Abyss Archangel Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Κάνω αρκετές παραγγελίες μέσω Skroutz σε ετήσια βάση & είμαι σκεπτικός κατά πόσο αξίζει να κάνω συνδρομή στο Skroutz Plus. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα ''φώτα'' του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 33 minutes ago, Abyss Archangel said: Κάνω αρκετές παραγγελίες μέσω Skroutz σε ετήσια βάση & είμαι σκεπτικός κατά πόσο αξίζει να κάνω συνδρομή στο Skroutz Plus. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα ''φώτα'' του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πέρσι άξιζε κάπως, φέτος θα έλεγα πως όχι και αυτό γιατί άλλαξε κάποια βασικές παραμέτρους. Παίζει ρόλο πόσο συχνά αγοράζεις και τι βάρος έχουν αυτά που αγοράζεις. Πριν πάρεις την απόφαση διάβασε τις λεπτομέρειες στο site τους. Υπάρχει και minimum ποσό αγοράς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Πριν κανα δυο χρονια, οτι ερχοταν με skroutz plus ηταν πολλες φορες πιο ακριβο απο αλλα μαγαζια που δεν ειχαν skroutz plus. Τωρα σχεδον παντα βρισκεις μεσα στα 1-2 πιο φθηνα μαγαζια και καποιο να εχει skroutz plus, οποτε αν εισαι πανω απο 20ευρω δεν εχεις μεταφορικα. Οποτε για μενα συμφερει. Επισης, προσωπικα στην Αθηνα προτιμω το skroutz delivery απο τις αλλες εταιρειες μεταφορων με απειρες καθυστερησεις. Οποτε για μενα ειναι ΝΑΙ, αξιζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Εξαρτάται από τις συνήθειές σου. Τα δεδομένα για το Skroutz+ δεν είναι κρυφά. Είναι γεγονός ότι όσο πιο πίσω πάμε, τόσο πιο συμφέρον ήταν, μέχρι και σε σημείο που δεν ήταν καν οικονομικά βιώσιμο για την εταιρεία. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι και σήμερα κάποιους τους εξυπηρετεί. Εγώ φέτος το σταμάτησα, ενώ ήμουν συνδρομητής από την υπερ-πρώτη έκδοση, συνεχόμενα. Με τη συχνότητα, το πλήθος, την αξία των παραγγελιών μου, αλλά και την ποιότητα της υπηρεσίας, έκρινα ότι δε μ' εξυπηρετεί άλλο. Αυστηρά οικονομικά πάλι θα με συνέφερε, αλλά πέρασε το όριο που λέω "not worth it". Εσένα πάλι, μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Υπ' όψιν ότι αρκετά μεγάλα καταστήματα προσφέρουν την επιλογή για BOX NOW, το οποίο είναι συγκρίσιμο σαν λογική / τρόπος λειτουργίας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abyss Archangel Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, spooker είπε Πέρσι άξιζε κάπως, φέτος θα έλεγα πως όχι και αυτό γιατί άλλαξε κάποια βασικές παραμέτρους. Παίζει ρόλο πόσο συχνά αγοράζεις και τι βάρος έχουν αυτά που αγοράζεις. Πριν πάρεις την απόφαση διάβασε τις λεπτομέρειες στο site τους. Υπάρχει και minimum ποσό αγοράς. Γενικά τα ποσά παραγγελιών συνολικά ξεπερνούν τα 50 ευρώ.. Πχ πριν δυο εβδομαδες πηρα μια πρωτεινη αξιας 80 ευρω, χθες μια χυτρα αξιας 70 ευρω, προχθες ενα σίδερο ατμου αξιας 150 ευρω κλπ & κάθομαι & σκέφτομαι μηπως με συνέφερε κάπως το να ήμουν μέλος της υπηρεσίας του Skroutz Plus ως κάτοικος Θεσ/νίκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Αν έχεις και κάποιον άλλο που ενδιαφέρεται και δεν σας πειράζει να βλέπει ο ένας τι παραγγέλνει ο άλλος μπορείτε να το μοιραστείτε. Εγώ έτσι το έχω. Εννοείται ότι δεν αποθηκεύεις κάρτα και θα πρέπει να συμφωνήσετε αν και πως θα μοιράζεστε τα skroytz points. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamAxe Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Τώρα που ανέβασαν το όριο στα 25€ ανά κατάστημα και μείωσαν το βάρος μάλλον όχι. Έχω εκνευριστεί και με τα μαγαζιά που δίνουν προϊόντα "διαθέσιμο" και όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου δίνουν παραλαβή σε δύο εβδομάδες. Προσωπικά με βόλεψε πολύ το bestprice τώρα που έβαλε και φίλτρο για μαγαζιά με BoxNow. Δυστυχώς είχα ξεχάσει ενεργή την αυτόματη ανανέωση στο Skroutz και πληρώθηκε για έναν ακόμη χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Προσωπικά το έχω ακυρώσει. Θα εκανα αν πχ ήξερα οτι θα κανω 4-5 παραγγελίες άμεσα οπότε θα ήμουν κοντα στα χρήματα της συνδρομής. Οταν ήμουν συνδρομητής έπιανα πολλές φορές τον ευατό μου να προσπαθεί να βρεί κάτι να πάρει ωστε να φτάσω το ποσό. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήγω να κάνω έρευνα αγοράς για 4-5 ευρώ. Πολλές φορές αυτο που ήθελα ήταν πιο ακριβό σε μαγαζιά που ήταν στο καλάθρι skroutz οπότε ήταν περιοριστικό. Άρα δεν μπορεις ποτέ να είσαι σίγουρος αν όντως κερδίζεις κάτι. Θεωρω αυτο που λένε "Γλίτωσες Χ χρηματα μέχρι στιγμής" στο προφιλ σου απέχει απο το πραγματικό διότι δεν αγοράζεις πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Σε συφέρει αν αγοραζεις συτηματικά καθε μηνα (πχ κρέμες) 21 λεπτά πριν, DreamAxe είπε Τώρα που ανέβασαν το όριο στα 25€ ανά κατάστημα και μείωσαν το βάρος μάλλον όχι. Έχω εκνευριστεί και με τα μαγαζιά που δίνουν προϊόντα "διαθέσιμο" και όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου δίνουν παραλαβή σε δύο εβδομάδες. Προσωπικά με βόλεψε πολύ το bestprice τώρα που έβαλε και φίλτρο για μαγαζιά με BoxNow. Δυστυχώς είχα ξεχάσει ενεργή την αυτόματη ανανέωση στο Skroutz και πληρώθηκε για έναν ακόμη χρόνο. Εμένα μου είχαν στείλει μηνυμα "Η συνδρομή σου θα ανανεωθεί στις Μέρα/Μηνα/Ετος" και ανανέωσαν μονοι τους μια βδομάδα νωρίτερα. Εννοείται οτι ζήτησα ακύρωση και λεφτά πίσω. Μου φάνηκε πολύ πονηρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBoldog Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Πλέον όχι. Όταν το πήρα ήταν 15 ευρώ και ήταν εντάξει άντε και στα 20 ευρώ όμως μετά το ξεφτίλισαν και δεν αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Abyss Archangel είπε Κάνω αρκετές παραγγελίες μέσω Skroutz σε ετήσια βάση & είμαι σκεπτικός κατά πόσο αξίζει να κάνω συνδρομή στο Skroutz Plus. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα ''φώτα'' του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. η συνδρομή είναι 25 για να μην έχεις μεταφορικά (σε νορμαλ μεγέθους πράγματα, όχι καναπέδες πχ) αν τα μεταφορικά συνολικά το χρόνο σου βγαίνουν πάνω από 25 προφανώς σε συμφέρει + έχεις κι άλλα οφέλη, εύκολες επιστροφές από το καλάθι του skroutz, μείωση τιμών σε διάφορα προϊόντα για μέλη, μπόλικα coins αν κάνεις μεγάλες αγορές (πχ το iphone σου δίνει κοντά 11000 coins για επόμενες αγορές. Τα 9000 coins είναι 20 ευρώ) υπάρχει και ο αντιλογος ότι καλύτερα googlαρε να βρεις το προιόν απευθείας απ'το κατάστημα και θα είναι πιο φτηνό. Επειδή πάντα το κάνω, μόνο μια φορά μου έχει τύχει βρω κάτι οντως φτηνότερο πηγαίνοντας απευθείας στο κατάστημα και ήταν για 4 ευρώ (web camera κόστος 41 αντί για 45). για τόσο μικρό ποσό προτίμησα να την πάρω απ'το καλάθι του skroutz για να είμαι καλυμένος σε περίπτωση στραβης (βλάβη κλπ) γιατί το καταστημα ήταν ψιλοάγνωστο πάντα βεβαια να κάνεις και την ερευνα σου εκτός skroutz γιατί μπορεί να βρεις κάτι και από κατάστημα που δεν είναι μέσα (πλαίσιο, κωτσόβολος κλπ) σε ίδιο ή παραπλήσιο προϊόν (πχ laptop) κοντά στην τιμή που θες. συνδυαστικά θέλει να το πηγαίνεις Επεξ/σία 22 Αυγούστου από somt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Αξίζει φουλ αν παραγγέλνεις συχνά. Είναι η 3η χρονιά που είμαι μέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ένα χρόνο και 2 μήνες μετά, not bad. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Grfoxz είπε Προσωπικά το έχω ακυρώσει. Θα εκανα αν πχ ήξερα οτι θα κανω 4-5 παραγγελίες άμεσα οπότε θα ήμουν κοντα στα χρήματα της συνδρομής. Οταν ήμουν συνδρομητής έπιανα πολλές φορές τον ευατό μου να προσπαθεί να βρεί κάτι να πάρει ωστε να φτάσω το ποσό. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήγω να κάνω έρευνα αγοράς για 4-5 ευρώ. Πολλές φορές αυτο που ήθελα ήταν πιο ακριβό σε μαγαζιά που ήταν στο καλάθρι skroutz οπότε ήταν περιοριστικό. Άρα δεν μπορεις ποτέ να είσαι σίγουρος αν όντως κερδίζεις κάτι. Θεωρω αυτο που λένε "Γλίτωσες Χ χρηματα μέχρι στιγμής" στο προφιλ σου απέχει απο το πραγματικό διότι δεν αγοράζεις πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Σε συφέρει αν αγοραζεις συτηματικά καθε μηνα (πχ κρέμες) Εμένα μου είχαν στείλει μηνυμα "Η συνδρομή σου θα ανανεωθεί στις Μέρα/Μηνα/Ετος" και ανανέωσαν μονοι τους μια βδομάδα νωρίτερα. Εννοείται οτι ζήτησα ακύρωση και λεφτά πίσω. Μου φάνηκε πολύ πονηρό. Αυτό ακριβώς, αναγκάζεσαι να πάρεις πολλά έξτρα, σε μεγαλύτερη τιμή για να πιάσεις το όριο. Μεταφορικά γλιτώνεις αλλά είναι πάντα φουσκωμένα. Για παράδειγμα στα πιο πολλά φαρμακεία χρεώνουν 2 ευρώ συνήθως μεταφορικά στις δικές τους ιστοσελίδες ενώ το σκρουτζ περισσότερα. Οπότε ορισμένες φορές συμφέρει να αγοράσεις τα προιόντα ξεχωριστά παρά από το σκρουτζ. Γλιτώνεις 1 ευρώ από ένα προιόν αλλά αγοράζεις κάτι πιο ακριβό από άλλο για να πάρεις τα δωρεάν μεταφορικά. Εχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν και ορισμένα καταστήματα που έχουν άλλες τιμές στο σκρουτζ και άλλες στο δικό τους site... Δεν μιλάω για τα μεταφορικά σε μεγάλες συσκευές. Εκεί χρεώνουν 15+ ευρώ ενώ το ίδιο το κατάστημα το παρέχει τζάμπα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Αφού κάνεις πολλές μέσω skroutz τότε νομίζω πως είναι μονόδρομος Την προστασία απο το καλάθι την έχεις και χωρίς το plus αλλά αφού απο ότι λες αγοράζεις μέσω καλαθιού γιατί να μην έχεις και τα μεταφορικά δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα