Vault13 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Καλησπερα. Θα με βολευω απο eshop γιατι ειναι στον δρομο μου. Και σκρουτζομαγαζα αν και χρεωνουν 2.5€ μεταφορικα. 128gb. Ταχυτητες μαρκες δεν ξερω καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Cakusola είπε https://www.e-shop.gr/kingston-sdcs2-128gbsp-canvas-select-plus-128gb-micro-sdxc-100r-a1-c10-single-pack-p-PER.346182 Λίγο άσχετη ερώτηση ,αλλά έχω αγοράσει αρκετές τέτοιες κάρτες και είναι μια χαρά σε διάφορες συσκευές που τις έχω χρησιμοποιήσει.Πηρα πρόσφατα μια DJI osmo action 4 και της έβαλα μια τέτοια κάρτα.Το πρόβλημα είναι πως μόλις την ανάβω γράφει SD card speed low.Shooting may stop..Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει σταματήσει οσες φορές τη χρησιμοποίησα.Στο skroutz στα χαρακτηριστικά γράφει write speed 100 mb/s.Ισχυει αυτή η ταχύτητα εγγραφής?Αν ναι τότε γιατί να βγάζει αυτό το μνμ η κάμερα? Επεξ/σία 21 Αυγούστου από kajwbtfe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Λίγο άσχετη ερώτηση ,αλλά έχω αγοράσει αρκετές τέτοιες κάρτες και είναι μια χαρά σε διάφορες συσκευές που τις έχω χρησιμοποιήσει.Πηρα πρόσφατα μια DJI osmo action 4 και της έβαλα μια τέτοια κάρτα.Το πρόβλημα είναι πως μόλις την ανάβω γράφει SD card speed low.Shooting may stop..Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει σταματήσει οσες φορές τη χρησιμοποίησα.Στο skroutz στα χαρακτηριστικά γράφει write speed 100 mb/s.Ισχυει αυτή η ταχύτητα εγγραφής?Αν ναι τότε γιατί να βγάζει αυτό το μνμ η κάμερα? Δεν κάνουν όλες οι κάρτες για τα πάντα. Για αυτό υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αναφέρουν ώστε να ξέρεις τι να πάρεις. Εξάλλου για αυτό υπάρχουν και οι διαφοροποιήσεις στις τιμές. Καλό διάβασμα. https://www.kingston.com/en/blog/personal-storage/memory-card-speed-classes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου To Xiaomi MI 9 lite που το,θελω , εχω 2 sim πανω. Υπαρχει κανας τροπος να βαλω και sd card? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 18 ώρες πριν, Vault13 είπε To Xiaomi MI 9 lite που το,θελω , εχω 2 sim πανω. Υπαρχει κανας τροπος να βαλω και sd card? Από ότι ξέρω έχει hybrid slot (2 Sim ή 1 Sim + 1 SD Card) οπότε όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Από ότι ξέρω έχει hybrid slot (2 Sim ή 1 Sim + 1 SD Card) οπότε όχι κανονικα ναι. Δεν μπαινει. https://www.joom.com/el/products/619361bcf30e7c011e9f9eee?variant_id=619361bc77fdcef01c0492ba¤cy=EUR&utm_productid=619361bcf30e7c011e9f9eee&utm_feed=main&utm_hash=7bc2df02a40b558c331baaa89988acef&gsAttrs=eyJyZWdpb24iOiJHUiJ9&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=21200275340&utm_term=cid-21200275340%2Cagi-%2Cadi-%2Ctid-%2Cdev-c%2Creg-9067715%2Cmd-619361bc77fdcef01c0492ba&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjww5u2BhDeARIsALBuLnPW3WKRujEyXtwPZahB58_2jUEIKmtRIdRMnwq_qe0zSiHSr-bZeowaAlovEALw_wcB αυτα εδω; Επεξ/σία 22 Αυγούστου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Λοιπόν σε ένα παλαιότερο Motorola που είχα το είχα κάνει αυτό με τον αντάπτορα και δούλευε κανονικά, αλλά απ' όσο ξέρω τα νέα κινητά είναι πιο συμπυκνωμένα και ακόμη και η λεπτή αυτή ταινία δε χωράει να περάσει. Επιπλέον να ξέρεις ότι δε θα κάθεται καλά γιατί θα έχει ένα φούσκωμα στην πλάτη με αυτό τον τρόπο. Κάτι πιο λειτουργικό, αλλά και πιο δύσκολο στην κατασκευή, που επίσης έκανα με επιτυχία στο ίδιο κινητό σε ύστερο στάδιο είναι το πολύ προσεκτικό ξεκόλλημα του τσιπ της SIM και κόλλημα επάνω στην SD. Θέλει πολύ προσοχή γιατί είναι εύκολο να καταστραφεί στην αποκόλληση από το πλαστικό και επίσης επιβεβαίωση για το κόλλημα με τη σωστή φορά πάνω στην κάρτα, γιατί ανάποδα δε θα διαβάζεται. Με αυτό τον τρόπο είχα 2 SIM και SD σε κινητό με hybrid tray που κανονικά δεν το υποστήριζε. Κάποιες εταιρίες βέβαια όπως η Samsung το κλειδώνουν και μέσω λογισμικού, ακόμη και αν καταφέρεις να τα χωρέσεις. Προσωπικά μόνο σε Motorola το έκανα και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δουλεύει. Δε γνωρίζω καθόλου για το MIUI. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από BadBoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, BadBoy είπε Λοιπόν σε ένα παλαιότερο Motorola που είχα το είχα κάνει αυτό με τον αντάπτορα και δούλευε κανονικά, αλλά απ' όσο ξέρω τα νέα κινητά είναι πιο συμπυκνωμένα και ακόμη και η λεπτή αυτή ταινία δε χωράει να περάσει. Επιπλέον να ξέρεις ότι δε θα κάθεται καλά γιατί θα έχει ένα φούσκωμα στην πλάτη με αυτό τον τρόπο. Κάτι πιο λειτουργικό, αλλά και πιο δύσκολο στην κατασκευή, που επίσης έκανα με επιτυχία στο ίδιο κινητό σε ύστερο στάδιο είναι το πολύ προσεκτικό ξεκόλλημα του τσιπ της SIM και κόλλημα επάνω στην SD. Θέλει πολύ προσοχή γιατί είναι εύκολο να καταστραφεί στην αποκόλληση από το πλαστικό και επίσης επιβεβαίωση για το κόλλημα με τη σωστή φορά πάνω στην κάρτα, γιατί ανάποδα δε θα διαβάζεται. Με αυτό τον τρόπο είχα 2 SIM και SD σε κινητό με hybrid tray που κανονικά δεν το υποστήριζε. Κάποιες εταιρίες βέβαια όπως η Samsung το κλειδώνουν και μέσω λογισμικού, ακόμη και αν καταφέρεις να τα χωρέσεις. Προσωπικά μόνο σε Motorola το έκανα και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δουλεύει. Δε γνωρίζω καθόλου για το MIUI. Νομιζα οτι ειναι εξωτερικη η ταινια. Απο μεσα περναει; το εχω δει σε βιντεο. Ξεκολανε την sim με αναπτηρα και την κολλανε πανω στην sd. Δυσκολο φαινεται γιατι δεν ξερω αν θα την ξεκολλησω με επιτυχια. Αν τηχων μπω στην διαδικασια, θα προσεξω την φορα…. σε ποια απο τις 2 μεθοδους λες να παω; Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Vault13 είπε Νομιζα οτι ειναι εξωτερικη η ταινια. Απο μεσα περναει; το εχω δει σε βιντεο. Ξεκολανε την sim με αναπτηρα και την κολλανε πανω στην sd. Δυσκολο φαινεται γιατι δεν ξερω αν θα την ξεκολλησω με επιτυχια. Αν τηχων μπω στην διαδικασια, θα προσεξω την φορα…. σε ποια απο τις 2 μεθοδους λες να παω; Το ένα κομμάτι του αντάπτορα τοποθετείται εσωτερικά και βγαίνει έξω από το ίδιο σημείο με το πορτάκι. Ο αναγνώστης είναι έξω από το κινητό. Πλέον πολλά κινητά δεν έχουν ούτε αυτό το μισό χιλιοστό κενό για να περάσει η ταινία ανάμεσα στο tray και το κινητό. Οπότε είτε ξύνεις λίγο το tray για να κάνεις χώρο ή κάνεις την πατέντα εσωτερικά. Προσωπικά εάν το ξαναέκανα (δεν έχω πλέον 2 SIM), θα ξεκολλούσα πάλι το τσιπάκι. Είναι μεν πιο δύσκολο, αλλά μετά δε φαίνεται τίποτα, ούτε μπαλατζάρει το κινητό όταν το ακουμπάς κάτω. Εντέλει όλα είναι θέμα του πόσο πιάνουν τα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, BadBoy είπε για να κάνεις χώρο ή κάνεις την πατέντα εσωτερικά. Αυτη την πατεντα δεν καταλαβα. Το αλλο με το ξυσιμο του tray το καταλαβα. πως καταφερες να ξεκολλησεις το πλαστικο απο την sim? Με ζωντανη την sim φυσικα. Ενας εβαλε αναπτηρα και μου φανηκε τρελο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Αυτη την πατεντα δεν καταλαβα. Το αλλο με το ξυσιμο του tray το καταλαβα. πως καταφερες να ξεκολλησεις το πλαστικο απο την sim? Με ζωντανη την sim φυσικα. Ενας εβαλε αναπτηρα και μου φανηκε τρελο. Ναι, έτσι γίνεται, με έναν αναπτήρα από απόσταση ζεσταίνεις το πλαστικό από το κάτω μέρος για να μαλακώσει η κόλλα. Ρίξε και λίγο καθαρό οινόπνευμα επάνω και σιγά σιγά τράβηξε το τσιπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, BadBoy είπε Ναι, έτσι γίνεται, με έναν αναπτήρα από απόσταση ζεσταίνεις το πλαστικό από το κάτω μέρος για να μαλακώσει η κόλλα. Ρίξε και λίγο καθαρό οινόπνευμα επάνω και σιγά σιγά τράβηξε το τσιπάκι. Θα βαλω οινοπνευμα απο ποια μερια και γιατι; Μετα τον αναπτηρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση BadBoy Δημοσ. 23 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Vault13 είπε Θα βαλω οινοπνευμα απο ποια μερια και γιατι; Μετα τον αναπτηρα; Το ζεσταίνεις από την πλευρά του πλαστικού, όχι του τσιπ. Από απόσταση, γιατί θέλεις να ζεσταθεί, όχι να λιώσει τελείως. Αρχίζεις σιγά σιγά να το ξεκολλάς με το χέρι και ρίχνεις οινόπνευμα ανάμεσα στο τσιπ και το πλαστικό με μια μπατονέτα για να βοηθήσεις κι άλλο το ξεκόλλημα. Εάν ζορίζεσαι ή θέλει δύναμη πολλή για να ξεκολλήσει, τότε θέλει κι άλλο ζέσταμα. Το ξεκολλάς αργά και σταθερά, δε θέλεις να διπλώσει ή να κοπεί το τσιπάκι. Αν αργήσεις και κρυώσει, τότε ξαναζεσταίνεις όσες φορές χρειαστεί. Καλύτερα να το κάνεις πολλές φορές, παρά να βιαστείς. Τσιμπιδάκι βοηθάει επίσης, αλλά προσοχή να μην ξύσεις την επιφάνεια του τσιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 ώρες πριν, BadBoy είπε Το ζεσταίνεις από την πλευρά του πλαστικού, όχι του τσιπ. Από απόσταση, γιατί θέλεις να ζεσταθεί, όχι να λιώσει τελείως. Αρχίζεις σιγά σιγά να το ξεκολλάς με το χέρι και ρίχνεις οινόπνευμα ανάμεσα στο τσιπ και το πλαστικό με μια μπατονέτα για να βοηθήσεις κι άλλο το ξεκόλλημα. Εάν ζορίζεσαι ή θέλει δύναμη πολλή για να ξεκολλήσει, τότε θέλει κι άλλο ζέσταμα. Το ξεκολλάς αργά και σταθερά, δε θέλεις να διπλώσει ή να κοπεί το τσιπάκι. Αν αργήσεις και κρυώσει, τότε ξαναζεσταίνεις όσες φορές χρειαστεί. Καλύτερα να το κάνεις πολλές φορές, παρά να βιαστείς. Τσιμπιδάκι βοηθάει επίσης, αλλά προσοχή να μην ξύσεις την επιφάνεια του τσιπ. Και μετα το κολλας πανω στην sd, και αντιγραφεις απο φωτο την σωστη φορα ; Φοβαμαι μην κανω λαθος και κολλησω αναποδα την sim. ποια κολλα βαζεις; uhu στιγμης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ναι, απλή κόλλα στιγμής, ελάχιστη ποσότητα γιατί δε θες να το κάνεις παχύ. Δες σε ποιο σημείο μπαίνει η SIM ακριβώς, για να την κολλήσεις στο κατάλληλο σημείο της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα