Summerhouse Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι να γραφτώ στο τμήμα του ΙΕΚ ακμή webdevelopment/game development και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Εγώ ξέρω ήδη να γράφω κώδικα html,css,php, έχω δημιουργήσει και δικές μου λειτουργίκες web εφαρμογές για εξάσκηση. Σκέφτηκα να πάω εκεί καθώς το πτυχίο μου είπανε ότι είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη. Με ενδιαφέρει η c++ που διδάσκουν, αλλά θέλω πολύ να ασχοληθω με JavaScript. Ξέρει κανείς αν μαθαίνουμε JavaScript στο τμήμα αυτό, και αν αξίζει γενικά η σχολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση lionheart82 Δημοσ. 20 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Not sure, γιατι δεν τους κανεις ενα τηλ να ζητησεις την ύλη αναλυτικα και τα μαθήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Summerhouse Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Tους ρώτησα αλλά δεν ήταν ξεκάθαροι στο ποσό θα ασχοληθούμε με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart82 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Μόνο ο καθηγητης που θα το κανει μπορει να σου απαντησει λοιπόν Ψάξε και κατι αλλο, εαν θελεις να προτεινω στειλε pm . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Με βάση τα μαθήματα που βλέπω εδώ δε νομίζω να ασχολούνται ιδιαίτερα με Js και γενικά (χωρίς να ξέρω όμως την ύλη των μαθημάτων), δε μου φαίνεται ότι είναι κάτι που αξίζει να επενδύσεις χρόνο. Βρες κάτι άλλο καλύτερα. Αν μπορείς ρίξε το στην αυτομελέτη, καθώς υπάρχει άπειρο σχετικό υλικό εκεί έξω, αλλά αν δεν έχεις την πειθαρχία και την όρεξη να ψαχτείς μόνος σου, δες μήπως βρεις κάποιο άλλο σχολείο/bootcamp. Το πτυχίο και η "αναγνώριση" είναι το τελευταίο που σε απασχολεί, εκτός και αν ψάχνεις θέση στο δημόσιο, αλλά και εκεί δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να ανταγωνιστείς ανώτερα πτυχία/μεταπυχιακά κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Summerhouse Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Ναι το ξέρω αυτό και στις περισσότερες δουλειές webdevelopment ζητάνε JS. Οπότε μάλλον δεν αξίζουν αυτά που θα μάθουμε, αλλά γενικά ξέρω να δουλεύω το jquery, που έχει πολλά JavaScript frameworks. Ίσως γραφτώ στην σχολή για τις γνώσεις σε c++ και την δημιουργία video games και θα κάνω μόνος μου εξάσκηση σε JS στο σπίτι, όπως έμαθα και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εν έτη 2024 δεν αξίζει καμία τέτοια σχολή.. Το μόνο που αξίζει, ίσως, είναι το να έχεις κάποιον "πάνω από το κεφάλι σου" για να σου βάζει ασκήσεις αλλά αν μπορείς να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να του βάζεις εσύ ασκήσεις τότε δεν χρειάζεσαι την σχολή. Οι βασικές έννοιες που θα σου μάθουν είναι κοινές για όλες τις γλώσσες και αν ξέρεις php τότε μπορείς να μάθεις javascript και χωρίς να πας σε κάποια σχολή.. Καλύτερα αυτά τα λεφτά να δώσεις για συνδρομή στο front end masters και να κάνεις κάποιο course εκεί το οποίο και πιο στοχευμένο σε αυτό που θέλεις θα είναι και κυρίως πιο ενημερωμένο. Τώρα, παπάτζες τύπου αναγνωρισμένο πτυχίο σε όλη την Ευρώπη και άλλα τέτοια μη τα ακους καν. Στον κλάδο μας, μόνο πολύ μεγάλες εταιρείες τύπου FAANG αυτές μόνο κόβουν βάση πτυχίου για να ξεσκαρτάρουν αμέσως τα άπειρα βιογραφικά που παίρνουν. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από XPHSTOS_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα