snik Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος android και τελευταία σκέφτομαι μήπως κάνω την μετάβαση σε ios γιατί πρόσφατα απέκτησα ένα macbook και η αλήθεια είναι πως με έχει βολέψει αρκετά. Λόγω επαγγέλματος έχω αρκετές επαφές στο κινητό μου και στο android έχω βρει την εφαρμογή Call Notes Pro όπου κάθε φορά που με καλεί κάποιος δείχνει σε ένα postit τις σημειώσεις που έχω περάσει σε κάθε επαφή για να καταλάβω ποιος είναι. Από όσο ξέρω στο IOS δεν υπάρχει κάποια παρόμοια εφαρμογή αλλά είδα ότι έχει 2 πεδία που ίσως να μπορώ να χρησιμοποιήσω το Company και το Nickname που είδα ότι μπορούν να πάρουν έως 250 χαρακτήρες το κάθε ένα (εγώ χρειάζομαι το πολύ 200). Έχει κάποιος περάσει σημείωσεις με αυτό τον τρόπο; Θα μπορούσε μήπως κάποιος που έχει iphone να περνούσε κάποια στοιχεία σε αυτά τα πεδία και να μου έστελνε ένα screenshot για να καταλάβω πως τα δείχνει και το αν θα με εξυπηρετήσει;
Give-me-a-hit Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) φιλε κι εγω εχω μακ, αλλα δεν θα παρω ποτε iphone, βασικος λογος οτι δεν εχει back button και δεν εχει youtube vanced. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από Give-me-a-hit
koutsis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου On 22/08/2024 at 12:37, Give-me-a-hit said: φιλε κι εγω εχω μακ, αλλα δεν θα παρω ποτε iphone, βασικος λογος οτι δεν εχει back button και δεν εχει youtube vanced. Μιλάμε για σοβαρούς λόγους, όχι αστεία 😅 1
snik Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου Σεβαστή η κάθε άποψη και το workflow του καθενός αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που ρώτησα νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα