Rena_kou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει από υδραυλικά... Μετακομίζω και στο μπάνιο του σπιτιού που θα πάω δεν υπάρχει υποδοχή για πλυντήριο. Υπάρχει όμως ένας μπιντές. Είχε τύχει και στο σπίτι της γιαγιάς μου το ίδιο και ο μάστορας τότε είχε βγάλει τον μπιντέ για να μπει το πλυντήριο και απλά το λάστιχο που έβγαζε τα νερά έπεφτε στην μπανιέρα. Αντιαισθητικό μεν αλλά η δουλειά γινόταν χωρίς πρόβλημα. Θα μπορούσε να γίνει αυτό και τώρα; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2024 από Rena_kou
czarjuly Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Αν βγαλεις τον μπιντε απο κατω υπαρχει σωληνας αποχετευσης μπορεις να στειλεις εκει τα νερα του πλυντηριου εφοσον εχει την καταλληλη διατομη 1
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 3 hours ago, Rena_kou said: Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει από υδραυλικά... Μετακομίζω και στο μπάνιο του σπιτιού που θα πάω δεν υπάρχει υποδοχή για πλυντήριο. Υπάρχει όμως ένας μπιντές. Είχε τύχει και στο σπίτι της γιαγιάς μου το ίδιο και ο μάστορας τότε είχε βγάλει τον μπιντέ για να μπει το πλυντήριο και απλά το λάστιχο που έβγαζε τα νερά έπεφτε στην μπανιέρα. Αντιαισθητικό μεν αλλά η δουλειά γινόταν χωρίς πρόβλημα. Θα μπορούσε να γίνει αυτό και τώρα; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; ολα γινονται αρκει να εχει ορεξη ο υδραυλικος. αλλωστε υπαρχει και εισοδος νερου και αποχετευση .οποτε μια χαρα θα μπει το πλυντηριο 1
Rena_kou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, poulinos είπε ολα γινονται αρκει να εχει ορεξη ο υδραυλικος. αλλωστε υπαρχει και εισοδος νερου και αποχετευση .οποτε μια χαρα θα μπει το πλυντηριο Πόσο περίπου θα κοστίζει αυτή η εργασία; Γύρω στα 100€ δεν γνωρίζω καθόλου
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Απλά θα μπει ένα ταφ στον σωλήνα του μπιντέ ώστε να παίρνει από εκεί το πλυντήριο. Το κάνει και ερασιτέχνης αν έχει οικειότητα με δουλειές και υδραυλικά. Επαγγελματίες δεν ξέρω πόσο χρεώνουν, καθώς συχνά η χρέωση είναι λίγο άσχετη με την δυσκολία της δουλειάς και σχετική με το πόσα τους λείπουν, αλλά η δουλειά είναι των 5 λεπτών
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 3 hours ago, Rena_kou said: Πόσο περίπου θα κοστίζει αυτή η εργασία; Γύρω στα 100€ δεν γνωρίζω καθόλου αλλο να τραβηξει απλα παραλληλα ρνα σωληνα για εισοδο και τα νερα να τα διωχνει στο μπιντε και αλλο να σου ξηλωσει ολο το μπιντε να βαλρι πλακακια κτλ που θα ειναι way πιο ακριβο γιατι θα θες και πλακα και υδραυλικο
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, poulinos είπε αλλο να τραβηξει απλα παραλληλα ρνα σωληνα για εισοδο και τα νερα να τα διωχνει στο μπιντε και αλλο να σου ξηλωσει ολο το μπιντε να βαλρι πλακακια κτλ που θα ειναι way πιο ακριβο γιατι θα θες και πλακα και υδραυλικο αφού θα μπει το πλυντήριο απο πάνω μπορεί να παραλείψει τα πλακάκια.
Rena_kou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αφού θα μπει το πλυντήριο απο πάνω μπορεί να παραλείψει τα πλακάκια. Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω η αλήθεια είναι. Να μπει το πλυντήριο απλά και να κάνω τη δουλειά μου
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 2 hours ago, Rena_kou said: Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω η αλήθεια είναι. Να μπει το πλυντήριο απλά και να κάνω τη δουλειά μου εξαρτατε αν ειναι δικο σου αν εισαι με ενοικιο κτλ.θεωρητικα μππρει να ξηλωσεις μπιντε και να μπει το πλυντηριο και τερμα.ουτε πλακακι ουτε τπτ.αντε κανα τσιμεντο για να ειναι ισιο το πατωμα 2 hours ago, Ukforthemoment said: αφού θα μπει το πλυντήριο απο πάνω μπορεί να παραλείψει τα πλακάκια. αρκει να ειναι ισιο απο κατω
troi.g Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Rena_kou είπε Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω η αλήθεια είναι. Να μπει το πλυντήριο απλά και να κάνω τη δουλειά μου Να μπει το πλυντήριο ακριβώς πάνω από τη θέση του μπιντε, και να χρησιμοποιηθεί η αποχέτευση που υπάρχει δε γίνεται. Πρέπει να γίνει ένα μερεμετι στο δαπέδο, ώστε να "περπατήσει" η αποχέτευση προς τον τοίχο. Αν ρίξεις τα νερά στη μπανιέρα ή στη λεκάνη, τότε δεν υπάρχει θέμα. 1
Rena_kou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 38 λεπτά πριν, poulinos είπε εξαρτατε αν ειναι δικο σου αν εισαι με ενοικιο κτλ.θεωρητικα μππρει να ξηλωσεις μπιντε και να μπει το πλυντηριο και τερμα.ουτε πλακακι ουτε τπτ.αντε κανα τσιμεντο για να ειναι ισιο το πατωμα αρκει να ειναι ισιο απο κατω Δικό μου είναι πλέον
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 12 minutes ago, Rena_kou said: Δικό μου είναι πλέον αν ειναι δικο σου προσωρινα θα τα ριχνα μπανιερα τα νερα και θα τραβαγα απο μπιντε.αλλα θα βαζα στοχο να το φτιαξω σωστα μολις θα ειχα τα χρηματα. σωστο ξηλωμα σωσυη υδραυλικηεγκατασταση και πλακακια.δεν ειναι τεραστιο μερεμετι
Rena_kou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 58 λεπτά πριν, poulinos είπε αν ειναι δικο σου προσωρινα θα τα ριχνα μπανιερα τα νερα και θα τραβαγα απο μπιντε.αλλα θα βαζα στοχο να το φτιαξω σωστα μολις θα ειχα τα χρηματα. σωστο ξηλωμα σωσυη υδραυλικηεγκατασταση και πλακακια.δεν ειναι τεραστιο μερεμετι Αυτό θα κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ! 1
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 2 minutes ago, Rena_kou said: Αυτό θα κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ! απλα το πλυντηριο να κατσει σωστα στο πατωμα με ρυθμισμενα τα ποδαρακια του αλλιως θα κανει κραδασμους σαν shaker οταν στιβει
mariosnik_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Επάνω στο δώμα που είχαμε όλα τα πλυντήρια, τα βάζαμε στην λεκάνη που υπήρχε εκεί. Έτσι κι αλλιώς δεν έμενε κάποιος οπότε δεν χρησιμοποιούσαμε και την λεκάνη. Τώρα για διαμέρισμα με ένα λουτρό, στην θέση σου αν εμένα μόνος μου θα έβαζα τον σωλήνα του πλυντηρίου στην λεκάνη χωρίς άλλη ταλαιπωρία. Αλλά δεν είναι ότι καλύτερο αυτό αν τύχει να θες να χρησιμοποιήσεις την λεκάνη, θα πρέπει να βγάλεις τον σωλήνα, όσο μάλλον να έχεις και οικογένεια και να την χρησιμοποιούν άλλοι, θα πρέπει δηλαδή να εξασφαλίσεις ότι όταν εσύ ή κάποιος άλλος θα βάλει πλυντήριο δεν θα χρειαστεί κανένας την λεκάνη, ειδάλλως παίζει να βγάλει τον σωλήνα και να σου πετάξει τα νερά έξω το πλυντήριο...... Την λύση της μπανιέρας που προτάθηκε δεν την συστήνω, διότι μετά το πέρας κάθε πλυντηρίου θα απαιτείται ένα μίνι πλύσιμο της μπανιέρας για να καθαρίσει από τα νερά του πλυσίματος, οπότε καταλήγεις σε σπατάλη νερού. Τώρα για τις υπόλοιπες λύσεις που θέλει υδραυλικό, πρέπει να το δει ο υδραυλικός και να σου προτείνει την βέλτιστη λύση. Άμα δεν χρειάζεσαι τον μπιντέ μπορεί να φύγει και να μπει εκεί η αποχέτευση, αλλά έχει μερεμέτι, διότι θα φαίνονται οι σωλήνες παροχής νερού και τα σημάδια, θέλουν ξήλωμα και σουλουπωμα σε εκείνο το μέρος. Αν θέλει να τραβήξεις από αλλού σωλήνα θα έχει και εκεί μερεμέτι. Για τιμές δεν ξέρω, αλλά εκτιμώ ότι τα 100 θα είναι το ελάχιστο που θα ζητήσουν, εδώ καλά καλά δυσκολεύεσαι να βρεις και μάστορα πλέον, είναι απασχολημένοι με ανακαινισεις, όλες οι τιμές έχουν ανέβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα