kogos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Ρε παίδες θέλω τα φώτα σας γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα.... Έχω ένα external enclosure της chronos (USB2.0)... το έχω ξαναδουλέψει με σκληρούς και παίζει μια χαρά... Βάζω μέσα έναν καινούργιο Maxtor σκληρό ενός φίλου και τα WinxP δεν τον βλέπουν με τίποτα... Τον αναγνωρίζουν, αρχίζουν να κάνουν install τους drivers, και κολάνε εκεί... Ανοίγω device manager και βλέπω "no drivers are installed for this device" αλλά τον έχει δει κανονικά με το όνομά του... Δοκιμάζω χειροποίητα να τους κάνω install, αλλά τίποτα... κολάει στο animation με τους 2 φακέλους που αντιγράφουν αρχεία... Το συνδέω σε λαπτοπ, σε PCMCIA USB2.0 κάρτα... ούτε σε USB1.1 μπαίνει... το δοκίμασα και αυτό.,. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα jumper γιατί το δοκίμασα και το ξαναέλενξα... Έχει κανείς καμμιά ιδέα;;; (Με άλλο μικρότερο δίσκο μου δουλεύει... Πρώτη φορά δοκιμάζω τόσο μεγάλο δίσκο στο external enclosure)... Και φυσικά έχω βάλει το SP1, και η USB2.0 θύρα δεν έχει πρόβλημα γιατί χρησιμοποιώ ένα DVDR εκεί... Κανείς;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 ego exo ena antistoixo tis q-tec kai anaferei pos ipostirizi hdd mexri 120 GB. den mas anaferis ta Gb tou hdd pou topothetis mesa omos to pio pithano ine na min ipostirizi tin xoritikotita tou.des kai ta texnika xaraktiristika i to manual tou chronos.prepi kapou na anferi max capacity supported.
kogos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 ego exo ena antistoixo tis q-tec kai anaferei pos ipostirizi hdd mexri 120 GB.den mas anaferis ta Gb tou hdd pou topothetis mesa omos to pio pithano ine na min ipostirizi tin xoritikotita tou.des kai ta texnika xaraktiristika i to manual tou chronos.prepi kapou na anferi max capacity supported. Αυτό ήταν... έχεις δίκιο... Ο δίσκος του φίλου μου είναι 180GB ενώ το chronos παίρνει μέχρι 120GB... Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.