Dorks Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Γεια σε όλους. Έχω αυτά εδώ Intel Core i5-7400 3GHz Επεξεργαστής 4 Πυρήνων για Socket 1151 MotherBoard Gigabyte B250M-DS3H Corsair 16GB DDR4 RAM (2x8GB) Ταχύτητα 2400 για Desktop Corsair CX Series CX450M 450W Semi Modular 80 Plus Bronze Και Λέω να πάρω αυτά του τίτλου για την αναβάθμιση υπολογιστή. Θα μου πείτε τι πρέπει να πάρω για να μην κάνω καμιά πατάτα???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dorks είπε Θα μου πείτε τι πρέπει να πάρω για να μην κάνω καμιά πατάτα???????? Δεν μας είπες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις όμως (ώστε να χρειάζεσαι αυτήν την "αναβάθμιση")! Επίσης πόσα λεφτά θα βάλεις; Να υποθέσουμε πως δεν υπάρχει κάρτα γραφικών και θέλεις να προσθέσεις μια; Τι δίσκο/δίσκους έχεις τώρα; Επεξ/σία 20 Αυγούστου από TopCLR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dorks Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, TopCLR είπε Δεν μας είπες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις όμως (ώστε να χρειάζεσαι αυτήν την "αναβάθμιση")! Επίσης πόσα λεφτά θα βάλεις; Να υποθέσουμε πως δεν υπάρχει κάρτα γραφικών και θέλεις να προσθέσεις μια; Τι δίσκο/δίσκους έχεις τώρα; Ανοίγω πολλά παράθυρα για τηλεόραση ταινίες ειδήσεις βίντεο μουσικές τέτοια πράγματα και τα αφήνω ανοιχτά όλη μέρα. Λεφτά λέω να δώσω τόσα που δεν θα αγόραζα καινούριο υπολογιστή με αυτά. Δεν έχω καμιά κάρτα και δίσκο έχω Samsung 850 Evo 250GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση TopCLR Δημοσ. 20 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τι σου λείπει όμως; Με τα πολλά παράθυρα δεν αρκεί η μνήμη; Αν και ίσως υπάρχει η περίπτωση να μην φτάνουν οι τέσσερις πυρήνες του 2400! Η κάρτα γραφικών πως θα βοηθήσει; Εφόσον δεν βλέπω για παιχνίδια μόνο για έξτρα οθόνη/ες θα μπορούσε (π.χ. η μητρική "σηκώνει" μόνο δύο οθόνες και μια έξτρα κάρτα μπορεί να δουλεύει τρεις). Για τον δίσκο να συμφωνήσω, τα 250GB δεν είναι αρκετά σε πολλές περιπτώσεις. Όπως και να έχει: Αν χρειάζεσαι μνήμες, με ακόμα 2x8GB 2400Mhz (δεν νομίζω να μην μπορεί να τρέξει 4x8GB 2400Mhz) πας στα 32GB με περίπου 30+€ Για δίσκο αν υποθέσουμε πως αρκεί 1TB ακόμα καλύτερα να προτιμήσεις SATA SSD παρά τον "κλασικό" HDD γιατί οι τιμές τους ανέβηκαν αρκετά (βλέπω 1TB HDD στα ~50€ τουλάχιστον). Άλλωστε ο SSD θα έχει καλύτερες ταχύτητες! Για κάρτα γραφικών (αν χρειάζεσαι) θα πάει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Επεξ/σία 20 Αυγούστου από TopCLR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα