Gary Δημοσ. Κυριακή στις 03:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:54 μμ (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2024 στις 7:39 ΜΜ, Doubt είπε Ερώτηση Όταν έχεις στριμμένο τελείως το τιμόνι σταματημένος και αφήνεις συμπλέκτη για να ξεκινήσει, είναι ομαλή η διαδικασία ή έχεις κάποιο δυνατό κραδασμό; Αυτό συμβαίνει σε εμένα τις τελευταίες εβδομάδες .. τι μπορεί να σημαίνει ; Εν τω μεταξύ έχω και εγώ εδω και αρκετούς μήνες θέμα κροταλίσματος στις χαμηλές στροφές των μικρών ταχυτήτων (δεν ξέρω πότε άρχισε .. το αμαξι το είχαν για ενα χρόνο ο πατέρας μου και ο γαμπρός μου γιατι εγώ έλειπα και τους το άφησα σε τέλεια κατάσταση) και μετα απο λιγο μου εμφάνισε και θόρυβο στο λουρί ... Βάζοντας 100άρα βενζίνη μειώνεται αισθητά το κροταλισμα .. και αυξάνετε οσο εξασθενεί με τον καιρό η βενζίνη στο ρεζερβουαρ Το πήγα σε συνεργείο αμέσως μόλις εμφάνισε τον θόρυβο στο λουρί και μου είπε "Δεν βλέπω κάτι στο λουρί .. άστο έτσι και το αλλάζουμε αν θες στο service" .. Στο κροτάλισμα δεν έδωσε καθόλου σημασία Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια Επεξ/σία Κυριακή στις 03:54 μμ από Gary
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ 10 λεπτά πριν, Gary είπε Αυτό συμβαίνει σε εμένα τις τελευταίες εβδομάδες .. τι μπορεί να σημαίνει ; Εν τω μεταξύ έχω και εγώ εδω και αρκετούς μήνες θέμα κροταλίσματος στις χαμηλές στροφές των μικρών ταχυτήτων (δεν ξέρω πότε άρχισε .. το αμαξι το είχαν για ενα χρόνο ο πατέρας μου και ο γαμπρός μου γιατι εγώ έλειπα και τους το άφησα σε τέλεια κατάσταση) και μετα απο λιγο μου εμφάνισε και θόρυβο στο λουρί ... Βάζοντας 100άρα βενζίνη μειώνεται αισθητά το κροταλισμα .. και αυξάνετε οσο εξασθενεί με τον καιρό η βενζίνη στο ρεζερβουαρ Το πήγα σε συνεργείο αμέσως μόλις εμφάνισε τον θόρυβο στο λουρί και μου είπε "Δεν βλέπω κάτι στο λουρί .. άστο έτσι και το αλλάζουμε αν θες στο service" .. Στο κροτάλισμα δεν έδωσε καθόλου σημασία Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια Έχει και αέριο το αμάξι ; Έλεγχο της ανάφλεξης κυλίνδρων έκαναν , μπουζί και πολλ/στες ;
Gary Δημοσ. Κυριακή στις 06:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:51 μμ 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχει και αέριο το αμάξι ; Έλεγχο της ανάφλεξης κυλίνδρων έκαναν , μπουζί και πολλ/στες ; Όχι .. Μόνο βενζίνη ... Γενικά δεν εχω πειράξει απολύτως τίποτα Τίποτα απο οσα λες ... απλα το έκανε μια βόλτα ...
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 08:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:19 μμ 1 ώρα πριν, Gary είπε Όχι .. Μόνο βενζίνη ... Γενικά δεν εχω πειράξει απολύτως τίποτα Τίποτα απο οσα λες ... απλα το έκανε μια βόλτα ... Πάρε και μια 2η γνώμη. Και βάλτου βενζίνη φρέσκια από εταιρικό πρατήριο .
Gary Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ 42 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πάρε και μια 2η γνώμη. Και βάλτου βενζίνη φρέσκια από εταιρικό πρατήριο . Σου έστειλα inbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα