lek88 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Προσέχουμε από που παραγγέλνουμε πες στην μητέρα σου... Τουλάχιστον δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό οπότε οκ... Μικρό το κακό αφού δεν την πάτησε σε κάτι άλλο με περισσότερα χρήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, lek88 said: Προσέχουμε από που παραγγέλνουμε πες στην μητέρα σου... Τουλάχιστον δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό οπότε οκ... Μικρό το κακό αφού δεν την πάτησε σε κάτι άλλο με περισσότερα χρήματα. ποσοι την εχουν πατησει και με τριψηφια νουμερα απο μαιμουδοsites nike,asics,reebok,northface κτλ Επεξ/σία 22 Αυγούστου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Μόλις τώρα, poulinos είπε ποσοι την εχουν πατησει κσι με τριψηφια νουμερα απο μαιμουδοsites nike,asics,reebok,northface κτλ Γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 22/08/2024 at 02:18, lek88 said: Γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή δυστυχως δεν θα σταματησει ποτε ο κοσμος να Την παταει.εδω βλεπεις διαφημισεις σε facebook απο scam sites Επεξ/σία 26 Αυγούστου από poulinos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, poulinos said: δυστυχως δεν θα σταματησει ποτε ο κοσμος να υην παταει.εδω βλεπεις διαφημισεις σε facebook απο scam sites Εδώ κάνεις report ξεκάθαρα scam μέσα στο facebook που χρησιμοποιούν ονόματα γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, και η απάντηση του facebook 9 στις 10 φορές είναι ότι ελέγχθηκε αυτόματα και δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από nick_souvlaki 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 26 minutes ago, nick_souvlaki said: Εδώ κάνεις report ξεκάθαρα scam μέσα στο facebook που χρησιμοποιούν ονόματα γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, και η απάντηση του facebook 9 στις 10 φορές είναι ότι ελέγχθηκε αυτόματα και δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα. <ΟΟΤ> Είναι λεπτό το ζήτημα φαντάζομαι. Εφόσον η meta δεν πουλάει το προϊόν δεν την απασχολεί εάν είναι scum. Δεν μπαίνει μεσάζοντας κάπου, αν το προϊόν δεν είναι λειτουργικό δεν θα μιλήσεις με την Fb αλλά με το κατάστημα. Στην προκειμένη περίπτωση που προφανώς είναι scum δικαιολογείται φαντάζομαι ως λάθος αποστολή προϊόντος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 8 minutes ago, nick_souvlaki said: Εδώ κάνεις report ξεκάθαρα scam μέσα στο facebook που χρησιμοποιούν ονόματα γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, και η απάντηση του facebook 9 στις 10 φορές είναι ότι ελέγχθηκε αυτόματα και δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα. συμφωνω.εχω κανει ποσα report και ολα μια χαρα τα βρισκουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 16 ώρες πριν, poulinos είπε πως πληρωσες? Υπάρχουν αρκετά παρόμοια σαιτ που φαίνονται με εδρα Βουλγαρία και πουλάνε μόνο με αντικαταβολή μάλλον να αποφεύγουν την αμφισβήτηση με κάρτα.Μάλλον στοχεύουν σε ηλικιωμενους που το θεωρούν πιο εύκολο.Παλαιότερα είχα παραγγείλει (ηλικιωμένος γαρ)😁 κάποιο εργαλείο αλλά μου παραδόθηκε ότι ακριβώς είχα παραγγείλει.Καποιοι το κάνουν για να αποφεύγουν και φορολογηση γιατί δεν μου είχαν κόψει και εγγυρη απόδειξη.Ναι εχουν ρίσκο αλλά θελουν προσοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 52 minutes ago, nick_souvlaki said: Εδώ κάνεις report ξεκάθαρα scam μέσα στο facebook που χρησιμοποιούν ονόματα γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, και η απάντηση του facebook 9 στις 10 φορές είναι ότι ελέγχθηκε αυτόματα και δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα. 22 minutes ago, Stratosnis said: <ΟΟΤ> Είναι λεπτό το ζήτημα φαντάζομαι. Εφόσον η meta δεν πουλάει το προϊόν δεν την απασχολεί εάν είναι scum. Δεν μπαίνει μεσάζοντας κάπου, αν το προϊόν δεν είναι λειτουργικό δεν θα μιλήσεις με την Fb αλλά με το κατάστημα. Στην προκειμένη περίπτωση που προφανώς είναι scum δικαιολογείται φαντάζομαι ως λάθος αποστολή προϊόντος. Όχι, απλά η πλατφόρμα είναι άθλια. Τα scam απαγορεύονται στη Meta, αλλά δε τ' αναγνωρίζει ούτε με σφαίρες. Κι από την άλλη, μαρκάρει πανεύκολα ως... hate speech το «απίστευτη λήψη!» σε φωτογραφία χελώνας σε φυσιολατρικό group. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Stratosnis είπε <ΟΟΤ> Είναι λεπτό το ζήτημα φαντάζομαι. Εφόσον η meta δεν πουλάει το προϊόν δεν την απασχολεί εάν είναι scum. Δεν μπαίνει μεσάζοντας κάπου, αν το προϊόν δεν είναι λειτουργικό δεν θα μιλήσεις με την Fb αλλά με το κατάστημα. Στην προκειμένη περίπτωση που προφανώς είναι scum δικαιολογείται φαντάζομαι ως λάθος αποστολή προϊόντος. scam δεν μιλάμε καν για προιόν αλλά για απάτη.Απο deep fake Ελον Μασκ να προωθεί μπιτκόιν μέχρι την Μενεγάκη να πουλάει μετοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 9 minutes ago, Ukforthemoment said: scam δεν μιλάμε καν για προιόν αλλά για απάτη.Απο deep fake Ελον Μασκ να προωθεί μπιτκόιν μέχρι την Μενεγάκη να πουλάει μετοχές. Δεν έχω πετύχει κάτι τόσο ξεκάθαρο χωρίς προϊόν. Αλλά για να το λες σίγουρα θα υπάρχει. Spoiler Tnx για το scam 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Μα καλά ρε παιδί μου, τέτοια σκουπιδογυαλιά βρίσκεις κι εδώ, ακόμη και στα παζάρια με ακόμη λιγότερα. Από κει σας έκοψε να τ' αγοράσετε; Εγώ πήρα από εδώ δυο για backup, ένα στο γραφείο, κι ένα στην πίσω τσέπη του ποδηλατικού ζέρσευ (μη τύχει και χάσω σε καμιά διαδρομή τα πανάκριβα). Τεσπά, πάλι καλά που πετάξατε μόνο €29 από το παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μα καλά ρε παιδί μου, τέτοια σκουπιδογυαλιά βρίσκεις κι εδώ, ακόμη και στα παζάρια με ακόμη λιγότερα. Η "μαγεία" είναι στο "αυτορυθμιζόμενα". 🤓 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου εγώ ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Που τα βρίσκετε αυτά τα sites. Και το ρωτάω σοβαρά. Σχεδόν οτιδήποτε θέλω να αγοράσω το ψάχνω στο ιντερνετ, είτε για να πάρω πληροφορίες είτε για να βρω καλή τιμή. Ε δε θυμάμαι ποτέ να έχω πέσει επάνω σε τέτοιο site-απάτη. Εσείς πως τα καταφέρνετε; Ψάχνετε να βρείτε κάτι και σας εμφανίζεται στην αναζήτηση του google; Ή σας τα βγάζουν τα διάφορα social. Εδώ να πω ότι δε χρησιμοποιώ fb/insta..... Βέβαια σε κάποια sites που μπαίνω εμφανίζονται κάποιες αναρτήσεις-διαφημίσεις του στυλ. "Χιλιάδες απούλητες τρομπέτες στην περιοχή σας με μόνο 1€" . Εννοείται ότι ούτε για πλάκα δε κάνω κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου On 22/08/2024 at 10:50, papoys1 said: Υπάρχουν αρκετά παρόμοια σαιτ που φαίνονται με εδρα Βουλγαρία και πουλάνε μόνο με αντικαταβολή μάλλον να αποφεύγουν την αμφισβήτηση με κάρτα.Μάλλον στοχεύουν σε ηλικιωμενους που το θεωρούν πιο εύκολο.Παλαιότερα είχα παραγγείλει (ηλικιωμένος γαρ)😁 κάποιο εργαλείο αλλά μου παραδόθηκε ότι ακριβώς είχα παραγγείλει.Καποιοι το κάνουν για να αποφεύγουν και φορολογηση γιατί δεν μου είχαν κόψει και εγγυρη απόδειξη.Ναι εχουν ρίσκο αλλά θελουν προσοχή απο την αλλη οπως εγραψαν για εκδικηση ριχνεις 10 random παραγγελιες και ας κανουν βολτα αφου ζητανε αντικαταβολη. και σιγουρα με αυτον τον τροπο οπως ειπες γλυτωνουν αμφισβητησεις και οχι οτι θα τις πληρωσουν αυτοι αλλα καποια στιγμη θα τους παρουν χαμπαρι. καταστηματα της μιας ημερας.τοσο απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα