Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Ψαχνω να δω τι δικαιολογητικά χρειαζονται για να βγαλεις διπλωμα φορτωτη. Στο ΦΕΚ αναφερει πιστοποιητικό υγειας απο δημοσιο νοσοκομείο για την αρτιμελεια, οραση και ακοη. Επειδη μενω σε γ@ματο νομο το νοσοκομείο δεν εχει ωριλα, πηρε συνταξη και δεν υπαρχει καποιος αλλος γιατρος. Πηρα τηλεφωνο στην περιφερεα στο τμημα χορηγησης αδειων οδηγησης. Εκει μου ειπανε πως δεχονται βεβαιωσεις μονο απο ιδιωτες γιατρους, οχι απο δημοσια νοσοκομεια. Το φεκ λεει απο δημοσιο νοσοκομειο, η περιφερεια απο ιδιωτες. Εχει κανει καποιος την διαδικασια ξερει αν δεχονται απο ιδιωτες γιατρούς ή καθε περιφερεια είναι αρχοντας των νομων; Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα σας. Ψαχνω να δω τι δικαιολογητικά χρειαζονται για να βγαλεις διπλωμα φορτωτη. Στο ΦΕΚ αναφερει πιστοποιητικό υγειας απο δημοσιο νοσοκομείο για την αρτιμελεια, οραση και ακοη. Επειδη μενω σε γ@ματο νομο το νοσοκομείο δεν εχει ωριλα, πηρε συνταξη και δεν υπαρχει καποιος αλλος γιατρος. Πηρα τηλεφωνο στην περιφερεα στο τμημα χορηγησης αδειων οδηγησης. Εκει μου ειπανε πως δεχονται βεβαιωσεις μονο απο ιδιωτες γιατρους, οχι απο δημοσια νοσοκομεια. Το φεκ λεει απο δημοσιο νοσοκομειο, η περιφερεια απο ιδιωτες. Εχει κανει καποιος την διαδικασια ξερει αν δεχονται απο ιδιωτες γιατρούς ή καθε περιφερεια είναι αρχοντας των νομων; Aφού οι ίδιοι σου είπαν απο ιδιώτη ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Aφού οι ίδιοι σου είπαν απο ιδιώτη ........ Ναι αυτο με κανει εντυπωση. Στο ΦΕΚ αναφερει απο δημοσιο νοσοκομειο. Και εγω πηρα τηλεφωνο γιατι στο νοσοκομειο που εχει ο νομος, ωρηλα δεν εχει και λεω κατσε να ρωτησω αν μπορω να παω σε ιδιωτη. Ο υπαλληλος με το ειπε και με υφος στο τηλεφωνο. Μονο απο ιδιωτες δεχομαστε. Λεω τι φαση. Θα ξαναπαρω αυριο για επιβεβαιωση. Κολλησα στον ωρηλα, γιατι ο παθολογος ειναι ο τελευταίος που πρεπει να πει οτι ολα ειναι ενταξει. Δηλαδη πρεπει απο τι καταλαβα να παρω το χαρτι απο οφθαλμιατρο, ωρηλα, μετα με αυτα να παω παθολογο και με ολα μαζι περιφερεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Liverpool89 είπε Ναι αυτο με κανει εντυπωση. Στο ΦΕΚ αναφερει απο δημοσιο νοσοκομειο. Και εγω πηρα τηλεφωνο γιατι στο νοσοκομειο που εχει ο νομος, ωρηλα δεν εχει και λεω κατσε να ρωτησω αν μπορω να παω σε ιδιωτη. Ο υπαλληλος με το ειπε και με υφος στο τηλεφωνο. Μονο απο ιδιωτες δεχομαστε. Λεω τι φαση. Θα ξαναπαρω αυριο για επιβεβαιωση. Κολλησα στον ωρηλα, γιατι ο παθολογος ειναι ο τελευταίος που πρεπει να πει οτι ολα ειναι ενταξει. Δηλαδη πρεπει απο τι καταλαβα να παρω το χαρτι απο οφθαλμιατρο, ωρηλα, μετα με αυτα να παω παθολογο και με ολα μαζι περιφερεια. πηγαινε στην περιφέρεια και ζητα την λιστα με τα δικαιολογιτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Εχω κατεβασει το ΦΕΚ, που λεει τα δικαιολογητικά που θελει. Και η περιφερεια ειναι καμια 50χλμ μακριά. Για μια απλη ερωτηση. Να μου πεις ακυρο απο αυτους θα φας αν δεν πας αυτα που ζητανε αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εχω κατεβασει το ΦΕΚ, που λεει τα δικαιολογητικά που θελει. Και η περιφερεια ειναι καμια 50χλμ μακριά. Για μια απλη ερωτηση. Να μου πεις ακυρο απο αυτους θα φας αν δεν πας αυτα που ζητανε αυτοι. Αν πάρεις την λίστα απο αυτούς δεν θα έχουν δικαιολογία να μην δεχτούν τα δικαιολογητικά που ζητάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Πήγαινε σ'ένα ΚΕΠ. Κάνε αίτηση, πάρε και αριθμό πρωτοκόλλου και την απάντηση τους χρησιμοποίησέ τη. Να είναι κάτι επίσημο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα τους ξαναπαρω αυριο τηλεφωνο να ρωτησω. Να ξερω να κλεισω ραντεβου. Εμενα με εκαιγε μονο ο ωρηλας για το ακουωγραμμα, γιατι δεν εχει το νοσοκομείο. Αν ειναι και δεν υπαρχει θεμα με ιδιωτες θα παω να τα κανω απογευμα, ωστε να μην λειπω και απο την δουλεια. Απλα μου φαίνεται χαζο να λεει το ΦΕΚ δημοσιο νοσοκομειο και αυτοι μονο απο ιδιωτες. Γιατι τους εχω ικανους μετα να ισχυριστουν οτι οι γιατροι ηταν γνωστοι που εδιναν βεβαιωσεις ετσι αβερτα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Ξαναπηρα σημερα στην περιφερεια γιατι κατι δεν μου αρεσε σε ολη την φαση. Το σηκωσε αλλη υπαλληλος, καλημερα, για να κανω αιτηση για διπλωμα φορτωτη(μαλλον το πρωτο λεπτο δεν ακουγε καν) οι βεβαιωσεις των γιατρων πρεπει να ναι απο δημοσιο νοσοκομειο ή απο ιδιωτες γιατρους, γιατι στο ΦΕΚ,αναφέρει απο δημοσιο νοσοκομειο ή κεντρο υγειας. Η απαντηση της ηταν ο Μητσοτάκης τα θελει ολα απο ιδιωτες. Ωραια την λεω, αρα παω σε παθολογο, ωριλα, οφθαλμιατρο και μετα ερχομαι σε εσας για την αιτηση, εκει καπου αρχισε να βγαινει νοημα, ποσο χρονων ειστε ρωταει και θελετε ωριλα, εχετε προβλημα με την ακοη σας, λεω οχι αλλα για διπλωμα φορτωτη θελει βεβαιωση απο αυτα, ετσι δεν ειναι; Για φορτωτη μιλαμε τοση ωρα, λεω ναι.Πρεπει να παρετε στην νομαρχια για το διπλωμα βαρεους τυπου, βασικα οι ιδιοι ημαστε αλλα εκει θα παρετε τηλεφωνο. Τελικα θελει απο γιατρους δημοσιου, ολα, αλλα επειδη δεν υπαρχει ωριλας στο νοσοκομειο, το γνωρίζουν κανουν μια εξαιρεση και δεχονται απο ιδιωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Πρεπει να παρετε στην νομαρχια για το διπλωμα βαρεους τυπου, βασικα οι ιδιοι ημαστε αλλα εκει θα παρετε τηλεφωνο. 😅🤣😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Και το αλλο βιντεο με τον Ψαλτη και το πιστολι ταιριαζει εδω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Με δωσανε τα δικαιολογητικά και πρεπει να πληρωσω ενα παραβολο 15€ στην τραπεζα Πειραιώς. Με στειλανε τον αριθμο λογαριασμού, η διαδικασία ειναι να κανω μεταφορα χρηματων μεσω e-banking απο τον δικο μου που ειναι εθνικης,σε αυτον τον λογαριασμό; Ή πρεπει να παω απο το καταστημα; Δεν ειναι μεσου του e- paravolo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ηταν ψιλογκριζα ζωνη ,σχετικά νέα κ κλειστά επαγγέλματα τα διπλωματα αυτά (μηχανήματα εργων+κλαρκ) γι αυτό κάνεις δεν πολυασχολιοταν μολις διάβασα ότι άλλαξε το καλοκαίρι κ αρκετά τέτοια διπλώματα βγαίνουν με πιστοποίηση! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα