Προς το περιεχόμενο

Βελτιστο setup για Streamarisma?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειαζομαι τις συμβουλες σας για να φτιαξω ενα σεταρισμα που να εκμεταλαυεται την συνδεση μου οσο το δυνατον στο επακρο, για streamarisma στο φουλ για βιντεο (youtube 4k/netflix κτλ) και παιχνιδια (geforce)

Εκανα συνδρομη χθες στο Geforce now ultimate οπου στην ουσια σου στριμαρει τα παιχνιδια που εχεις με τερμα γραφικα, αλλα δεν εχω καλες επιδοσεις. Εννοειται χωρις αλλη συσκευη να τραβαει δεδομενα απο ιντερνετ

Τραβηξα καλωδιο απυθειας απο το ρουτερ (Cat5e/usb3 ethernet adapter και usb3/usbc, αναγκαστικα ολο αυτο, γιατι το συνεδεσα στο legion go που εχει usbc θυρα)

image.jpeg.8bb3afc198102b9ac331bd2b6c6da3bf.jpeg

Η συνδεση μου ειναι Cosmote 50αρα και κλειδωνω γυρω στα 35. Τοσο ειμαι και τωρα, ασχετα που το diagnostic διαβασε 23 για καποιο λογο

image.jpeg.2602e795b1b8a20dd9d679c7618fe125.jpeg

Επεξ/σία από therock
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακολουθησα αυτό το βίντεο

Συμφωνα με το όσα λέει υπολόγισα τι MTU 1492. Πήγα να το βάλω στο ρούτερ και είδα ότι τόσο ήταν ήδη στις ρυθμίσεις. Αλλά όταν τρέχω το command μέσω netsh δείχνει ο υπολογιστής πως είναι ρυθμισμένο στο 1500... Πως γίνεται αυτό όταν το ρούτερ λέει να είναι 1492. Το άλλαξα χειροκίνητα αλλά άμα σε άλλο wifi και άλλη σύνδεση έχει άλλη τιμή, γιατί να είναι μόνιμα στο 1492

Μια χαρά ήταν στο 1500 στο PC. Μην βλέπεις τέτοια χαζά βίντεο. Τις περισσότερες φορές κάνουν χειρότερα τα πράγματα στη χειρότερη, στην καλύτερη δεν βελτιώνουν τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...