ntelis1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα ομάδα ποιο plug-in λειτουργείται στο wordpress. Έχω το W3 Total Care αλλά δεν είναι ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να αγοράσω το WP Rocket έχει κάποιος εμπειρία; Επίσης υπάρχουν πολλά ακόμη wp super cache,litespeed cache κλπ . Ποιο προτείνεται;
leros2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 21 minutes ago, ntelis1 said: Καλησπέρα ομάδα ποιο plug-in λειτουργείται στο wordpress. Έχω το W3 Total Care αλλά δεν είναι ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να αγοράσω το WP Rocket έχει κάποιος εμπειρία; Επίσης υπάρχουν πολλά ακόμη wp super cache,litespeed cache κλπ . Ποιο προτείνεται; WP Fastest Cache
motoboots Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε WP Fastest Cache Εγκρίνω και επαυξάνω.
konet Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) LiteSpeed Cache για να πάρεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Χρειάζεσαι όμως Enterprise LiteSpeed Web Server από πίσω (και όχι OpenLiteSpeed) για να λειτουργήσεις σωστά. Ειδάλλως παίρνεις μόνο ένα ψήγμα από αυτά που πραγματικά μπορεί να δώσει. Τσέκαρε reviews, guides και blogposts από πραγματικά γνώστες του χώρου (και όχι SEO Friendly σελίδες) για συγκρίσεις για να δεις τα αποτελέσματα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2024 από konet
geomagas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 WP Fastest Cache κι εγώ, παρόλο που τσακώνονται με το Smush... Επίσης σκέψου το ενδεχόμενο να μπεις πίσω από cloudflare, αλλά μόνο αν είσαι πρόθυμος να πληρώσεις. Το free πακέτο τους δεν θα σου κάνει μεγάλη διαφορά.
ntelis1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 ΕΙμαι cloudflare αλλα στο free προς το παρον . Ισως παρω αυτο με τα 20$ αλλα μου ειπαν οτι δεν θα δω μεγαλη βελτιωση καθως 99% ειναι απο ελλαδα η επισκεπτες. To WP Fastest Cache το premium να φανταστω ε ; Το απλο αξιζει ; 9 ώρες πριν, konet είπε LiteSpeed Cache για να πάρεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Χρειάζεσαι όμως Enterprise LiteSpeed Web Server από πίσω (και όχι OpenLiteSpeed) για να λειτουργήσεις σωστά. Ειδάλλως παίρνεις μόνο ένα ψήγμα από αυτά που πραγματικά μπορεί να δώσει. Τσέκαρε reviews, guides και blogposts από πραγματικά γνώστες του χώρου (και όχι SEO Friendly σελίδες) για συγκρίσεις για να δεις τα αποτελέσματα. Εχεις καποιο λινκ να ενημερωθω απο αυτα που λες ; Το litespeed κανει τρομερη δουλεια αλλα βγαζει ενα σφαλμα παρολο που εχω ενεργοποιημενα cache κλπ . Ξερει καποιος πως διορθωνεται . Δεν εχω καποιο παρομοιο να τρεχει μαζι ωστε να μπλεκουν ,
geomagas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 55 λεπτά πριν, ntelis1 είπε ΕΙμαι cloudflare αλλα στο free προς το παρον Ε άμα είσαι πίσω από cf, τι το θες το caching plugin; Για να σερβίρεις πιο γρήγορα τις σελίδες... στο cf?!? 57 λεπτά πριν, ntelis1 είπε To WP Fastest Cache το premium να φανταστω ε ; Εγώ το free έχω... 😇
ntelis1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Να βελτιώσω τα νούμερα θέλω σε pagespeed και Gtrmetrix
konet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Η δωρεάν έκδοση του CloudFlare κάνει μόνο DNS Caching. Από πλευράς ταχύτητας για την Ελλάδα δεν κερδίζεις παρά μερικά ms (millisecond). Συνεπώς χρειάζεται υποχρεωτικά και ένα Caching Plugin. Η περίπτωση της πληρωμένης έκδοσης της CloudFlare κάνει κανονικό Caching. Χωρίς να κρίνω ούτε στο ελάχιστο την οποιαδήποτε άποψη (όλες καλοδεχούμενες σε μία συζήτηση), γιατί να πας σε αυτή εφόσον δεν έχεις κάποια ιστοσελίδα με αρκετά μεγάλη κίνηση; Ποιος ο λόγος; Και επιστημονικά, και επαγγελματικά να το δω, σου είναι αχρείαστο. Αν χάνω κάτι, παρακαλώ διορθώστε με ελεύθερα. Περισσότερα θα κερδίσεις αν πας σε μεγαλύτερο πακέτο Hosting από ότι αν πάρεις αυτό. 😅 Όσο για το LS Cache, με ένα καλό Googlαρισμα θα βρεις αρκετό πράγμα. Το σφάλμα σου προκύπτει σίγουρα από κάποια λανθασμένη ρύθμιση (μπορώ να φανταστώ αρκετούς λόγους να το προκαλούν). Εάν στήσεις εκ μηδενός μία WP ιστοσελίδα και δεν κάνεις περίεργες αλλαγές και επεμβάσεις, όταν θα βάλεις επάνω το LS Cache δεν πρέπει ποτέ να δεις αυτό το σφάλμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα