philipkiou Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλησπέρα σας, Ξέρει κάποιος τι ισχύει για εμάς τους άτυχους που πληρώνουμε και τα 2 μαζί και θέλουμε να κρατήσουμε μόνο το 1 για τα αθλητικά μετα απο την συμφωνία που έκαναν? Γιατι δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση? Θα πρέπει να πληρώσουμε ρήτρα αποδέσμευσης για το 1 απο τα 2 που θα κλείσουμε?? Είναι λογικό να δώσουμε 100-150 ευρώ για τους 15 μήνες που απομένουν στο συμβόλαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulver77 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Αυτό περιμένω να μάθω και εγώ...που έχω και τα δύο δορυφορικά....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madavenger Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Μάθαμε κάτι νεότερο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos81 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου προσπαθώ να βγάλω γραμμή στο Συνήγορο του Καταναλωτή, αλλά δεν απαντάνε ή το κλείνουνε κατευθείαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Έχει κάνει ερώτηση και στη Βουλή ένας Καραμέρος για το θέμα αυτό (!). Την απάντηση δεν ξέρω... Εγώ έχω Cosmote Full στα 25Ε και λήγει σε 4 μήνες. Penalty 120Ε. Και Nova Full στα 18Ε λήγει σε 22μήνες. Penalty 110E. Αν και θα ήθελα να κρατήσω cosmote λόγω του μη αθλητικού περιεχομένου και της καλύτερης εφαρμογής, θα πληρώσω τους 4 μήνες που απομένουν και μετά θα το κόψω, γιατί οικονομικά η Nova συμφερει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philipkiou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Ναι, και απάντηση δεν μας δίνει κανένας απο τους αρμόδιους. Εχω καλέσει Cosmote και Nova και οι 2 ζητούν να πληρωθεί ενα ποσό για να σπάσει το συμβόλαιο μαζι τους. Νομίζω το πιο σωστο ειναι να περιμένουμε λιγο ακομα μήπως βγει κατι νεοτερο. Στις 26/8/2024 στις 7:01 ΜΜ, stcp είπε Έχει κάνει ερώτηση και στη Βουλή ένας Καραμέρος για το θέμα αυτό (!). Την απάντηση δεν ξέρω... Εγώ έχω Cosmote Full στα 25Ε και λήγει σε 4 μήνες. Penalty 120Ε. Και Nova Full στα 18Ε λήγει σε 22μήνες. Penalty 110E. Αν και θα ήθελα να κρατήσω cosmote λόγω του μη αθλητικού περιεχομένου και της καλύτερης εφαρμογής, θα πληρώσω τους 4 μήνες που απομένουν και μετά θα το κόψω, γιατί οικονομικά η Nova συμφερει καλύτερα. 120 ευρω ζητουν για 4 μηνες; Τρελο το ποσο, δεν εχει λογικη. 100 ευρω ειναι 4 μηνες παγιο. Πως βγαινει 120; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, philipkiou είπε Ναι, και απάντηση δεν μας δίνει κανένας απο τους αρμόδιους. Εχω καλέσει Cosmote και Nova και οι 2 ζητούν να πληρωθεί ενα ποσό για να σπάσει το συμβόλαιο μαζι τους. Νομίζω το πιο σωστο ειναι να περιμένουμε λιγο ακομα μήπως βγει κατι νεοτερο. 120 ευρω ζητουν για 4 μηνες; Τρελο το ποσο, δεν εχει λογικη. 100 ευρω ειναι 4 μηνες παγιο. Πως βγαινει 120; Είναι προκαθορισμένα απο την αρχή και αναγράφεται στο έντυπο που υπογράφεις, εγώ την περασμένη εβδομάδα έβαλα το πακέτο των αθλητικών στην nova μαζί με cosmote με 28 ευρώ τον μήνα και στο έντυπο που υπέγραψα γράφει τέλος διακοπής για ΕΟΝ TV + 140ευρώ, το ίδιο λογικά ισχύει και για την cosmote. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, philipkiou είπε 120 ευρω ζητουν για 4 μηνες; Τρελο το ποσο, δεν εχει λογικη. 100 ευρω ειναι 4 μηνες παγιο. Πως βγαινει 120; Ειναι δορυφορικο και το penalty ειναι flat, ακομα και για 1 μερα. Επισης πρεπει να γινει και επιστροφη εξοπλισμου, αλλιως τον χρεωνουν και αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philipkiou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) A ok κατάλαβα, γιατι εμένα ειναι μέσω internet οπότε το penalty είναι αναλογικά με το υπόλοιπο που έχεις ακόμα σε μήνες μέχρι τη λήξη του. Τελικά άκυρο. 90 ευρω+ ΦΠΑ μου είπαν σήμερα απο νοβα. είναι στάνταρ το ποσό οποτε και αν διακόψεις. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από philipkiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα