Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Η BYD πουλάει 4πλάσια αμάξια από την Toyota στην Κίνα Που το βρισκουμε αυτο? Επισης μιλας για κινεζικη εταιρια που πουλαει στην Κινα και απο τι καταλαβαινω εχει τρελο μεριδιο οποτε αυτο που αναφερεις δεν ειναι και κατι τρομερο. Πουλαει φανταζομαι πολυ παραπανω και απο Γαλλους, Γερμανους κτλπ. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Αλεξανδρος A.92
Vasilisxd Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 20 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Που το βρισκουμε αυτο? Επισης μιλας για κινεζικη εταιρια που πουλαει στην Κινα και απο τι καταλαβαινω εχει τρελο μεριδιο οποτε αυτο που αναφερεις δεν ειναι και κατι τρομερο. Πουλαει φανταζομαι πολυ παραπανω και απο Γαλλους, Γερμανους κτλπ. Μπορείς να δεις εδώ για πωλήσεις. Πιστεύω η BYD θα είναι κυρίαρχη μάρκα τα επόμενα χρόνια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Πιστεύω η BYD θα είναι κυρίαρχη μάρκα τα επόμενα χρόνια. Εχει μπει πολυ δυναμικα πραγματι. Μακαρι να βλεπουν και αλλες μαρκες και να παιρνουν παραδειγμα.
MikhailBakurin Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έκλεισα τεστόνι και για suzuki sx4. Θα πάω με την κοπέλα, που τα ψιλοσνομπάρει, να δούμε τι άποψη θα σχηματίσει. Θα ήθελα να δω και τα ιγκνις - βιτάρα από περιέργεια, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα, οπότε έκλεισα να οδηγήσω το μοντέλο που μάλλον θα μου κάνει περισσότερο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από MikhailBakurin 1
Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 hours ago, Vasilisxd said: Μπορείς να δεις εδώ για πωλήσεις. Πιστεύω η BYD θα είναι κυρίαρχη μάρκα τα επόμενα χρόνια. Βάση λογικής θα είναι καθος η κυβέρνησή της κινας ρίχνει άπειρα χρήματα σε αυτη για να ειναι και προσιτή σε σχεση με τους υπολοίπους και ποιο ποιοτική στα ιδια (και λιγο παραπάνω λεφτα) και να εχει καλη παραγωγή αλλα...... ολο αυτο ενα κακο εχει σκοτώνει οτιδήποτε ευρωπαϊκό.... οχι απλα τα σκοτωνει τα παταει στο λαιμο....... με οτι αυτο συνεπάγεται και για μας σαν πολιτες (στην αρχη θα χαρουμε καθος παιρνουμε οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα μετα θα κλαιμε καθος τοπικά θα κλείσουν και σαν συνέπεια θα σπάσει η αλυσίδα του χρήματος η οποια ειναι τεραστια)
Vasilisxd Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 13 hours ago, MikhailBakurin said: Έκλεισα τεστόνι και για suzuki sx4. Suzuki ακούω, όμιλος Σφακιανάκη ! Μπες και σε ένα Atto, έτσι για τον χαβαλέ ! 2
MikhailBakurin Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 hours ago, Vasilisxd said: Suzuki ακούω, όμιλος Σφακιανάκη ! Μπες και σε ένα Atto, έτσι για τον χαβαλέ ! Θεσσαλονίκη θα πάω για τη σούζυ.
@pnea1973 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Θεσσαλονίκη θα πάω για τη σούζυ. Πρέπει να έχει byd και εκεί...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εχει μπει πολυ δυναμικα πραγματι. Μακαρι να βλεπουν και αλλες μαρκες και να παιρνουν παραδειγμα. Η έκρηξη των κινεζικών αυτοκινήτων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τεράστια κρατική βοήθεια που λαμβάνουν. Οι κινέζικες εταιρίες την τελευταία δεκαετία έχουν όλο και μεγαλύτερο εναγκαλισμό με την κυβέρνηση ώστε να προωθούν τη γεωπολιτική ατζέντα του κόμματος, είτε αυτό έχει να κάνει με τεράστιες υποδομές στο εξωτερικό (το γνωστό Belt & Road Initiative που φόρτωσε χρέη σε αναπτυσσόμενες χώρες για λιμάνια, δρόμους, αεροδρόμια κλπ), είτε με εγκαταστάσεις δικτύων (Huawei) είτε με οχήματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο οι δυτικές αυτοκινητοβιομηχανίες να είναι ανταγωνιστικές ως προς τις κινέζικες όταν ο Ευρωπαίος ή ο Αμερικάνος ή ο Ιάπωνας παίρνει π.χ. χάλυβα σε τιμή αγοράς ενώ ο Κινέζος τον αγοράζει σε τιμή χώμα γιατί το υπόλοιπο το σπονσοράρει η κυβέρνηση ή καλύπτει τη χασούρα μιας κρατικής εταιρίας. Τέλος το off topic απλά με αφορμή την BYD Επεξ/σία 28 Αυγούστου από ProponitisTouKanape 2
salss Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου @MikhailBakurin εννοείται πας για καινούριο σωστα;;; με το καλό! και μακριά απο μεταχειρισμένο δεκαετίας που το χε ασυντηριτο κανενα παραιτημένο μπαρμπαδι στην βαλκανελληνομπανανια θα σου πω!!!🙄
MikhailBakurin Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 36 minutes ago, salss said: @MikhailBakurin εννοείται πας για καινούριο σωστα;;; με το καλό! και μακριά απο μεταχειρισμένο δεκαετίας που το χε ασυντηριτο κανενα παραιτημένο μπαρμπαδι στην βαλκανελληνομπανανια θα σου πω!!!🙄 Συμφωνώ. Γι' αυτό και τα μεταχειρισμένα που αναζητώ είναι το πολύ 5 ετών, ώστε να γνωρίζω ότι για τα επόμενα 5-7 έτη θα έχω ξενοιάσει.
nk9 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Στις 27/8/2024 στις 4:33 ΜΜ, MikhailBakurin είπε Έκλεισα τεστόνι και για suzuki sx4. Θα πάω με την κοπέλα, που τα ψιλοσνομπάρει, να δούμε τι άποψη θα σχηματίσει. Θα ήθελα να δω και τα ιγκνις - βιτάρα από περιέργεια, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα, οπότε έκλεισα να οδηγήσω το μοντέλο που μάλλον θα μου κάνει περισσότερο. Suzuki S Cross; Εσύ δεν έλεγες στα αρχικο post ότι δεν ψάχνεις οικογενειακό;;; Φιλικα το λεω!!!
MikhailBakurin Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 hour ago, nk9 said: Suzuki S Cross; Εσύ δεν έλεγες στα αρχικο post ότι δεν ψάχνεις οικογενειακό;;; Φιλικα το λεω!!! Moυ φαίνεται σα να έχει και ένα σπορ στυλάκι το s-cross. Τύπου ''μπορεί να μην έχω παιδιά να βάλω μέσα, αλλά έχω όρεξη να ανέβω κάνα βουνό και κάνα λαγκάδι''. Θέλω να δω και πώς θα μου κάτσει, γιατί μία χρήση του αυτοκινήτου κάποιες φορές το χρόνο (10-15 μέρες) θα είναι και το mild offroad. Στρωτοί χωματόδρομοι αγροτικού χαρακτήρα, ενίοτε και με καμιά λακούβα. Το mg3+ και άλλα χαμηλά οχήματα, εκεί θα τα βρουν σκούρα. Θα περιμένω και το MG ZS hybrid που μάλλον είναι το ace of spades όλων των πραγμάτων που ψάχνω (και γενικά τσιτ όχημα για Ελλάδα).
salss Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Συμφωνώ. Γι' αυτό και τα μεταχειρισμένα που αναζητώ είναι το πολύ 5 ετών, ώστε να γνωρίζω ότι για τα επόμενα 5-7 έτη θα έχω ξενοιάσει. ααα δε θέλω τέτοια! οι δουλειές πρέπει να γίνονται όμορφα και κιμπαρικα όχι σαν τους εδω ελληνούτσους αντιπαθώ σφοδρα τις εκπτώσεις. Σαν το καινούργιο τίποτα ασε που ειναι και ασφαλεστερο Επεξ/σία 30 Αυγούστου από salss
nk9 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε Moυ φαίνεται σα να έχει και ένα σπορ στυλάκι το s-cross. Τύπου ''μπορεί να μην έχω παιδιά να βάλω μέσα, αλλά έχω όρεξη να ανέβω κάνα βουνό και κάνα λαγκάδι''. Θέλω να δω και πώς θα μου κάτσει, γιατί μία χρήση του αυτοκινήτου κάποιες φορές το χρόνο (10-15 μέρες) θα είναι και το mild offroad. Στρωτοί χωματόδρομοι αγροτικού χαρακτήρα, ενίοτε και με καμιά λακούβα. Το mg3+ και άλλα χαμηλά οχήματα, εκεί θα τα βρουν σκούρα. Θα περιμένω και το MG ZS hybrid που μάλλον είναι το ace of spades όλων των πραγμάτων που ψάχνω (και γενικά τσιτ όχημα για Ελλάδα). Σπορ δεν είναι επ' ουδενί. Εκδρομικο είναι. Σε κατσικόδρομους πάει άνετα κι αν μιλάμε για το 4wd, πάει ακόμα παραπέρα (αλλάζοντας τα στανταρ ασφάλτινα λάστιχα). Ακόμα ικανότερο, όμως, εκτός δρόμου είναι το μικρότερο Vitara (νομίζω πως έχει 18 cm απόσταση από το έδαφος με την εργοστασιακή ανάρτηση). Αλλά για 15 μέρες τον χρόνο σε βατους χωματόδρομους δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν ψήνεσαι για suv. Αλλά ως αναγκη δεν υφίσταται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα