Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια 

εκανε η μανα μου μια παραγγελια απο ενα σιτε χωρις να με ρωτησει,συγκεκριμενα ηταν αυτα τα  γυαλια

ενω στην περιγραφη εγραφε αλλα τελικα μας ηρθε με διαφορετικους βαθμους μυωπιας ( ξερω το σιτε φαινεται απατεωνες) αλλα ενταξει οι μεγαλοι δεν γνωριζουν και τοσα πολλα

, το ερωτημα ειναι οτι ουτε στο εμαιλ απαντανε ουτε στο τηλ ( δεν μου εδωσαν τιποτα ουτε αναφερεται στο σιτε) το ειδα απο την ετικετα της κουριερ 

τι μπορω να κανω ?

εκανα ηδη μια καταγγελια στην  ευρωπαικη προστασια του πολιτη ( βουλγαρια) μιας και απο εκει φαινεται οτι ηρθε το δεμα 

αλλα δεν εχω καμια απαντησει.. τι αλλο μπορω να κανω ρε παιδια ? 

απο την μια φταει η μανα μου αλλα απο την αλλη στεναχωριεται που την πατησε ετσι.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Anageo1995 είπε

καλησπερα παιδια 

εκανε η μανα μου μια παραγγελια απο ενα σιτε χωρις να με ρωτησει,συγκεκριμενα ηταν αυτα τα  γυαλια

ενω στην περιγραφη εγραφε αλλα τελικα μας ηρθε με διαφορετικους βαθμους μυωπιας ( ξερω το σιτε φαινεται απατεωνες) αλλα ενταξει οι μεγαλοι δεν γνωριζουν και τοσα πολλα

, το ερωτημα ειναι οτι ουτε στο εμαιλ απαντανε ουτε στο τηλ ( δεν μου εδωσαν τιποτα ουτε αναφερεται στο σιτε) το ειδα απο την ετικετα της κουριερ 

τι μπορω να κανω ?

εκανα ηδη μια καταγγελια στην  ευρωπαικη προστασια του πολιτη ( βουλγαρια) μιας και απο εκει φαινεται οτι ηρθε το δεμα 

αλλα δεν εχω καμια απαντησει.. τι αλλο μπορω να κανω ρε παιδια ? 

απο την μια φταει η μανα μου αλλα απο την αλλη στεναχωριεται που την πατησε ετσι.

29€ μάθημα.Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσει .

• Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

29€ μάθημα.Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσει .

αυτο ακριβως της ειπα και εγω... αλλα ελεγα μηπως υπαρχει καμια λυση.. 

σε ευχαριστω οπως και να εχει για την απαντηση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Anageo1995 said:

αυτο ακριβως της ειπα και εγω... αλλα ελεγα μηπως υπαρχει καμια λυση.. 

σε ευχαριστω οπως και να εχει για την απαντηση

ας ξεχασει τα 29 ευρω.μπορει να κανει αμφισβητηση συναλλαγης αλλα αν και ποτε κτλ θα παρει λεφτα. οπως ειπαν και δεν το λεω με κακια ευτυχως το μαθημα ηταν μονο 29 ευρω.αλλοι το εχουν οληρωσει τριψηφιο plus. βλεπεις αν θα γινει τπτ με την καταγγελια

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, poulinos είπε

πως πληρωσες?

προφανως με μετρητα,αντικαταβολη.Ας τα ξεχασει ο φιλος μας και αλλη φορα να προσεχουμε απο που παραγγελνουμε

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

προφανως με μετρητα,αντικαταβολη.Ας τα ξεχασει ο φιλος μας και αλλη φορα να προσεχουμε απο που παραγγελνουμε

και το θεμα ποιο ειναι οτι επειδη εχουν παραγγειλει απο temu και απο αλλα μαγαζια , οτι θα γνωριζαν πανω κατω τι παιζει, αλλα πιαστηκαν στη φακα...

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/08/2024 at 19:39, KeyboardWarr1or said:

και το θεμα ποιο ειναι οτι επειδη εχουν παραγγειλει απο temu και απο αλλα μαγαζια , οτι θα γνωριζαν πανω κατω τι παιζει, αλλα πιαστηκαν στη φακα...

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις 

ευτυχως μικρο ποσο.φανταχτερα sites = fake.και καλα τρεχα να προλαβεις την προσφορα

On 21/08/2024 at 19:05, jimmy1966 said:

απο την μια η αντικαταβολη εχει το καλο οτι παραλαμβανεις και πληρωνεις απο την αλλη αμφισβητηση δεν μπορει να γινει

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αφού λένε ότι είναι αυτορυθμιζομενα πως ήρθαν με λάθος βαθμούς; 

Προφανως είναι απάτη και έχω ρωτήσει και  οφθαλμίατρο 

Αφού είναι αντικαταβολή παρήγγειλε εσύ ή κάποιοι φίλοι σου χωρίς ποτέ να παραλάβουν. Απλά για να βγάλεις το άχτι σου. 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και... πως αυτορθυμίζονται δηλαδή; Από το fb βρήκε την αγγελία;

Καλά είναι να κάνεις μερικά μαθήματα πως να αναγνωρίζει τα fake sites. Π.Χ. στο συγκεκριμένο, τέρμα κάτω που έπρεπε να έχει λινκ για επικοινωνία, δεν υπάρχει (λινκ). Τα αστέρια για τις κριτικές είναι απλή εικόνα και όχι λινκ που να σε πηγαίνει να διαβάσεις κριτικές. Επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα στη σελίδα (διαθεσιμότητα και παραγγελία). Επίσης, δεν έχει επιλογή για πληρωμή με κάρτα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
2 hours ago, Γιάννης Platano said:

Αφού λένε ότι είναι αυτορυθμιζομενα πως ήρθαν με λάθος βαθμούς; 

Προφανως είναι απάτη και έχω ρωτήσει και  οφθαλμίατρο 

Αφού είναι αντικαταβολή παρήγγειλε εσύ ή κάποιοι φίλοι σου χωρίς ποτέ να παραλάβουν. Απλά για να βγάλεις το άχτι σου. 

Μα στο τέλος τα έχει με το καρτελάκι της διαβάθμισης,  αυτά στο αλιεξπρες τα βρίσκεις με 2 δολάρια, τα είχα πάρει απο εκεί για να έχω μερικά ζευγάρια πεταγμένα δεξιά και αριστερά σε περίπτωση ανάγκης

Screenshot_2.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sdikr είπε

αυτά στο αλιεξπρες τα βρίσκεις με 2 δολάρια, τα είχα πάρει απο εκεί για να έχω μερικά ζευγάρια πεταγμένα δεξιά και αριστερά σε περίπτωση ανάγκης

Κι εγώ έχω πάρει 4 και τα έχω σκορπισμένα σε αμάξι, σπίτι, γραφείο. :D

• Like 3
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...