magictoboggan Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 16 hours ago, rhtoras said: Ποτέ systemD Τι σχέση έχει το systemD με το dual boot; 1
CoffeeDrink10 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, magictoboggan said: Τι σχέση έχει το systemD με το dual boot; Αν έχεις systemd-boot, έχει. Κάτι ήξερα και κατάργησα το grub χε χε Επεξ/σία 22 Αυγούστου από CoffeeDrink10 1
rhtoras Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 22/8/2024 στις 12:36 ΜΜ, magictoboggan είπε Τι σχέση έχει το systemD με το dual boot; Παραβλέποντας το gummi-boot που το έκλεψε/υιοθέτησε/ενσωμάτωσε στο systemD και σας το σέρβιρε ως systemD boot (λες και πρέπει μια καφετέρια να φτιάχνει και πιτόγυρα) θα πρέπει να μιλήσουμε για τη λογική έχω/θέλω systemD είμαι φαν της Microsoft τα bluescreen που αυτό εισήγαγε και την πολύ κακή λειτουργία στα συστήματα μας. Δε θυμάσαι πρόσφατα που πάλι υπολογιστές με linux-like (δηλαδή με systemD) έπαθαν ζημιά με το lzma ? Άμα θέλουμε να έχουμε ζημιές στον υπολογιστή μας βάζουμε systemD και έχουμε dual boot. Μερικοί τα έχουν τα κομπιούτερ για χόμπι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα