nikpan316 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Που εβαλα και καινουρια φλατζα στο ψευτοκαπακο και να μην ξεχασω και το παραφλου. Την αντλια νερου την αλλαξα γτ ξεβιδωσε για να βαλει τον ιμαντα και ειναι εκει μεσα και μου ειπε να την αλλαξω γιατι δεν μπαινεις παλι ευκολα εκει μεσα και δεν αξιζει. 1 λεπτό πριν, 2MM είπε Αλλαξε πολλαπλασιαστη να δεις αν θα φτιαξει Κι αν δεν? Μετα τι κανουμε? Πηγα σε εναν γνωστο με ανταλλακτικα μηπως μπυ εδινε για δοκιμη πολλαπλασιαστη αλλα εχουν ταινιες ασφαλειας τα μπουρδελα αυτα τα ηλεκτρολογικα. Πολυ γνωστος αυτος αν μππρπυσε θα μου το εδινε αλλα δε γινεται. Ο ηλεκτρολογος το ιδιο μου ειπε. Ειπα να παω σε κομμενα να παρω εναν. Αλλα αμα τον παρω απο εκει και δεν δουλευει? Οκ θα τον παρει πισω. Και τι να παρω μετα? Κι αν με κοροιδεψει ο πολλαπλασιαστης απο τα κομμενα και ειναι κι αυτος καμμενος? Δεν εχει βγαλει και λαμπακι μηχανης να μαι λιγο πιο σιγουρος ρε γαμωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Ποσο εχει ενας καινουριος? Επειδη σου ειπε ο μαστορας οτι ειναι ο πολλαπλασιαστης , εγω θα δοκιμαζα . Αν δεν ειναι , επαιξες και εχασες . Εκτος αν μπορεις να βρεις απο αλλο αμαξι και που ξερεις οτι ειναι οκ για να τον δοκιμασεις . Δεν βλεπω αλλη λυση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpan316 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, 2MM είπε Ποσο εχει ενας καινουριος? Επειδη σου ειπε ο μαστορας οτι ειναι ο πολλαπλασιαστης , εγω θα δοκιμαζα . Αν δεν ειναι , επαιξες και εχασες . Εκτος αν μπορεις να βρεις απο αλλο αμαξι και που ξερεις οτι ειναι οκ για να τον δοκιμασεις . Δεν βλεπω αλλη λυση.... Ενα 100αρικο εχει. Δεν εχω ρε γαμωτο απο κανεναν αλλον να φοραει ιδιο πολλαπλασιαστη να δοκιμασω. Αμα σκεφτει καποιος κατι ας μας πει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από nikpan316 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου να ρωτησω και εγω τη $@#ια μου απο τα "λιγα" μηχανικα που ξερω; ποτε εκανες τελευταια φορα service?ποσα χλμ πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Σε ιντερνετικα μαγαζια, βλεπω και αρκετα πιο φθηνους παντως . Εκτος αν δεν βαζω σωστο μοντελο αυτοκινητου . Για δοκιμασε και μονος σου 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε να ρωτησω και εγω τη $@#ια μου απο τα "λιγα" μηχανικα που ξερω; ποτε εκανες τελευταια φορα service?ποσα χλμ πριν; Εκανε τωρα , δεν διαβαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpan316 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε να ρωτησω και εγω τη $@#ια μου απο τα "λιγα" μηχανικα που ξερω; ποτε εκανες τελευταια φορα service?ποσα χλμ πριν; Φιλε μου τωρα το πηρα το αμαξιβπριν λιγο καιρο. Η αληθεια ειναι πως ο προηγουμενος μαλλον ειχε πολυ καιρο να κανει σερβις αν κρινω απο τα διακενα των μπουζι. Εγω το χα παει σε μηχανικο για ελεγχο ο οποιος ειχε βρει μια φουσκα κι ενα ρουλεμαν χαλασμενο που τα εφτιαξε στο συνεργειο ο προηγουμενος ιδιοκτητης. 5 λεπτά πριν, 2MM είπε Σε ιντερνετικα μαγαζια, βλεπω και αρκετα πιο φθηνους παντως . Εκτος αν δεν βαζω σωστο μοντελο αυτοκινητου . Για δοκιμασε και μονος σου Εκανε τωρα , δεν διαβαζεις Για πες μου αδερφε που να ψαξω? Το θεμα ειναι να ερθει ο σωστος γτ μπορει να εχει μικροδιαφπρες και να μην κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, nikpan316 είπε Για πες μου αδερφε που να ψαξω? Το θεμα ειναι να ερθει ο σωστος γτ μπορει να εχει μικροδιαφπρες και να μην κανει. https://www.autodoc.gr/exartimata-aftokiniton/rollaplasiastis-10250/citroen/c3/c3-ii/32027-1-1-i?categories[]=689 https://onparts.gr/citroen/c3-ii-2009/i-1100cc-60hp/trofodosia-anafleksi/pollaplasiastis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpan316 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Που να ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) η πιο απλη λυση ειναι να πας σε μαντρα με μτχ ανταλλακτικα (μπορεις να βρεις αρκετες στο car) και να κανεις ενα τηλ. Εναλλακτικα βρες για μτχ στον https://www.kiparissis.gr/Κυπαρισση στο Μενιδι/Αχαρνες στην Αττικη. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpan316 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Μωρε ναι να παρω απο μτχ. Κι αμα κι απο εκει εχουν καποιο θεμα που να το ξερω. Εκει προβληματιζομαι. Βρηκα μτχ με 30 ευρω. Τι λετε να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 15 hours ago, bill999r said: Το βρήκα μόνος μου το σφάλμα και ενώ είχα ήδη δώσει ένα σκασμό λεφτά σε συνεργεία. Δεν υποτιμώ τους μάστορες, αλλά δυστυχώς κάποιες βλάβες θέλουν πολύ ψάξιμο που οι περισσότεροι δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν. Δεν μπορεί να ασχοληθεί ο μάστορας όταν δεν πληρώνεται, και είναι λογικό. Εμενα σε mini cooper S που βρέθηκα σε πόλη μακριά απτή δικια μου και το δικό μου service, προσπαθούσε να με ξεπεταξει ο άλλος γιατί δεν έβρισκε τί φταίει. Του λέω θα κάτσω να το δούμε μαζί και σε πληρώνω τις ώρες σου, έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να ρισκάρω να γυρίσω Αθήνα. Τελικά μετά από 2,5 ώρες το βρήκε. Του έδωσα 90€ μόνο για τις ώρες του συν την εργασία και όλα οκ. Αλλιως αν περίμενα να το βρει μέσα σε 20 λεπτά που δεν θα το έβρισκε, ποιος ξέρει πως θα γυρναγα σπίτι (με γερανό, που δεν λέει..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, nikpan316 είπε Βρηκα μτχ με 30 ευρω. Τι λετε να κανω? Υπαρχει καινουριο με 50€ . Πηγαινε σε μαγαζι με ανταλλακτικα με τον αριθμο πλαισιου σου και παρε το καινουριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpan316 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, 2MM είπε Υπαρχει καινουριο με 50€ . Πηγαινε σε μαγαζι με ανταλλακτικα με τον αριθμο πλαισιου σου και παρε το καινουριο Σε αυτα που μου εστειλες πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, nikpan316 είπε Σε αυτα που μου εστειλες πριν? Αυτα ειναι ιντερνετικα . Δηλαδη παραγγελνεις οn line . Υπαρχουν και σε φυσικα μαγαζια, με λιγο μεγαλυτερες τιμες ομως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 5 ώρες πριν, nikpan316 είπε Που εβαλα και καινουρια φλατζα στο ψευτοκαπακο και να μην ξεχασω και το παραφλου. Την αντλια νερου την αλλαξα γτ ξεβιδωσε για να βαλει τον ιμαντα και ειναι εκει μεσα και μου ειπε να την αλλαξω γιατι δεν μπαινεις παλι ευκολα εκει μεσα και δεν αξιζει. Κι αν δεν? Μετα τι κανουμε? Πηγα σε εναν γνωστο με ανταλλακτικα μηπως μπυ εδινε για δοκιμη πολλαπλασιαστη αλλα εχουν ταινιες ασφαλειας τα μπουρδελα αυτα τα ηλεκτρολογικα. Πολυ γνωστος αυτος αν μππρπυσε θα μου το εδινε αλλα δε γινεται. Ο ηλεκτρολογος το ιδιο μου ειπε. Ειπα να παω σε κομμενα να παρω εναν. Αλλα αμα τον παρω απο εκει και δεν δουλευει? Οκ θα τον παρει πισω. Και τι να παρω μετα? Κι αν με κοροιδεψει ο πολλαπλασιαστης απο τα κομμενα και ειναι κι αυτος καμμενος? Δεν εχει βγαλει και λαμπακι μηχανης να μαι λιγο πιο σιγουρος ρε γαμωτο. Και ο μεταχειρισμένος ρίσκο στα κομμένα είναι . Και οι πολλ/στες γύρω στις 80,000 -100,000 βγάζουν . Τα ηλεκτρολογικά είναι ρίσκο στα κομμένα . Πάρε ένα καινούργιο . Στο διαγνωστικό δε του έβγαλε ούτε αστοχία ανάφλεξης ή τυχαία αστοχία ανάφλεξης κυλίνδρων ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα