Προς το περιεχόμενο

Το Black Myth: Wukong αναδεικνύεται σε παγκόσμιο φαινόμενο στην πλατφόρμα του Steam

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, Thresh είπε

Εφόσον το game είναι καλό, θα πέσει τόση διαφήμιση από streamers κτλπ, που θα το πάρουν κι ουκ ολίγοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το game τα σπάει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, gurgurant said:

Όλα τα παιχνίδια έχουν θέματα όταν βγαινουν,γιαυτο εγώ τα παίρνω 6-12 μήνες μετά και τα ευχαριστιέμαι,πάρε πχ cyberpunk 2077.επισης ο επεξεργαστής σου πολύ παλιός για 3060ti η αληθεια είναι 😁

Well, debatable.... Το stellar blade στο ps5 ήταν άψογο. Το ίδιο και τα GOW και τα final fantasy xvi και vii (το δεύτερο part, το πρώτο το έπαιξα στο pc) . Στο switch όλα τα first party τα έχω πάρει day one και κανένα δεν είχε πρόβλημα (scarlet και violet δεν τα έχω αγοράσει).!

Το cyberpunk που είχαν φαγωθεί όλοι, εγώ μια χαρά το έπαιξα day one στο pc . (Είχα κάποια visual bugs , αλλά όχι game breaking) .

Στο ps5, που το ξανα-αγόρασα για να το ξεκινήσω πάλι από την αρχή και να παίξω και το expansion (λίγο πριν βγει το expansion έγινε η αγορά), δε παιζόταν από τα bugs. Πολύ κατώτερη εμπειρια απ' ότι το pc. Τελικά αγόρασα το expansion στο pc. Και είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Παίζει να έχω γύρω στις 200 ώρες συνολικά..

Γενικώς κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που βλέπεις σε YouTube κλπ κλπ, φουσκώνουν τα πράγματα όσο δε πάει για views. (Δεν το λέω για το cyberpunk, εκεί, στις κονσόλες, είχαν δίκιο).

7 hours ago, marag said:

εύλογη απορία με το καλημέρα ... αγορά στο PS5 για να ξεμπερδεύουμε (τρόπος του λέγειν) ή STEAM και "κόψε-ράψε" στα display settings ακόμα και σε σοβαρό setup με 4070ti & 13700Κ ??? εδώ σε θέλω μάστορα ...

Πραγματικά, τι νομίζεις ότι θα κάνεις στο game , αν το πάρεις από το steam...? Θα σου επιλέξει τα γραφικά μόνο του (η high η ultra high με αυτά τα specs) και εσύ απλά θα ξεκινήσεις το game. Εγώ το μόνο που πείραξα ήταν το motion blur, γιστι με εκνευρίζει.

Edit: επίσης το game στο pc είναι 130gb (128,8 νομίζω κατέβασε) . Εάν είναι παρόμοιο και στο ps5 , οποίος είναι με τον default χώρο, μπορεί να έχει πρόβλημα...

Επεξ/σία από filip123go
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...