Προς το περιεχόμενο

Κλειδί αυτοκινήτου στην θάλασσα

darkwolf8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.Μπηκα με το κλειδί στην θάλασσα μιας και το ξέχασα στο μαγιό και το πήρα μετά από 5 λεπτά χαμπάρι.Το αμάξι είναι Citroen c2 2004.Εννοειται σταμάτησε να δουλεύει με το κεντρικό κλείδωμα η ξεκλείδωμα.Αν και πήρε κανονικά μπρος υπάρχει περίπτωση να μην πάρει μπρος η μηχανή λόγω immobilizer λόγω ότι είμαι σε νησί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω παντα εχω το νου μου, αφηνω τα παντα στο τσαντακι που εχουμε μαζι μας και πριν μπω ανοιγω τις τσεπες, τραβαω το δικτυ εξω, ωστε να πεσει κατω, αν ξεχασα κατι.

Επεξ/σία από Liverpool89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 2MM είπε

To πλεονεκτημα του να εισαι γυμνιστης 🤪

Τα κρεμας στo λιλι ??? :P

Επεξ/σία από panosno1com
  • Haha 1

Χθες κιολας επρεπε να εχεις βγαλει μπαταρια. Βουτας την πλακετα σε ισοπροπυλικη αλκοολη και καθαριζεις με μια μαλακη οδοντοβουρτσα. Μετα στεγνωνεις και αν εισαι τυχερος, ισως το γλιτωσεις. Καθαρο νερο, ρυζια, φασολια, και λοιπα ματζουνια, ειναι παπατζιλικια…

• Like 4

9 ώρες πριν, SaFiS είπε

Χθες κιολας επρεπε να εχεις βγαλει μπαταρια. Βουτας την πλακετα σε ισοπροπυλικη αλκοολη και καθαριζεις με μια μαλακη οδοντοβουρτσα. Μετα στεγνωνεις και αν εισαι τυχερος, ισως το γλιτωσεις. Καθαρο νερο, ρυζια, φασολια, και λοιπα ματζουνια, ειναι παπατζιλικια…

Αν βρει στο μπακάλικο του νησιού καλώς. Απιονισμένο νερό και ρύζι μπορείς να βρεις παντού για πρώτο στάδιο φροντίδας. 

νερό θα ρίξεις μόλις βγεις απο την θάλασσα μπας και διώξει το αλατι που δεν θα εχει προλάβει να στεγνώσει. Μετά δεν έχει νόημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...