actorius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Χαιρετω την παρεα. οπως λεει και ο τιτλος, σκεφτομαι να παω σε 15 pro απο 13 pro max. Το εχω 2 χρονια ακριβως, ειμαι ευχαριστημενος στα παντα, μπαταρια 93% health, αλλά με εχει κουρασει το μεγεθος και αυτος ειναι ο μονος λογος που λεω να 'κατεβω' σε pro. Το κοιταζω για trade & upgrade να μου βγει και φθηνοτερα καθως το 13 το εχω σε αριστη κατασταση. Η μονη μου επιφυλαξη ειναι στη μπαταρια του 15 pro, γιατι με το δικο μου εχω καλομαθει να κραταει στανταρ μιαμιση-δυο μερες (για τη δικη μου χρηση προφανως - max 2 ωρες screen time per day με καθολου gaming, λιγο βιντεο και 5G μονο οταν ειμαι εκτος γραφειου/σπιτιου) Αν μπορω και με το 15 να πετυχω τετοια ή παρομοια αυτονομια το αλλαζω χωρις δευτερη σκεψη. Thanks!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Και γιατί δεν περιμένεις έναν μήνα το πολύ για να δούμε και το 16 pro? 1
actorius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μεχ... ειμαι ηδη οκ με τις επιδοσεις του 13, το σκεφτομαι καθαρα λογω μεγεθους. Μια χαρα θα με καλυψει specs wise και το 15.
d_gkal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Ναι εννοείται κάνε την αλλαγή. Απορώ πως βολεύει τον κόσμο το max. Τεραστιο και θεοβαρο! Πιστεύω θα πέσεις σε αυτονομία αλλά τη μέρα θα τη βγάζεις. 1 2
koutsis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 2 hours ago, d_gkal said: Ναι εννοείται κάνε την αλλαγή. Απορώ πως βολεύει τον κόσμο το max. Τεραστιο και θεοβαρο! Πιστεύω θα πέσεις σε αυτονομία αλλά τη μέρα θα τη βγάζεις. Εγώ πάλι απορώ πως βολεύει τον κόσμο το απλό pro με τόσο μικρή οθονουλα 😉 3
synthDX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Να μη το κανείς. Πρόσφατα πέρασα απο 15 plus (που η μπαταρία έβγαζε άνετα όλη τη μέρα με έντονη χρήση και έμενε και 30% στο τέλος της ημέρας) σε σφραγισμένο 15 pro max, και με την ίδια ακριβώς χρήση φόρτιζω μέσα στη μέρα… και μάλιστα το 15plus το είχα και 9 μήνες άρα είχε φθαρεί ως ένα βαθμό η υγεία μπαταρίας. δεν τολμώ να σκεφτώ ποσό θα κρατάει η μπαταρία στο μικρότερο 15 pro 1
d_gkal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 8 hours ago, koutsis said: Εγώ πάλι απορώ πως βολεύει τον κόσμο το απλό pro με τόσο μικρή οθονουλα 😉 Iphone mini user εδώ 😂 2
actorius Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Ευχαριστω για τις απαντησεις, διαφορετικες εμπειριες, οπως και στο youtube σε σχετικα βιντεο... Δε θελω με τιποτα να χρειαζομαι φορτιση μεσα στην ιδια μερα. Με βλεπω να μενω στο 13 pro max. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, actorius είπε Δε θελω με τιποτα να χρειαζομαι φορτιση μεσα στην ιδια μερα. Καλά αν το βάζεις κάθε βράδυ δηλαδή να φορτίζει όπως κάνει και ο περισσότερος κόσμος (ανεξάρτητου εταιρείας, όχι μόνο apple), που το κακό δηλαδή;
geomrk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 6 ώρες πριν, actorius είπε Δε θελω με τιποτα να χρειαζομαι φορτιση μεσα στην ιδια μερα. Με βλεπω να μενω στο 13 pro max. Εγω με 15 προ εχω φορτιστη παντου(αμαξι,γραφειο,σπιτι,power bank για οποτε χρειαστει) και δεν εχω θεμα με μπαταρια ποτε παντως ωστοσο ναι χρειαζομαι μεσα στη μερα φορτιση,βεβαια μπορει να παιξω κανα παιχνιδακι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα