psthodoris Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Καλημέρα σε όλους, θέλω να κάνω αντικατάσταση μπαταρίας σε iPhone 11 απλό καθώς βρίσκεται στο 74% μετά από 2+ χρόνια κακής χρήσης. Πέρα από τα 99 ευρώ της γνήσιας στην iStorm έχετε επιλέξει κάποια άλλη λύση ; Είμαι ανάμεσα σε : iRepair "Premium" 55 ευρώ, Public, Kotsovolos, iRed με παρόμοιες μπαταρίες αντικατάστασης. Ποιά η εμπειρία σας και τι προτείνετε από άποψη διάρκειας ζωής και value for money ; Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 99€ κάνει και στο public η αυθεντική μπαταρία. Η άλλη που βάζει κάνει 55€ αλλά δεν είναι γνήσια. Ο Γερμανός την έχει 89€ την γνήσια. Εγώ θα πήγαινα στον Γερμανό. Νομίζω καλύτερα να πας σε γνήσια γιατί τα iPhone μόνο αυτή αναγνωρίζουν εάν δεν κάνω λάθος. 1
tsimisdel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Και επίσης, είσαι και πιο σίγουρος για μακροχρόνια αντοχή, έχω διαβάσει διάφορα σχόλια όπου μη γνήσιες μπαταρίες, δεν έχουν μεγάλη διάρκεια σε βάθος χρόνου επομένως, σεβαστό το να θέλεις να γλιτώσεις χρήματα, κατ'εμέ όμως, καλύτερα να τα δώσεις τώρα για να μη χρειαστεί μετά....
panatha1369 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Στις 21/8/2024 στις 8:00 ΠΜ, GATE123 είπε 99€ κάνει και στο public η αυθεντική μπαταρία. Η άλλη που βάζει κάνει 55€ αλλά δεν είναι γνήσια. Ο Γερμανός την έχει 89€ την γνήσια. Εγώ θα πήγαινα στον Γερμανό. Νομίζω καλύτερα να πας σε γνήσια γιατί τα iPhone μόνο αυτή αναγνωρίζουν εάν δεν κάνω λάθος. Ξερεις αν ο γερμανος εχει γνησια μπαταρια για iphone se 1st gen?
GATE123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ξερεις αν ο γερμανος εχει γνησια μπαταρια για iphone se 1st gen? Ναι έχει. 59€
etheo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Document , άψογη εξυπηρέτηση και επίσημο ανταλλακτικό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα