμία φορά σκαλώνει στο loading η εφαρμογή και πρέπει να την ανοιγοκλείσω για να στρώσει. Τώρα άρχισαν και τα συστημικά θέματα, και το έκαναν χειρότερο. Λογικο να εχει τις ιδιες, υπερβολικα περιορισμενες. επιλογες η εφαρμογη οπως το web. Δεν εχω δει πιο φτωχο web banking, απο αυτο της Alpha (μονο εθνικη δεν εχω για να συγκρινω). Παντως και εγω δεν μπορω να μπω στο app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Γενικα ειναι "Down " αυτοι Ληγει η καρτα μου αυτον τον μηνα και ακομα να στειλουνε νεα Το κλεινουν το μαγαζι σιγα σιγα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkaragki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://www.ieidiseis.gr/epixeiriseis/260303/olo-to-kalokairi-eixate-teleftaia-mera-trexete-i-alpha-bank-krasare-sti-liksi-tou-iris 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από kkaragki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) την χρησιμοποιησα 2 φορές τη κάρτα σήμερα αλλα μολις τωρα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου δεν ξερω τι στο καλο συμβαινει αλλά πρέπει να το δούν το ζήτημα με άλλο τρόπο ... Ειναι ανησυχητικά πολλές οι φορές που το σύστημα είναι "κάτω" τις τελευταίες βδομάδες ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) επανήλθε το app . Εκανα και IRIS συναλαγή Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τι γίνεται ρε παιδιά; Κάθε τρεις και λίγο το τραπεζικό σύστημα δεν συνδέεται, το e-banking δεν λειτουργεί, οι κάρτες μπλοκάρουν.... Μήπως πάει για διάλυση εκ των έσω το μαγαζί; Είναι για το λούμπεν η κατάσταση. Κυριολεκτικά! https://youtu.be/QIXzMnI_8ac Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από Barbattilas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Πριν καμιά ωρα+ έκανα πληρωμή με κάρτα. Δεν ξέρω αν έχουν και τώρα θέμα, αλλά στην εφαρμογή μπαίνω κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Στις 29/10 το απόγευμα, δεν περνούσε η κάρτα της Alpha Bank στο POS του Σκλαβενίτη, δοκίμασα 2 φορές και έβγαζε άκυρη την συναλλαγή. Πλήρωσα με κάρτα της Eurobank, ευτυχώς έφτασε το υπόλοιπο. Εναλλακτικά, είχα και μετρητά. Δηλαδή αν είχα μόνο την κάρτα της Alpha Bank, θα πήγαινε στράφι το πήγαινε έλα στο SM με το αμάξι συν τουλάχιστον μισή ώρα εκεί μέσα για 150€ πράγματα.Είχε και αρκετό κόσμο εκείνη την ημέρα, γιατί είχαν πληρωθεί απο τις συντάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Πάντα έχω και προτείνω να έχετε μερικά μετρητά μαζί σας (εγώ έχω 100€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Δηλαδή αν είχα μόνο την κάρτα της Alpha Bank, θα πήγαινε στράφι το πήγαινε έλα στο SM με το αμάξι συν τουλάχιστον μισή ώρα εκεί μέσα για 150€ πράγματα.Είχε και αρκετό κόσμο εκείνη την ημέρα, γιατί είχαν πληρωθεί απο τις συντάξεις. αυτό τώρα είναι δικό σου λάθος. Πάντα πρέπει να έχουμε εναλλακτική. Μπορεί να πέσει το ρεύμα, το δίκτυο... Κι εγώ την έχω πατήσει με κάρτα και έτρεχα σε ΑΤΜ να κάνω ανάληψη. Δε μου φταίει κανείς όμως παρά η βλακεία μου. Γενικά πάντα κουβαλάω μετρητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Neptu είπε αυτό τώρα είναι δικό σου λάθος. Πάντα πρέπει να έχουμε εναλλακτική. Μπορεί να πέσει το ρεύμα, το δίκτυο... Κι εγώ την έχω πατήσει με κάρτα και έτρεχα σε ΑΤΜ να κάνω ανάληψη. Δε μου φταίει κανείς όμως παρά η βλακεία μου. Γενικά πάντα κουβαλάω μετρητά Πάντα έχω πχ 20-50€ μετρητά και τις 2 κάρτες, είτε σε φυσική μορφή, είτε στο Google Wallet, αλλά δεν έχω πάντα μαζί μου πάνω απο 50€, έτυχε τώρα που τα είχα. Δεν είναι δικό μου/μας λάθος, είναι αναξιόπιστοι γιατί ενώ αυτό συνέβαινε 1-2 φορές τον χρόνο, τώρα συμβαίνει 5-6. Επίσης, αν δεν περάσει η αγορά με κάρτα και δώσεις μετρητά, δεν μετράει στο αφορολόγητο.Αν το ποσό είναι σχετικά μεγάλο, θα το αναβάλλω, ακόμα και αν έχω τα μετρητά. Αν πας και κάνεις αγορά 500€, θα τα δώσεις σε μετρητά;Δηλαδή πόσα κουβαλάς;Και όταν βρεθεί πάνω σου κανά πλαστό 50€, άντε βρές ποιος σου το έδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πάντα έχω πχ 20-50€ μετρητά και τις 2 κάρτες, είτε σε φυσική μορφή, είτε στο Google Wallet, αλλά δεν έχω πάντα μαζί μου πάνω απο 50€, έτυχε τώρα που τα είχα. Δεν είναι δικό μου/μας λάθος, είναι αναξιόπιστοι γιατί ενώ αυτό συνέβαινε 1-2 φορές τον χρόνο, τώρα συμβαίνει 5-6. Επίσης, αν δεν περάσει η αγορά με κάρτα και δώσεις μετρητά, δεν μετράει στο αφορολόγητο.Αν το ποσό είναι σχετικά μεγάλο, θα το αναβάλλω, ακόμα και αν έχω τα μετρητά. Αν πας και κάνεις αγορά 500€, θα τα δώσεις σε μετρητά;Δηλαδή πόσα κουβαλάς;Και όταν βρεθεί πάνω σου κανά πλαστό 50€, άντε βρές ποιος σου το έδωσε. Καλά ούτε εγώ κουβαλάω πολλά (εκτός εξαιρέσεων) . Στην τελική δε έχει σημασία ποιανού λάθος είναι. Το αποτέλεσμα μετράει. Υπάρχουν πράγματα που δε περνάνε από το χέρι μας (διακοπή ρεύματος, δικτύου, βλάβες..) Κάποια μεγάλη αγορά μπορεί να καθυστερήσει, δεν είναι θέμα. Θα πάω να αγοράσω πχ μια τηλεόραση, υπολογιστή; Και να μη δουλεύει το Pos κάπως θα το κανονίσουμε. Το θέμα είναι με μικρότερες αγορές. Πχ καύσιμα. Γεμίζεις το ρεζερβουαρ και δε περνάει η κάρτα. Τι θα κάνεις θα το ρουφήξεις έξω; Έχεις φάει σε εστιατόριο, είσαι στο μαρκετ, έχεις αγοράσει κρέατα, είδη ψυγείου.. σε όλα αυτά δε μπορείς να το καθυστερήσεις. Οκ θα μου πεις τα παρατάω όλα και φεύγω, ας κόψουν το λαιμό τους, δεν είναι δικό μου θέμα. όπως έγραψα, την έχω πατήσει και σχεδόν πάντα έχω μετρητά μαζί μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα