Προς το περιεχόμενο

Αποστολή sms για υπενθυμιση ραντεβού σε πελάτες

arxontas2323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Ψάχνω εταιρεία ή κάποια εφαρμογή για να στέλνω sms ή viber σε πελάτες την ημέρα που έχουν το ραντεβού τους για να μην το ξεχάσουν.

Iδανικά θα ήθελα να συγχρονίζει και με το google calendar αλλά αν δεν γίνεται θα τα περνάω διπλά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Cakusola είπε

Ενδεχομένως να γίνεται και μέσω ERP,  προσθέτοντας κάποιο module. Κάνε μια ερώτηση στον μηχανογράφο σου.

Δυστυχώς δεν έχει κάτι,τοθς εχω ρωτήσει...ειναι στο cloud της epsilon καο δεν υπάρχει κάτι 

11 hours ago, arxontas2323 said:

Καλημέρα,

Ψάχνω εταιρεία ή κάποια εφαρμογή για να στέλνω sms ή viber σε πελάτες την ημέρα που έχουν το ραντεβού τους για να μην το ξεχάσουν.

Iδανικά θα ήθελα να συγχρονίζει και με το google calendar αλλά αν δεν γίνεται θα τα περνάω διπλά 

Για δες μήπως σου κάνει το παρακάτω, το πέτυχα σήμερα τυχαία που έψαχνα για voip πάροχο. Βλέπω έχουν και δωρεάν δοκιμή.

https://www.modulus.gr/el/platforma-business-messaging-mmp/

11 ώρες πριν, alxandros_gr είπε

Για δες μήπως σου κάνει το παρακάτω, το πέτυχα σήμερα τυχαία που έψαχνα για voip πάροχο. Βλέπω έχουν και δωρεάν δοκιμή.

https://www.modulus.gr/el/platforma-business-messaging-mmp/

εστειλα ενα μηνυμα για ενημερωση!! μακαρι να έχουν σύνδεση με google calendar

2 ώρες πριν, elio_1 είπε

Έχει το dolibarr πρόσθετα για sms αλλά δεν τα έχω δουλέψει.

Σε μη παραγωγικά έχω δοκιμάσει το ημερολόγιό του, είναι αξιοπρεπές κατά τη γνώμη μου

ημερολόγιο δεν γίνεται να αλλάξω καθώς είναι 3 διαφορτικά ημερολόγιο τα οπόια πάνε και σε 3 διαφορετικά άτομα για το ημερήσιο προγραμμά τους και τα τους έρχεται email με τα καινούρια ραντεβού κτλ

το είδα το dolibarr , στην ουσία είναι ενα erp για να βαζω εκει τα ραντεβου και να στέλνει sms αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ημερολόγιο!!!

ευχαριστώ πολύ πάντως για την πρόταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...