Προς το περιεχόμενο

Ελάχιστη ταχύτητα σε VDSL

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 minutes ago, insoholic said:

Οχι δεν εχω συναγερμό γενικά. 

Θα αρχισω να βγαζω καλωδια μεχρι να δω ποτε πεφτει το ιντερνετ ωστε να βρω το ενα καλωδιο. Θα αφησω μονο ενα ζεύγος οπως λες για λιγες μερες να δω πως θα παει και βλέπουμε..

το ιντερνετ μπορει να πεσει ακομα και αν βγαλεις σωστο ζευγαρι.θα δεις με πιο ζευγαρι θα συγχρονισεις.ενα ζευγαρι πρεπει να μεινει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 minutes ago, poulinos said:

το ιντερνετ μπορει να πεσει ακομα και αν βγαλεις σωστο ζευγαρι.θα δεις με πιο ζευγαρι θα συγχρονισεις.ενα ζευγαρι πρεπει να μεινει

Ναι θα βγαζω μεχρι να δω οτι κοβεται η γραμμη.. θα βγαλω και φωτο πως ειναι και αυριο καποια στιγμη πρωι θα την ανεβάσω. 

Σας ευχαριστώ πολυ

• Like 1

1 hour ago, insoholic said:

Ναι θα βγαζω μεχρι να δω οτι κοβεται η γραμμη.. θα βγαλω και φωτο πως ειναι και αυριο καποια στιγμη πρωι θα την ανεβάσω. 

Σας ευχαριστώ πολυ

κανε τις δοκιμες και πες μας.να φτιαχτει αυτο ασχετα με το αν θα λυσει το θεμα.ειναι must να φτιαχτει διοτι χανεις ταχυτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, poulinos said:

αν βλεπεις ενα ζευγος τοτε μαλλον δεν ειναι η πρωτη αυτη.ποσες πριζες εχεις?2?

4 ειναι ολες στις φωτογραφιες που ανέβασα...

Αυτη που γραφει ρουτερ ειναι στο σαλόνι στην εισοδο του σπιτιού..

Στην ουσια μια πριζα θελω να δουλευει προς το παρόν που θα μπει το ρουτερ. Βολευει αυτη στο σαλονι που γραφει ρουτερ στη φωτογραφία λόγω διαρρύθμισης σπιιτου.

Σκεφτομαι να βγάλω ολα τα καλωδια απο τις άλλες και να κανω να δουλεύει μονο αυτή που χρειάζομαι 

------

Εχω βγαλει ολες τις πρίζες και έχω χωρισει τα καλωδια για να μην κανουν κύκλωμα. 

Εχω αφησει μονο αυτη στο ρουτερ.

Θα δω λιγο πως πανε οι ταχύτητες...

20240822_121300.jpg

----

Μετα απο ολα τα παραπάνω.. (1 πριζα λειτουργει και ειναι αυτη στο ρουτερ που ειναι η κεντρική απο οτι φαινεται) εχουμε τα παρακατω αποτελεσματα...

Screenshot_20240822_123758_Chrome.jpg

Επεξ/σία από insoholic

8 hours ago, insoholic said:

4 ειναι ολες στις φωτογραφιες που ανέβασα...

Αυτη που γραφει ρουτερ ειναι στο σαλόνι στην εισοδο του σπιτιού..

Στην ουσια μια πριζα θελω να δουλευει προς το παρόν που θα μπει το ρουτερ. Βολευει αυτη στο σαλονι που γραφει ρουτερ στη φωτογραφία λόγω διαρρύθμισης σπιιτου.

Σκεφτομαι να βγάλω ολα τα καλωδια απο τις άλλες και να κανω να δουλεύει μονο αυτή που χρειάζομαι 

------

Εχω βγαλει ολες τις πρίζες και έχω χωρισει τα καλωδια για να μην κανουν κύκλωμα. 

Εχω αφησει μονο αυτη στο ρουτερ.

Θα δω λιγο πως πανε οι ταχύτητες...

20240822_121300.jpg

----

Μετα απο ολα τα παραπάνω.. (1 πριζα λειτουργει και ειναι αυτη στο ρουτερ που ειναι η κεντρική απο οτι φαινεται) εχουμε τα παρακατω αποτελεσματα...

Screenshot_20240822_123758_Chrome.jpg

α.αν πραγματι παιζει μονο αυτη τοτε ειναι καλο.συγχρονιζεις max και εχεις και πολυ περιθωριο.μενει να δουμε αν θα μεινει σταθερο.ολεε οι συσκευες στα 5 ghz συνδεση αν το υποστηριζουν

2 hours ago, poulinos said:

α.αν πραγματι παιζει μονο αυτη τοτε ειναι καλο.συγχρονιζεις max και εχεις και πολυ περιθωριο.μενει να δουμε αν θα μεινει σταθερο.ολεε οι συσκευες στα 5 ghz συνδεση αν το υποστηριζουν

Μεσω wifi μονο τα κινητα παιζουν..

Τηλεορασεις και ΗΥ είναι με powerline.

Απο το πρωι ειναι σταθερα στα 54959 οποτε ειμαστε καλα. Πιθανοτατα το προβλημα ήταν αυτό με τις πριζες. 

Θα δω πως θα παει και ενημερώνω. 

Ευχαριστώ πολύ για όλα! 

47 minutes ago, insoholic said:

Μεσω wifi μονο τα κινητα παιζουν..

Τηλεορασεις και ΗΥ είναι με powerline.

Απο το πρωι ειναι σταθερα στα 54959 οποτε ειμαστε καλα. Πιθανοτατα το προβλημα ήταν αυτό με τις πριζες. 

Θα δω πως θα παει και ενημερώνω. 

Ευχαριστώ πολύ για όλα! 

to powerline παιζει να μην σου δωσει  full ταχυτητα.απλα στο λεω.

για να δουμε αν θα παιξει σταθερα τωρα με τις αλλαγες. κατι παει παραξενα με την καλωδιωση παντως ακομα και τωρα.κατι δεν μου κολλαει με τις φωτογραφιες αλλα οκ ας δουμε πως θα παιξει

26 minutes ago, insoholic said:

Δε χρειαζομαι φουλ ταχυτητα στο σπιτι...

Αν πιανω 30-40 καλα ειμαι.

Απλα δε γινεται στο ρουτερ να ειμαι με 3-4. Αυτο θέλω να βελτιώσω...

τοτε μια χαρα.αναμονη.να δουμε αν θα μεινει σταθερο.ισως καπου να λεει uptime dsl ή uptime συνδεσης

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφει ναι.. απο την ωρα που πειραξα τα πριζακια.. πρωι ηταν.

Θα το αφησω λιγες μερες και γράφω για την εξέλιξη. Παντως ο οδηγος πολυ χρήσιμος.

Το speedtest (wifi 2.4Ghz) δινει καλα νουμερα. Στο ρουτερ ειναι καρφωμενο στα 54959.

12 ωρες ειναι up το dsl

Screenshot_20240823_005716_Speedtest.jpg

Επεξ/σία από insoholic

40 minutes ago, insoholic said:

Γραφει ναι.. απο την ωρα που πειραξα τα πριζακια.. πρωι ηταν.

Θα το αφησω λιγες μερες και γράφω για την εξέλιξη. Παντως ο οδηγος πολυ χρήσιμος.

Το speedtest (wifi 2.4Ghz) δινει καλα νουμερα. Στο ρουτερ ειναι καρφωμενο στα 54959.

12 ωρες ειναι up το dsl

Screenshot_20240823_005716_Speedtest.jpg

ενημερωσε μας.τα 2.4 θα σου δωσουν λογικα  max κανα 70αρι στις πιο πολλες συσκευες.εσυ εχεις 55 οποτε λογικα θα τα ΨΙΛΟφτανεις

• Like 1

Εάν τυχόν βγάλεις τα powerline, μπορείς να μπεις στο μενού να δούμε που συγχρονίζει το ρούτερ? Γιατί καθώς φαίνεται να είναι σχετικά κοντά το καφάο από τα στατιστικά, θα περίμενα να έχεις attainable πάνω από 100 και όχι 94κατι.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, athmich1 said:

Εάν τυχόν βγάλεις τα powerline, μπορείς να μπεις στο μενού να δούμε που συγχρονίζει το ρούτερ? Γιατί καθώς φαίνεται να είναι σχετικά κοντά το καφάο από τα στατιστικά, θα περίμενα να έχεις attainable πάνω από 100 και όχι 94κατι.  

και στην καλωδιωση του κατι δεν παει καλα ασχετα που παιζει καλυτερα.καπου πρεπει να παιζει παραλληλο πισω απο τοιχο ή υπαρχει και αλλη πριζα.ειναι 4 πριζες και,μονο οι 2 εχουν 2 ζευγαρια. θα πρεπε να ειναι 3 με 2 ζευγαρια ή να εχει μια με 3 ζευγαρια

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...