Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2024 στις 10:27 ΠΜ, Xvipes είπε

Ένα χρόνο και 2 μήνες μετά, not bad.
image.png.a517ce180b37152ea5044fe5960e78cc.png

Κερδη; Δηλαδη τη στιγμη που ειδες το screenshot ειχες 297 στην τσεπη;

Δεν ειναι κερδη, ειναι λεφτα που δε χαραμισες για να κονομαει η CVC.

Σα να λεμε οτι εγω σημερα κερδισα 20.000 ευρω επειδη δεν αγορασα αμαξι.

Το οτι το βαφτιζουν κερδος για να σε δελεασουν ειναι κοροιδια.

Και αν υπαρχει κοροιδια σε ενα σημειο, θα υπαρχει και αλλου.

Οποτε απο μενα ειναι οχι και φτου.

Επεξ/σία από lector
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κέρδος ουδέτερο

1. (οικονομία) η θετική διαφορά μεταξύ εσόδου και εξόδου σε επιχειρηματική ή άλλου είδους οικονομική δραστηριότητα
  2. όφελος, θετικό αποτέλεσμα που έχει μια κίνηση ή μια ενέργεια προς συμφέρον κάποιου
  3. αυτό που κερδίζει κανείς
  4. όφελος, ωφέλεια

https://el.wiktionary.org/wiki/κέρδος

Επεξ/σία από somt
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Aξίζει να κάνει κανείς συνδρομή στο Skroutz Plus;
Δημοσ.
8 hours ago, lector said:

Δεν ειναι κερδη, ειναι λεφτα που δε χαραμισες για να κονομαει η CVC.

Σα να λεμε οτι εγω σημερα κερδισα 20.000 ευρω επειδη δεν αγορασα αμαξι.

Το οτι το βαφτιζουν κερδος για να σε δελεασουν ειναι κοροιδια.

Και αν υπαρχει κοροιδια σε ενα σημειο, θα υπαρχει και αλλου.

Οποτε απο μενα ειναι οχι και φτου.

Το "κέρδος" είναι τα μεταφορικά που δεν χρεώθηκα για τα προϊόντα που αγόρασα. 
Δεν με κοροϊδεύουν, εκτός αν έκαναν λάθος τις πράξεις(δεν τα υπολόγισα και εγώ για να δω πως ισχύει το νούμερο).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τότε που έληξε η δωρεάν συνδρομή μου... χρησιμοποιώ το skroutz ως μηχανή αναζήτησης και μετά αγοράζω από αλλού.

Αυτό που δεν μου αρέσει επίσης είναι ότι δεν υπάρχει κοινή πολιτική για όλα τα καταστήματα... π.χ υποχρεωτικά να έχει επιλογή skroutz point σε όλους και σε αναγκάζει πάλι να ψάχνεις να δεις τι παίζει στο κάθε κατάστημα.

Επίσης πολλές φορές το ίδιο κατάστημα εκτός σκρουτζ έχει άλλα μεταφορικά πιο χαμηλα.

Εχω πετύχει επίσης και κατάστημα που έχει άλλες τιμές στο σκρουτζ, άλλες στο δικό του site...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, The_Judas said:

Αυτό που δεν μου αρέσει επίσης είναι ότι δεν υπάρχει κοινή πολιτική για όλα τα καταστήματα... π.χ υποχρεωτικά να έχει επιλογή skroutz point σε όλους και σε αναγκάζει πάλι να ψάχνεις να δεις τι παίζει στο κάθε κατάστημα.

Αυτό κι εγώ το θεωρώ μειονέκτημα και πλέον που έχει βάλει και κάτι άκυρα καταστήματα τρίτων που απλά χρησιμοποιούν το Skroutz ως μηχανή αναζήτησης (βλέπω κάτι καταστήματα με έδρα Ρουμανία κτλ.) το πρόβλημα έχει γίνει μεγαλύτερο.

Θα έπρεπε να είναι πιο αυστηροί και να επιβάλλουν κοινή γραμμή σε όλους, απλά δεν τους συμφέρει για να μη χάσουν συνεργάτες.

Αλλά δεν μπορεί το κατάστημα να υποστηρίζει καλάθι Skroutz και όχι Skroutz Point. Αυτά είναι τραγικά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lector είπε

Έτσι κι αλλιώς τα μεταφορικά του σκρουτζ σε οτιδήποτε δεν είναι μικρό είναι φουσκωμένα και φαίνονται πιο εντυπωσιακά τα νούμερα. Το ίδιο κατάστημα από Σκρουτζ έδινε 15€ μεταφορικά ενώ από τη σελίδα του πλήρωσα 5. Έχει τύχει να πληρώσω και μηδέν γιατί κατάστημα στη σελίδα του είχε δωρεάν από κάποιο όριο και πάνω ενώ το σκρουτζ, στο μπλε κουμπί όχι στο πράσινο, έδινε αν θυμάμαι καλά 3.5

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα αυτό που αξίζει απο το Skroutz είναι οι δικές του αποστολές και το γεγονός ότι δεν πληρώνεις στο άθλιο site του κάθε μαγαζιού. Μου έχει τύχει να πάρω απο μαγαζί κάτι που τελικά δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο όπως έλεγε και μετά έκανε 1 μήνα να μου επιστρέψει τα λεφτά με πολλά τηλέφωνα κλπ. Για αυτό και μόνο προτιμώ να πληρώνω 2-3 ευρώ παραπάνω παρά να τρέχω. Επίσης η Skroutz last mile και τα Lockers είναι πολύ καλύτερα από τον κάθε κούριερ 

Τώρα βέβαια που η δωρεάν αποστολές πήγαν απο 25 ευρώ και πάνω δεν ξέρω πόσο αξίζει να έχεις το Plus

Προσωπικά έχει πει οτι θα το κόψω φέτος και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/8/2024 στις 9:47 ΠΜ, Abyss Archangel είπε

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα ''φώτα'' του;

Στανταρ απαντηση δεν υπαρχει.  Αναλογως τον αριθμο  αγορων που κανει ο καθενας ετησιως.  

Δημοσ.
22 hours ago, sdikr said:

Δεν αλλάζει όμως την πραγματικότητα πως αυτή την στιγμή είναι φθηνότερο

Ακόμα και με τα 25 όμως  όπως δείχνει πιο πίσω ο @doomnx πάλι είναι φθηνότερο

Αυτή τη στιγμή έχει 25€ όριο. Ο ts αναρωτιέται αν αξίζει να κάνει συνδρομή, οπότε αν κάνει, θα ενταχθεί στο τωρινό πρόγραμμα. Μέχρι πριν κάνα δίμηνο που 'χα κι εγώ ήμουν στη δική σου έκδοση, αλλά αν αποφάσιζα ν' ανανεώσω, θα με πήγαινε αναγκαστικά στο τωρινό.

22 hours ago, doomnx said:

Spoiler

Screenshot_20240826-132550.png.33c8395dc1d181ed7cfafe880f124bf5.png

Spoiler

Screenshot_20240826-132710.png.9c294e779e0f520e0018581b2ca24a78.png

Το φθηνότερο άμεσα διαθέσιμο στο Best Price με παράδοση Box Now είναι το Kaizershop. 23,65 + 1,90 = 25,55 €.

Ενώ στο Skroutz Plus 25,30 από Electroholic.

Δεν βλέπω σε καμία περίπτωση αυτή την τρομερή εξοικονόμηση που λέτε μέσω Best Price.

Σωστά. Αλλά εγώ δεν είπα για «τρομερή εξοικονόμηση» μέσω BestPrice. Είπα ότι πρακτικά οι διαφορές είναι μηδαμινές. Εγώ πλέον σα μεταφορική προτιμώ το BOW NOW (έναντι του SLM), γι' αυτό "χάρηκα" που ανακάλυψα το σχετικό φίλτρο στο BestPrice. Αλλά that's just me. Σε κάθε περίπτωση όμως έρχεται μία η άλλη, όπως κι αν ψωνίσεις.

Τώρα οκ, που και που μπορεί κάποιο κατάστημα μέσω Skroutz να βγάλει κάποια αξιόλογη προσφορά σε κάτι που θέλεις, αλλά το αν αξίζει να πληρώνει κάποιος συνδρομή για να γλιτώσει λίγα λεπτά εδώ κι εκεί, και να κυνηγάει προσφορές με το ντουφέκι, το αποφασίζει ο καθένας με βάση τις συνήθεις και τις προτιμήσεις του.

Δημοσ.

Αν δεν με βολεύει το κατάστημα σε συνδυασμό με box now δεν με εμποδίζει κάτι να το πάρω μέσα από το καλάθι του Σκρουτζ και τα λοκερς. Αυτό που δεν πρόκειται να κάνω είναι να πληρώσω με αυτούς τους όρους το plus. Ειδικά με τις λίγες αγορές που κάνω ετησίως.

Δημοσ.

Κυρίως πληρώνεις την ευκολία της αγοράς μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις συνεχώς λογαριασμούς και να δίνεις την κάρτα σου σε τρίτους. Και επίσης μπορείς να αγοράσεις από καταστήματα που δεν έχουν δικό τους e-shop.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Xvipes είπε

Το "κέρδος" είναι τα μεταφορικά που δεν χρεώθηκα για τα προϊόντα που αγόρασα. 
Δεν με κοροϊδεύουν, εκτός αν έκαναν λάθος τις πράξεις(δεν τα υπολόγισα και εγώ για να δω πως ισχύει το νούμερο).

Ναι, αυτο λεω, εξοικονομηση λεγεται οχι κερδος.

Κερδος το βαφτιζουν για να σε δελεασουν.

Με την ιδια λογικη, αν ειχε 100€ μεταφορικα (που το βλεπω σιγα σιγα να'ρχεται) θα σου λεγε οτι κερδισες 100€. 

9 ώρες πριν, DreamAxe είπε

Έτσι κι αλλιώς τα μεταφορικά του σκρουτζ σε οτιδήποτε δεν είναι μικρό είναι φουσκωμένα και φαίνονται πιο εντυπωσιακά τα νούμερα. Το ίδιο κατάστημα από Σκρουτζ έδινε 15€ μεταφορικά ενώ από τη σελίδα του πλήρωσα 5. Έχει τύχει να πληρώσω και μηδέν γιατί κατάστημα στη σελίδα του είχε δωρεάν από κάποιο όριο και πάνω ενώ το σκρουτζ, στο μπλε κουμπί όχι στο πράσινο, έδινε αν θυμάμαι καλά 3.5

Μηπως απλα στα 10 επιπλεον φυτεψε το νταβατζιλικι της πλατφορμας;

Δημοσ.

Να προσθέσω ένα τεράστιο πλεονέκτημα στο Skroutz Plus: αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας παραδοθεί εγκαίρως η αποστολή ή το courier σας το παίζει ιστορία, μπορείτε με ένα κλικ να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς μα–μου και αιτιολόγηση και να πάρετε άμεσα τα χρήματά σας πίσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 hours ago, doomnx said:

Κυρίως πληρώνεις την ευκολία της αγοράς μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις συνεχώς λογαριασμούς και να δίνεις την κάρτα σου σε τρίτους. Και επίσης μπορείς να αγοράσεις από καταστήματα που δεν έχουν δικό τους e-shop.

αυτό είναι η μεγαλύτερη ευκολία για εμένα. η αγορά διαρκει μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Βρίσκω το προϊόν, πληρώνω με Apple Pay μέσω της εφαρμογής Skroutz και δυο μερες μετα ειναι στο locker απεναντι απο το γραφειο μου.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...