LuciferX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, georgeole είπε Αγαπητέ φίλε, για τη δουλειά που τον θέλεις είναι μια χαρά. Όσο για τα ποιοτικά συμβατά, κι αυτά είναι άριστα: κοστίζουν 45€ και αποδίδουν 3.000 σελίδες. Εννοείται ότι με τον καιρό η τιμή τους όλο και θα πέφτει. Α, και θα χρειάζεσαι ποιοτικό drum των 35€ κάθε 15.000 σελίδες. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ! Τι διαφορές όμως έχει από αυτόν; Τον βλέπω με περισσότερες κριτικές. Φαινομενικά ίδιοι. https://www.skroutz.gr/s/5786612/Brother-HL-1210W-Aspromayros-Ektypotis-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από LuciferX
georgeole Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LuciferX είπε Καλημέρα! Σε ευχαριστώ! Τι διαφορές όμως έχει από αυτόν; Τον βλέπω με περισσότερες κριτικές. Φαινομενικά ίδιοι. https://www.skroutz.gr/s/5786612/Brother-HL-1210W-Aspromayros-Ektypotis-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html Όχι, αγαπητέ φίλε, δεν είναι ίδιοι. Ο 2400 έχει επιπλέον: α) Διπλάσια μνήμη, 64ΜΒ αντί για 32, β) αυτόματη διπλή όψη και γ) σύνδεση με ethernet. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ανάμεσα στους δύο θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη τον 2400, ακόμα κι αν δεν χρειαζόμουν κανένα από αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά. Αν αργότερα τα χρειαστείς, θα τα έχεις καβαντζώσει με αμελητέα διαφορά στην τιμή. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από georgeole 1
dragon11 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2024 στις 2:50 ΜΜ, georgeole είπε Όχι, αγαπητέ φίλε, δεν είναι ίδιοι. Ο 2400 έχει επιπλέον: α) Διπλάσια μνήμη, 64ΜΒ αντί για 32, β) αυτόματη διπλή όψη και γ) σύνδεση με ethernet. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ανάμεσα στους δύο θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη τον 2400, ακόμα κι αν δεν χρειαζόμουν κανένα από αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά. Αν αργότερα τα χρειαστείς, θα τα έχεις καβαντζώσει με αμελητέα διαφορά στην τιμή. Πολύ βολικος η HL 1210 & φτηνά τόνερ
dimigero88 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) On 26/09/2024 at 21:18, dragon11 said: Πολύ βολικος η HL 1210 & φτηνά τόνερ Αξίζει τον έχεις δουλεμένο χρόνια ; Έχω θέμα δεν μπορώ να βρω πλέον laser εκτυπωτή σχετικά μικρό με ανοιχτή υποδοχή χαρτιού οχι με συρτάρι κλειστό για επιχείρηση . Και τα φτηνά τονερ είναι premium ; Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου από dimigero88
georgeole Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 39 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Έχω θέμα δεν μπορώ να βρω πλέον laser εκτυπωτή σχετικά μικρό με ανοιχτή υποδοχή χαρτιού οχι με συρτάρι κλειστό για επιχείρηση Αν επιτρέπεται, γιατί; Για λόγους χώρου ή κάτι άλλο;
dimigero88 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 34 minutes ago, georgeole said: Αν επιτρέπεται, γιατί; Για λόγους χώρου ή κάτι άλλο; Εκτυπώνω στο πίσω μέρος χαρτιών που μου φέρνουν και τα τοποθετώ εκείνη την ώρα όποτε είναι χρόνοβορο και δεν ξέρω και ποσό θα αντέξει το συρτάρι άμα το ανοίγω κλείνω 50 φορές + την ημέρα
georgeole Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 22 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Εκτυπώνω στο πίσω μέρος χαρτιών που μου φέρνουν και τα τοποθετώ εκείνη την ώρα όποτε είναι χρόνοβορο και δεν ξέρω και ποσό θα αντέξει το συρτάρι άμα το ανοίγω κλείνω 50 φορές + την ημέρα Πώς σου φαίνεται η ιδέα για ink tank;
dimigero88 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 34 minutes ago, georgeole said: Πώς σου φαίνεται η ιδέα για ink tank; Δεν νομίζω να μου κάνει εκτός και εάν έχει αλλάξει κάτι στην τεχνολογία τώρα τελευταία ; Θέλω ταχύτητα και 1000+ Εκτυπωσεις τον μήνα στην καλύτερη περίπτωση που μπορεί να φτάσει και τα 3πλασιες γι αυτό νομίζω με καλύπτει και ο πιο απλός laser με τα λιγότερα μηχανικά μέρη για να δουλεύει απροβλημάτιστα
georgeole Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, dimigero88 είπε Δεν νομίζω να μου κάνει εκτός και εάν έχει αλλάξει κάτι στην τεχνολογία τώρα τελευταία ; Θέλω ταχύτητα και 1000+ Εκτυπωσεις τον μήνα στην καλύτερη περίπτωση που μπορεί να φτάσει και τα 3πλασιες γι αυτό νομίζω με καλύπτει και ο πιο απλός laser με τα λιγότερα μηχανικά μέρη για να δουλεύει απροβλημάτιστα Καλώς. Αφού είναι έτσι, θα υποστείς το συρτάρι! Προσοχή μόνο να μη χρειαστεί να σε υποστεί κι αυτό! Θα του φέρεσαι με στοργή, φροντίδα και προδέρμ!😄
dimigero88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, georgeole said: Καλώς. Αφού είναι έτσι, θα υποστείς το συρτάρι! Προσοχή μόνο να μη χρειαστεί να σε υποστεί κι αυτό! Θα του φέρεσαι με στοργή, φροντίδα και προδέρμ!😄 Δεν γίνεται να δουλέψω με κλειστό συρτάρι γι αυτό σε ρώτησα για τον συγκεκριμένο brother, επίσης βρήκα και έναν hp (MFP 1604w)με ανοικτή παροχή χαρτιού που έχει και official toner στα 20 ευρώ για 2500 σελίδες και το σκέφτομαι . Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου από dimigero88
lector Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Ψαξε για μεταχειρισμενο HP P1005/1606/1020/1102/107. Δυστυχως δεν εχω κατι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη αλλα αν πεσει κατι στην αντιληψη μου μπορω να σου πω.
dimigero88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 9 hours ago, lector said: Ψαξε για μεταχειρισμενο HP P1005/1606/1020/1102/107. Δυστυχως δεν εχω κατι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη αλλα αν πεσει κατι στην αντιληψη μου μπορω να σου πω. Από 1102 έρχομαι αλλά κατά πάσα πιθανότητα μετά από παρά πολλά χρόνια χρήσης δεν επισκευάζεται πλέον , θα ξέρω αύριο σίγουρα , Ο καινούργιος ο hp που ανέφερα πάνω δεν είναι σκυλί στην δουλειά σαν τους παλιούς ;
georgeole Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 58 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Από 1102 έρχομαι αλλά κατά πάσα πιθανότητα μετά από παρά πολλά χρόνια χρήσης δεν επισκευάζεται πλέον , θα ξέρω αύριο σίγουρα , Ο καινούργιος ο hp που ανέφερα πάνω δεν είναι σκυλί στην δουλειά σαν τους παλιούς ; Καλός είναι, δεν λέει κανείς όχι. Υπάρχουν και συμβατά της ανθρωπιάς, ωστόσο, αν δεν σε καίει πολύ η ταχύτητα και με δεδομένο ότι τυπώνεις πολλές σελίδες μ.ο. το μήνα, μήπως να ξανασκεφτόσουν για ink tank; Στο λέει άνθρωπος που τη δουλειά του την κάνει αποκλειστικά με laser: Έναν μονόχρωμο και έναν έγχρωμο. Και το συρτάρι θα γλιτώσεις και μεγαλύτερη οικονομία θα έχεις.
dimigero88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, georgeole said: Καλός είναι, δεν λέει κανείς όχι. Υπάρχουν και συμβατά της ανθρωπιάς, ωστόσο, αν δεν σε καίει πολύ η ταχύτητα και με δεδομένο ότι τυπώνεις πολλές σελίδες μ.ο. το μήνα, μήπως να ξανασκεφτόσουν για ink tank; Στο λέει άνθρωπος που τη δουλειά του την κάνει αποκλειστικά με laser: Έναν μονόχρωμο και έναν έγχρωμο. Και το συρτάρι θα γλιτώσεις και μεγαλύτερη οικονομία θα έχεις. Τους φοβάμαι γιατί η ταχύτητα θα πέσει στην μέση στην καλύτερη εάν όχι πιο κάτω και δεύτερον δεν ξέρω σε βάθος χρόνου με μεγάλο φόρτο εργασίας ποσό θα δουλέψει απροβλημάτιστα . παρολαυτα άμα έχεις να προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο να τον cheκαρω Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από dimigero88
georgeole Δημοσ. Παρασκευή στις 02:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:00 μμ 1 ώρα πριν, dimigero88 είπε Τους φοβάμαι γιατί η ταχύτητα θα πέσει στην μέση στην καλύτερη εάν όχι πιο κάτω και δεύτερον δεν ξέρω σε βάθος χρόνου με μεγάλο φόρτο εργασίας ποσό θα δουλέψει απροβλημάτιστα . παρολαυτα άμα έχεις να προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο να τον cheκαρω Προτιμάς τους Ecotank της Epson γιατί έχουν σοβαρή εγγύηση και φυσικά η εγγύηση να είναι τριετής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα