pados1002 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλημέρα στην παρέα, ψαχνομαι για εκτυπωτή laser που θα δουλεύει σε γραφείο αλλά casual χρήση, 20-30 σελίδες την ημέρα. Μεγάλο ερωτηματικό φυσικά τα toner. Είτε να μπορούν να γίνουν αναγόμωση είτε να υπάρχουν έτοιμα σχετικά οικονομικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλημέρα, αγαπητέ φίλε. Χρώμα χρειάζεσαι ή όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 51 λεπτά πριν, pados1002 είπε Είτε να μπορούν να γίνουν αναγόμωση είτε να υπάρχουν έτοιμα σχετικά οικονομικά. Να ρωτήσω γιατί θες Laser ; Οι Intank σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα ( πολύ φθηνά αναλώσιμα ) χωρίς να έχεις άγχος για το αν καταστρέψεις την κεφαλή του μηχανήματος. 20-30 σελ την ημέρα ειναι πολύ μικρή χρήση και έχεις πολλές επιλογές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, georgeole είπε Καλημέρα, αγαπητέ φίλε. Χρώμα χρειάζεσαι ή όχι; Το χρώμα θα ήθελα είτε μαύρο είτε άσπρο είναι η αλήθεια! Όχι τπτ περίεργα κόκκινα κτλ 😅 Μόλις τώρα, Apokios είπε Να ρωτήσω γιατί θες Laser ; Οι Intank σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα ( πολύ φθηνά αναλώσιμα ) χωρίς να έχεις άγχος για το αν καταστρέψεις την κεφαλή του μηχανήματος. 20-30 σελ την ημέρα ειναι πολύ μικρή χρήση και έχεις πολλές επιλογές Laser γτ θέλω άμεση και γρήγορη εκτύπωση όταν θα χρειάζεται να τυπώσει! Επειδή έχω και canon με μελάνια αλλά και ένα hp m15w, νομίζω τον hp δε τον αλλάζω! Να πω βέβαια ότι είμαι τυχερός και παίρνει aftermarket toner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, pados1002 είπε Laser γτ θέλω άμεση και γρήγορη εκτύπωση όταν θα χρειάζεται να τυπώσει! Ε μήπως τότε να σκεφτείς περισσότερο την λύση του Inktank ; Χωρίς να χρειάζεται θέρμανση το FPOT είναι πιο γρήγορο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πολύ πολύ ωραία! Αυτό απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα. Οι μονόχρωμοι laser είναι καλόβολοι και αξιόπιστοι εκτυπωτές. Άριστη επιλογή για τη δουλειά που το θες είναι ο Brother HL-L2375DW. Δοκιμασμένος, αξιόπιστος, με αυτόματη διπλή όψη, wifi, τα έχει όλα και συμφέρει. Και, το κυριότερο, τα ποιοτικά εργοστασιακά συμβατά του κοστίζουν μόλις 25€ αποδίδοντας 12.000 σελίδες! EDIT: Άκυρο, βλακεία έγραψα, 6.000 σελίδες αποδίδει. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από georgeole 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Εχω εναν HP M401 διαθεσιμο αν σε ενδιαφερει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ο brother είδα ότι έχει πολύ καλές κριτικές... Για τον HP M401 θέλω να ρωτήσω αν έχει κλειδωθεί με firmware update το aftermarket toner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, pados1002 είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ο brother είδα ότι έχει πολύ καλές κριτικές... Για τον HP M401 θέλω να ρωτήσω αν έχει κλειδωθεί με firmware update το aftermarket toner? Δεν εχω συναντησει ποτε M401 να κλειδωνει. Γενικοτερα οι παλιοτερες σειρες της HP δεν κλειδωνουν, καποια μοντελα μονο μπορει να σου βγαλουν ενα μηνυμα οτι το τονερ δεν ειναι γνησιο, πατας ενα ΟΚ και καθαριζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 4 ώρες πριν, lector είπε Εχω εναν HP M401 διαθεσιμο αν σε ενδιαφερει. Να σημειωθεί επίσης ότι, αν τελικά τον επιλέξει ο φίλος μας, τα ποιοτικά συμβατά κοστίζουν 19€ και αποδίδουν 6.900 σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, georgeole είπε Να σημειωθεί επίσης ότι, αν τελικά τον επιλέξει ο φίλος μας, τα ποιοτικά συμβατά κοστίζουν 19€ και αποδίδουν 6.900 σελίδες. Απο μενα θα δοθει (μεταχειρισμενος) με γνησιο στο 90% συν δωρο ενα καινουριο γνησιο. Αλλα οντως αυτη η σειρα εχει βγαλει γενικα καλα συμβατα και οικονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας! Επειδή θα γίνει δαπάνη απ' το λογιστήριο και θα κοπεί τιμολόγιο τελικά πρότεινα τον brother. Είδα λίγο τα toner και φαίνονται αρκετα δελεαστικα στην τιμή για 6800 σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, pados1002 είπε Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας! Επειδή θα γίνει δαπάνη απ' το λογιστήριο και θα κοπεί τιμολόγιο τελικά πρότεινα τον brother. Είδα λίγο τα toner και φαίνονται αρκετα δελεαστικα στην τιμή για 6800 σελίδες. Μια μικρή διευκρίνηση: 25€ για 6.000 σελίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuciferX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, αυτός τι λέει; https://www.skroutz.gr/s/46598416/Brother-HL-L2400DW-Aspromayros-Ektypotis-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html#description Θέλω να εκτυπώνω αποδείξεις στο μαγαζί, ειδικά από το κιν με wifi. Βρίσκουμε 3rd party συμβατά τόνερ στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, LuciferX είπε Καλησπέρα, αυτός τι λέει; https://www.skroutz.gr/s/46598416/Brother-HL-L2400DW-Aspromayros-Ektypotis-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html#description Θέλω να εκτυπώνω αποδείξεις στο μαγαζί, ειδικά από το κιν με wifi. Βρίσκουμε 3rd party συμβατά τόνερ στην Ελλάδα; Αγαπητέ φίλε, για τη δουλειά που τον θέλεις είναι μια χαρά. Όσο για τα ποιοτικά συμβατά, κι αυτά είναι άριστα: κοστίζουν 45€ και αποδίδουν 3.000 σελίδες. Εννοείται ότι με τον καιρό η τιμή τους όλο και θα πέφτει. Α, και θα χρειάζεσαι ποιοτικό drum των 35€ κάθε 15.000 σελίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα