Προς το περιεχόμενο

Aξίζει να κάνει κανείς συνδρομή στο Skroutz Plus;

Abyss Archangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 λεπτά πριν, geomrk είπε

🤣🤣🤣

image.png.e355a62eed8f4529184ab14c9d967055.png

Και εγώ την σταμάτησα γιατί η πολιτική μου είναι να σταματάω να αγοράζω οτιδήποτε έχει αύξηση που την θεωρώ υπερβολική, ο πληθωρισμός δεν θα σταματήσει με έναν μαγικό τρόπο, θα σταματήσει αν του βάλουμε φρένο εμείς

Έχει καταστήματα εδώ γύρω που είμαι γενικά οπότε απλά πάω με παραλαβή από κατάστημα συνήθως πλέον.

• Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 22/8/2024 στις 12:26 ΜΜ, DreamAxe είπε

Προσωπικά με βόλεψε πολύ το bestprice τώρα που έβαλε και φίλτρο για μαγαζιά με BoxNow. 

Αυτό. Και κάνω πραγματική οικονομία. 

• Like 3

Στις 23/8/2024 στις 4:45 ΜΜ, liakjim είπε

Εννοείται πως δεν αξίζει. Στο bestprice πάντα βρίσκω φθηνότερα προϊόντα και μου έρχεται πιο οικονομικά να μου έρθουν σπίτι.

Στις 23/8/2024 στις 4:55 ΜΜ, dtk-386 είπε

Αυτό. Και κάνω πραγματική οικονομία. 

Μπήκα να τσεκάρω τιμές best price με box now vs Skroutz Plus και δεν βγαίνει φθηνότερα... 🤔

• Like 1

5 hours ago, dtk-386 said:

Εξαρτάται τι αγοράζεις. Μία xiaomi ip camera που πήρα μου βγήκε φτηνότερη με τα μεταφορικά.

Σχεδόν πάντα αν ψάξεις κάτι θα βρείς κάτι σε καλύτερη τιμη,  το θέμα είναι κατα πόσο θέλεις να κάνεις όλη την διαδικασία να κάνεις νέους λογαριασμούς ή έστω να βάζεις τα στοιχεία σου σε κάθε νέο Online κατάστημα που θα βρείς   σε σχέση με την ευκολία αλλά και την όποια ασφάλεια να το κάνεις μέσα απο το καλάθι.

Και εγώ θα ρίξω μια σχετική αναζήτηση όταν θέλω να πάρω κάτι,  αν το βρω   στις 2 πρώτες σελίδες σε καλή τιμή και σε κατάστημα που ας πούμε είναι κάπως γνωστό μπορεί και να κάνω την διαδικασία αν είναι μεγάλη η διαφορά.

Αρκετές φόρες όμως η ευκολία του καλαθιού νικάει

• Thanks 1

8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εξαρτάται τι αγοράζεις. Μία xiaomi ip camera που πήρα μου βγήκε φτηνότερη με τα μεταφορικά.

Δειγματοληπτικά C200, CW300, C300, άμεσα διαθέσιμες, όλες βγαίνουν φθηνότερα με Skroutz Plus παρά με Best Price + Box Now.

• Thanks 1

11 hours ago, doomnx said:

Δειγματοληπτικά C200

Έπιασα τη συγκεκριμένη, και μάλλον δεν ισχύει. Skroutz η φτηνότερη με δωρεάν μεταφορικά είναι στα 25,30€. Υπάρχουν και λίγο φτηνότερες, αλλά δε τις "πιάνει" το Skroutz+ δεδομένου ότι απαιτεί παραγγελία >25€ για να δώσει δωρεάν μεταφορικά. Στο BestPrice, η πρώτη με BOX NOW έχει 23,73€, ενώ συνήθως τα μεταφορικά μ' αυτή την εταιρεία είναι 1,5€.

Δηλαδή, τελικό κόστος με Skroutz+ στα 25,30€, και με BestPrice (ή απευθείας από το μαγαζί) στα 25,23€.

Αν υπάρχουν θετικές διαφορές στ' άλλα μοντέλα, θα'ναι και πάλι ανάξιες λόγου. Ποιος θα παίζει να δει από που θα ψωνίσει για 0,10€ ή 1€;

25 minutes ago, Haldol said:

Έπιασα τη συγκεκριμένη, και μάλλον δεν ισχύει. Skroutz η φτηνότερη με δωρεάν μεταφορικά είναι στα 25,30€. Υπάρχουν και λίγο φτηνότερες, αλλά δε τις "πιάνει" το Skroutz+ δεδομένου ότι απαιτεί παραγγελία >25€ για να δώσει δωρεάν μεταφορικά. Στο BestPrice, η πρώτη με BOX NOW έχει 23,73€, ενώ συνήθως τα μεταφορικά μ' αυτή την εταιρεία είναι 1,5€.

Δηλαδή, τελικό κόστος με Skroutz+ στα 25,30€, και με BestPrice (ή απευθείας από το μαγαζί) στα 25,23€.

Αν υπάρχουν θετικές διαφορές στ' άλλα μοντέλα, θα'ναι και πάλι ανάξιες λόγου. Ποιος θα παίζει να δει από που θα ψωνίσει για 0,10€ ή 1€;

Τα δωρεάν αυτή την στιγμή είναι στα 20,  όποτε απο Skroutz στα 23,66 με δωρεάν μεταφορά

Screenshot_2.png

7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Τα δωρεάν αυτή την στιγμή είναι στα 20,  όποτε απο Skroutz στα 23,66 με δωρεάν μεταφορά

Screenshot_2.png

Επειδή δεν έληξε η συνδρομή σου. Όλες οι ανανεώσεις/καινούριες συνδρομές πήγαν ήδη στα 25 minimum για δωρεάν μεταφορικά

• Like 2

Λαβετε υποψη οτι η μεταφορικη του skroutz τουλαχιστον στην Αθηνα ειναι αψογη στις ημερομηνιες. Δεν θυμαμαι να εχουν καθυστερησει σε καποια παραδοση. Οχι σαν κατι αλλες δηθεν ταχυμεταφορες που μπορει να κανει και μια βδομαδα να ερθει κατι απο Αθηνα σε Αθηνα.

Ολα εξαρτωνται απο τα ατομικα ψωνια του καθενος. αν τα ψωνια που κανεις, ειναι κατα Μ.Ο  πανω απο 25€ ανα καταστημα... γιατι παιζει και αυτο ρολο.... τοτε μαλλον συμφερει..! 

εγω το εκανα και φετος αλλα το μετανιωσα στις πρωτες 3 συναλλαγες, επειδη τα προιοντα που ψαχνω, συνηθως ειναι χαμηλου κοστους και συνηθως μου ερχονται απο διαφορετικα καταστηματα. οποτε δεν με συμφερει......!!!! Αυτη θα ειναι η τελευταια χρονια............!!!

• Like 1

2 ώρες πριν, Haldol είπε

Screenshot_20240826-132550.png.33c8395dc1d181ed7cfafe880f124bf5.pngScreenshot_20240826-132710.png.9c294e779e0f520e0018581b2ca24a78.png

Το φθηνότερο άμεσα διαθέσιμο στο Best Price με παράδοση Box Now είναι το Kaizershop. 23,65 + 1,90 = 25,55 €.

Ενώ στο Skroutz Plus 25,30 από Electroholic.

Δεν βλέπω σε καμία περίπτωση αυτή την τρομερή εξοικονόμηση που λέτε μέσω Best Price.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, DreamAxe said:

Επειδή δεν έληξε η συνδρομή σου. Όλες οι ανανεώσεις/καινούριες συνδρομές πήγαν ήδη στα 25 minimum για δωρεάν μεταφορικά

Δεν αλλάζει όμως την πραγματικότητα πως αυτή την στιγμή είναι φθηνότερο

Ακόμα και με τα 25 όμως  όπως δείχνει πιο πίσω ο @doomnx πάλι είναι φθηνότερο

Επεξ/σία από sdikr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...