liopyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Υπάρχει καινούριο το mk8 TGI αλλά βγαίνει εκτός budget, έχει 9 λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης και νομίζω είναι μόνο με DSG. Εναλλακτικά, νομίζω βγαίνει το Polo με TGI κινητήρα, πιο κοντά στα λεφτά σου, αλλά πάλι με 9 λίτρα βενζίνη και 1000 κυβικά 90hp. To mk7 συνδυάζει όλα τα καλά (μηχανικό κιβώτιο, μεγάλο ντεπόζιτο βενζίνης, επιδόσεις), μπορείς να βρεις κάποιο 6ετίας με πολύ λίγα χλμ., και να σου μείνουν στην άκρη 4-5 χιλιάρικα να φτιάξεις ό,τι μπορεί να προκύψει (πιθανότατα τίποτα) ή να βάλεις κάτι after market (ηχοσύστημα - ζάντες), ή να κάνετε κάνα road trip την μισή Ευρώπη, κάτι που η σύντροφός σου θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το ίδιο το αυτοκίνητο. 😜
MikhailBakurin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, liopyr said: Υπάρχει καινούριο το mk8 TGI αλλά βγαίνει εκτός budget, έχει 9 λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης και νομίζω είναι μόνο με DSG. Εναλλακτικά, νομίζω βγαίνει το Polo με TGI κινητήρα, πιο κοντά στα λεφτά σου, αλλά πάλι με 9 λίτρα βενζίνη και 1000 κυβικά 90hp. To mk7 συνδυάζει όλα τα καλά (μηχανικό κιβώτιο, μεγάλο ντεπόζιτο βενζίνης, επιδόσεις), μπορείς να βρεις κάποιο 6ετίας με πολύ λίγα χλμ., και να σου μείνουν στην άκρη 4-5 χιλιάρικα να φτιάξεις ό,τι μπορεί να προκύψει (πιθανότατα τίποτα) ή να βάλεις κάτι after market (ηχοσύστημα - ζάντες), ή να κάνετε κάνα road trip την μισή Ευρώπη, κάτι που η σύντροφός σου θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το ίδιο το αυτοκίνητο. 😜 Στον διαμορφωτή της ΦΒ βλέπω μόνο βενζίνη - πετρέλαιο - υβριδικούς - ηλεκτρικούς κινητήρες πάντως. Θεωρώ δεν βγαίνουν πλέον αυτά που λες.
liopyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στο site της karenta τουλάχιστον το Polo το διαφημίζει με TGI κινητήρα, δεν ξέρω αν δεν υπάρχει παραγωγή πλέον.
terry308 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Τα Vag cng έπαψαν να βγαίνουν παραγωγή Ότι υπάρχει σε στοκ και σε μεταχειρισμένα 2
Chocolatisv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Έχει κανείς εμπειρία από το mg3 σε ταξίδι που λογικά δουλεύει πολύ το θερμικό μοτέρ? Σε ταχύτητες 100 - 120 + Κάνει θόρυβο? Τι καίει? Εγώ το οδήγησα σε ταχύτητες μέχρι 80, όλο ηλεκτρικά, απλά φοβερό... Αλλά δεν πήρα γνώμη για τα παραπάνω
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 7/9/2024 στις 9:51 ΠΜ, Chocolatisv είπε Έχει κανείς εμπειρία από το mg3 σε ταξίδι που λογικά δουλεύει πολύ το θερμικό μοτέρ? Σε ταχύτητες 100 - 120 + Κάνει θόρυβο? Τι καίει? Εγώ το οδήγησα σε ταχύτητες μέχρι 80, όλο ηλεκτρικά, απλά φοβερό... Αλλά δεν πήρα γνώμη για τα παραπάνω Το εχω 1 μηνα περίπου. Στα 100 χαω ο θερμικός δουλεύει περιπου στις 2200 με 2300 στροφες . Αν γεμισει την μπαταρία του τοτε σβήνει τελείως και παει με την μπαταρία στα ιδια χαω ( για κανα 3 λεπτό βέβαια) Αθόρυβο πλήρως προς στιγμήν.
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Το εχω 1 μηνα περίπου. Στα 100 χαω ο θερμικός δουλεύει περιπου στις 2200 με 2300 στροφες . Αν γεμισει την μπαταρία του τοτε σβήνει τελείως και παει με την μπαταρία στα ιδια χαω ( για κανα 3 λεπτό βέβαια) Αθόρυβο πλήρως προς στιγμήν. Ισχυει οτι εχει 3 ταχυτητες το κιβωτιο?
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ισχυει οτι εχει 3 ταχυτητες το κιβωτιο? ισχυει αλλα δεν το καταλαβαινεις αν δεν εισαι ατσουμπαλος στα γκάζια . μονο αν θες να κανεις μεγαλη επιταχυνση τυπου προσπεραση θα νιωσεις οτι κατι μεταβάλλεται . απο θεμα καταναλωσεων εντος πόλης παντως με παρα πολυ σταματα ξεκινα ( και οχι μια σταθερη αργη ροή ) δεν τα παει παρα πολυ καλα ... toyota δεν ειναι !!! και μαλλον δεν θα γινει . παιζει πανω απο τα 5lt/100 km (5,3 εχω τωρα στα 500 χλμ ) ισως μελλοντικα με καμια αναβαθμιση να αλλαξουν αυτα τα στοιχεια . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από NeCrOmAnCeR19
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε απο θεμα καταναλωσεων εντος πόλης παντως με παρα πολυ σταματα ξεκινα ( και οχι μια σταθερη αργη ροή ) δεν τα παει παρα πολυ καλα ... toyota δεν ειναι !!! και μαλλον δεν θα γινει . παιζει πανω απο τα 5lt/100 km (5,3 εχω τωρα στα 500 χλμ ) Καλο ειναι και παλι βεβαια. Οσοι λεγαν οτι θα ηταν αντιστοιχο με Τoyota δεν ειχαν ιδεα ή απλα ηλπιζαν για να μπορουν να αγορασουν οικονομικο αμαξι πολης. Πως γινεται μια εταιρια να πιασει μια τεχνολογια που αναπτυσεται 30 χρονια+ τοσο γρηγορα?
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλο ειναι και παλι βεβαια. Οσοι λεγαν οτι θα ηταν αντιστοιχο με Τoyota δεν ειχαν ιδεα ή απλα ηλπιζαν για να μπορουν να αγορασουν οικονομικο αμαξι πολης. Πως γινεται μια εταιρια να πιασει μια τεχνολογια που αναπτυσεται 30 χρονια+ τοσο γρηγορα? δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πιασει καποιος την τεχνολογια των υβριδικών της toyota !!!!
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλο ειναι και παλι βεβαια. Οσοι λεγαν οτι θα ηταν αντιστοιχο με Τoyota δεν ειχαν ιδεα ή απλα ηλπιζαν για να μπορουν να αγορασουν οικονομικο αμαξι πολης. Πως γινεται μια εταιρια να πιασει μια τεχνολογια που αναπτυσεται 30 χρονια+ τοσο γρηγορα? Εχουν ιδιο μεγεθος και βαρος?
Vasilisxd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said: δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πιασει καποιος την τεχνολογια των υβριδικών της toyota !!!! H Toyota λέγεται ότι θα πάρει κινητήρες από BYD για τα επόμενα plug-in hybrid της. 2026 Toyota Corolla to feature BYD Hybrid Tech (thesun.my) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Vasilisxd
aionnou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πιασει καποιος την τεχνολογια των υβριδικών της toyota !!!! Εάν οδηγήσεις το SDV6 μου θα καταλάβεις πως πρέπει να είναι τα υβριδικά. Μέρα με τη νύχτα με το 2019 υβριδικό yaris της συζύγου μου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχουν ιδιο μεγεθος και βαρος? Δεν ειναι και τοσο μακρυα για να εχει 1-1,5 L παραπανω καταναλωση/100 στην πολη.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aionnou είπε Εάν οδηγήσεις το SDV6 μου θα καταλάβεις πως πρέπει να είναι τα υβριδικά. Μέρα με τη νύχτα με το 2019 υβριδικό yaris της συζύγου μου. συγνώμη αλλά σε αυτά τα χρήματα ενός sdv6 μτχ θα έπαιρνα XC60 T8 PHEV ... σε καινούριο θα έπαιρνα XC90 PHEV ... καλυτέρα να μιλήσουμε σε ρεαλιστικά νούμερα σχετικά προσιτά για μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων .. 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εχουν ιδιο μεγεθος και βαρος? λιγο μεγαλυτερο και βαρύτερο απο ενα yaris hybrid ( οχι το cross) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από NeCrOmAnCeR19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα