kinhthra Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Γεια σας. Έχω μια b660-a μητρική. Προς το παρόν έχω ένα SSD Kingston αλλά θέλω να περάσω σε m.2 στα 1TB ποιες είναι οι προτιμήσεις σας;
niko13 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kinhthra είπε Γεια σας. Έχω μια b660-a μητρική. Προς το παρόν έχω ένα SSD Kingston αλλά θέλω να περάσω σε m.2 στα 1TB ποιες είναι οι προτιμήσεις σας; Αν είσαι ευχαριστημένος με kingston ,μπορείς να κοιτάξεις τον παρακάτω.Υπαρχουν και οικονομικότεροι αν θες να πας πιο budget.Σε νορμάλ χρήση οι διάφορες σε ονομαστικές ταχύτητες έτσι κ αλλιώς είναι αμελητέες .https://www.skroutz.gr/s/31954277/Kingston-KC3000-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-SKC3000S-1024G.html Επεξ/σία 22 Αυγούστου από niko13 1 1
kinhthra Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου Δεν ξέρω έχω ακούσει και για Samsung καλά λόγια. Αλλά και το μπάτζετ στα 90€ είναι γιατί θα πάρω και ram 1
TopCLR Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 11 ώρες πριν, kinhthra είπε Γεια σας. Έχω μια b660-a μητρική. Προς το παρόν έχω ένα SSD Kingston αλλά θέλω να περάσω σε m.2 στα 1TB ποιες είναι οι προτιμήσεις σας; 41 λεπτά πριν, kinhthra είπε Δεν ξέρω έχω ακούσει και για Samsung καλά λόγια. Αλλά και το μπάτζετ στα 90€ είναι γιατί θα πάρω και ram 90€ για M.2 SSD + μνήμη δεν μοιάζει αρκετό. Δεν αναφέρεις τι μνήμες έχεις αλλά η επιλογή του SSD θα έλεγα να μην "κατέβει" παρακάτω από WD SN580! Αν κατάλαβα λάθος και τα 90€ είναι μόνο για SSD, τότε ο KC3000 που προτάθηκε, ο WD SN850X ή και ο CRUCIAL P5 PLUS 1TB φαίνονται καλές προτάσεις. 2
kinhthra Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, TopCLR είπε 90€ για M.2 SSD + μνήμη δεν μοιάζει αρκετό. Δεν αναφέρεις τι μνήμες έχεις αλλά η επιλογή του SSD θα έλεγα να μην "κατέβει" παρακάτω από WD SN580! Αν κατάλαβα λάθος και τα 90€ είναι μόνο για SSD, τότε ο KC3000 που προτάθηκε, ο WD SN850X ή και ο CRUCIAL P5 PLUS 1TB φαίνονται καλές προτάσεις. Σωστά 90€ είναι μόνο για SSD. Έχω μια PATRIOT PSP516G560081H1 SIGNATURE LINE PREMIUM 16GB DDR5 5600MHZ και έχω παραγγείλει μια ίδια. Και επεξεργαστής i5 13500
tzavardin Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου KC3000 όπως σου είπαν παραπάνω η καλύτερη επιλογή. Στις περισσότερες χρήσεις είναι το ίδιο καλός με τον 990 pro σε κάποιες και καλύτερος. Η μόνη εναλλακτική αυτήν την περίοδο που θα συζήταγα είναι Western Digital SN850x, που για μένα είναι οριακά καλύτερος δίσκος αλλά κάνει και ένα δεκάρικο πάνω, που δεν αξίζει. Η Samsung έχει ψηλές τιμές στην Ελλάδα καθαρά λόγω μάρκετινγκ. Με βλακείες που έχει κάνει βέβαια, ειδικά τελευταία θα έπρεπε να πουλάει πιο φτηνά από τους άλλους αλλά όχι πιο ακριβά, αλλά η αγορά δεν λειτουργεί πάντα έτσι. 2
@topos Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 23 hours ago, kinhthra said: Γεια σας. Έχω μια b660-a μητρική. Προς το παρόν έχω ένα SSD Kingston αλλά θέλω να περάσω σε m.2 στα 1TB ποιες είναι οι προτιμήσεις σας; Αυτή είναι η μητρική?->https://rog.asus.com/motherboards/rog-strix/rog-strix-b660-a-gaming-wifi-d4-model/ 1
kinhthra Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, @topos είπε Αυτή είναι η μητρική?->https://rog.asus.com/motherboards/rog-strix/rog-strix-b660-a-gaming-wifi-d4-model/ Ναι αυτή είναι
TopCLR Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, kinhthra είπε Ναι αυτή είναι Αυτή είναι μητρική που παίρνει DDR4 μνήμες. Εσύ πριν ανέφερες πως έχεις τις Patriot που είναι DDR5 μνήμες! 11 ώρες πριν, kinhthra είπε Σωστά 90€ είναι μόνο για SSD. Έχω μια PATRIOT PSP516G560081H1 SIGNATURE LINE PREMIUM 16GB DDR5 5600MHZ και έχω παραγγείλει μια ίδια. Και επεξεργαστής i5 13500
kinhthra Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, TopCLR είπε Αυτή είναι μητρική που παίρνει DDR4 μνήμες. Εσύ πριν ανέφερες πως έχεις τις Patriot που είναι DDR5 μνήμες! Είναι αυτή https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-rog-strix-b660-a-gaming-wifi-ddr5-atx-retail-p-PER.524887 Δεν διάβασα τις λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα