Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 14 Pro

Meletis lazaridis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο forum! Θέλω να κάνω μια ερώτηση…στο iPhone 14 Pro η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα (89% υγεία ) και είμαι στο δίλλημα να πάρω το oneplus 12 η να αλλάξω την μπαταρία …I need heeelp!!😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 minutes ago, Meletis lazaridis said:

Καλησπέρα στο forum! Θέλω να κάνω μια ερώτηση…στο iPhone 14 Pro η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα (89% υγεία ) και είμαι στο δίλλημα να πάρω το oneplus 12 η να αλλάξω την μπαταρία …I need heeelp!!😂

το δίλημμα είναι να δώσεις 129€ αντί για 1000€? 🤔

Ναι συγγνώμη δεν ενημέρωσα στο οτι η αγορά του op12 με φοροαπαλλαγή σε συνδιασμο της πώλησης της υπάρχουσας συσκευής θα βγει μια διαφορα στα 150€ για την αγορά του oneplus 12.

2 ώρες πριν, Meletis lazaridis είπε

Αξιόλογες συσκευές και οι 2,εσύ επιλέγεις android ή ios. Πέρα από μπαταρία τι σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις;

@geomrk δεν ξέρω αν αυτά που σκέφτομαι είναι πρακτικά σωστά … αλλα λέω το iPhone  είναι 2 χρονων να αλλάξω την μπαταρία σε 2 χρονων κινητό η να παρω το άλλο με αυτήν την μικρή διαφορα  που προκύπτει στα χρήματα ..ναι μόνο η μπαταρία είναι το πρόβλημα μ !

39 minutes ago, Meletis lazaridis said:

@geomrk δεν ξέρω αν αυτά που σκέφτομαι είναι πρακτικά σωστά … αλλα λέω το iPhone  είναι 2 χρονων να αλλάξω την μπαταρία σε 2 χρονων κινητό η να παρω το άλλο με αυτήν την μικρή διαφορα  που προκύπτει στα χρήματα ..ναι μόνο η μπαταρία είναι το πρόβλημα μ !

λες το 2 ετων κινητο παλιο για αλλαγη μπαταριας ???? εγω πηγα στην Apple με επιφυλαξη το 5ς για αλλαγη μπαταριας (δεν ηξερα τι θα μου πουν) και την αλλαξαν και παιζει μια χαρα (50 δολλ.Αυστραλιας).... 

Όχι δεν το λέω παλιό …απλά αναφέρω όλες τις παραμέτρους …ούτε λέω πως δεν θα λειτουργεί πάλι μια χαρά το κινητό 

Στις 20/8/2024 στις 5:39 ΜΜ, kostasbm είπε

λες το 2 ετων κινητο παλιο για αλλαγη μπαταριας ???? 

κοιτα για παραδειγμα τα πρωτα 14 προ ειχαν θεμα με την μπαταρια, μετα απο 1 χρονο ειχες 85-87% υγεια μπαταριας

@geomrk όντως έτσι είναι …όταν πήρα το κινητό από φίλο είχε στον χρόνο πάνω 97% αλλα μετά ξαφνικά έπεσε πολύ γρήγορα στο 89% που είναι τώρα …και το έκανα όσο μπορούσα σωστές φορτίσεις..δλδ αν αλλαξω την μπαταρία θα λυθεί αυτό το πρόβλημα η μπα ;

1 λεπτό πριν, Meletis lazaridis είπε

@geomrk όντως έτσι είναι …όταν πήρα το κινητό από φίλο είχε στον χρόνο πάνω 97% αλλα μετά ξαφνικά έπεσε πολύ γρήγορα στο 89% που είναι τώρα …και το έκανα όσο μπορούσα σωστές φορτίσεις..δλδ αν αλλαξω την μπαταρία θα λυθεί αυτό το πρόβλημα η μπα ;

θα σε γελασω..δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware η software..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...