Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το windows update

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω το update, ψαχνει για ενημερωμενες εκδοσεις, μπορω να καθορισω ποιες θα κατεβασει και ποιες οχι, παω στην αναθεωρηση και εγκατασταση ενημερωμενων εκδοσεων και οταν παταω αμεση εγκαταστα ση δεν γινετε τπτ. Ειναι σαν να μην εχω πατησει τπτ. Και αυτο εγινε ξαφνικα προχθες χωρις να πειραξω τπτ το ιδιαιτερο. Πιο μπροστα ολα δουλευαν αψογα στην αναβαθμιση. Η μονη αλλαγη ηταν του antivirus και του firewall. Εβαλα nod32 και kerio απο Norton 2002. Αλλα ουτε αυτο φταιει, γιατι τα απενεργοποιησα και το προβλημα παρεμεινε. Μηπως εχει σχεση με τη Java; Εχω της Sun.

Δημοσ.

Εντελώς πληροφοριακά μου είχε παρουσιαστεί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα ξαφνικά. Ό,τι και να δοκίμασα δεν έκανε update με τίποτα. Διορθώθηκε μετά από format. Κάποιος μου είπε αργότερα να δοκιμάσω να μπω στο update από το site της Μ$ και όχι από το Windows Update του μενού Έναρξη. Δεν το έχω κάνει ακόμα. Απλά δοκίμασέ το και πες μου αν λειτούργησε τελικά.

Δημοσ.

Το εκανα κι αυτο αλλα κανενα αποτελεσμα. Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι φταιει κατι με τη Java. Και κατι ακομη. Οπου και να εκανα δεξι κλικ δεν γινοταν τπτ. Ισχυει για ολους ή μονο σε εμενα γινετε (μιλαμε για το σαιτ της αναβαθμισης οχι γενικα);

Δημοσ.

Από που συμπεραίνεις οτι φταίει κάτι με την Java. Έκανες τίποτα? Πάντως δεν φταίνε τα antivirus και firewall... ΄

Παντως το site με τα update δουλεύει κανονικά...

Αφού άλλωστε τον άλλο μήνα θα κάνεις format... σιγά τα update Που θα χάσεις...

δεν βγήκε και τίποτα κρίσημο... αν είναι θα στο στείλω...

Πάντως από αυτά που λες δεν πολυκαταλαβα σε πιο σημείο ακριβως είναι το πρόβλημα...

Αποφασίσατε για το Σάββατο? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...